Bwin Sport – raskošna ponuda i odlično uživo klađenje

Bwin Sport – raskošna ponuda i odlično uživo klađenje

S više od deset milijuna korisnika diljem svijeta, Bwin kladionica definitivno je postala div u svijetu igara na sreću. U svojem karakterističnom crno-bijelom sučelju svakodnevno nudi brojne odlične prilike za iskušavanje sportskog znanja, na više od trideset različitih sportova.

Bwin Sport definitivno predstavlja brend koji je svima poznat, a cijela stranica prevedena je na hrvatski jezik i dugo bila jedno od mjesta na kojem su naši igrači iz dana u dan pokušavali unovčiti svoje sportsko znanje.

Ipak, nakon što su 2019. godine uvedene dodatne restrikcije inozemnim priređivačima igara na sreću, Bwin kladionica odlučila se povući i prestati registrirati hrvatske kladitelje, no oni koji su već ostvarili zapažene uspjehe zadržali su pravo isplatiti zasluženi dobitak.

RIZK
Bonus do:
Do 1000kn bonusa na prvu uplatu
Paket dobrodošlice
* Do 1000kn bonusa na prvu uplatu Bonus Dobrodošlice

Pa iako Bwin više nije u fokusu hrvatskih zaljubljenika u klađenje online, svejedno donosimo kratki pregled svega što trenutno nudi, kao referencu u odnosu na druge online kladionice, dostupne u našoj zemlji…

NETBET
Bonus do:
50€
Paket dobrodošlice
* Bonus Dobrodošlice 100% do 600 kn

Bwin Hrvatska – do računa uz potrebu za VPN-om

Bwin sportsko klađenje privlači igrače diljem svijeta, a da je ova kladionica itekako računala na naše kladitelje potvrđuje to što je prevela cjelokupnu stranicu na hrvatski jezik.

Ipak, Bwin Sport nije hio komplicirati svoje poslovanje natezanjem s hrvatskom državom, koja ga doživljava kao nelojalnu konkurenciju domaćim priređivačima igara na sreću.

Prestao je dopuštati registraciju naših igrača, no svejedno mu je pristup na teritoriju Republike Hrvatske blokiran pa ako imate otvoren račun sa sredstvima koja tek trebate isplatiti, morat ćete koristiti VPN kako biste se mogli prijaviti i obaviti isplatu.

20bet
Bonus do:
100% do 50€
Paket dobrodošlice
* 50% do 100€ Bonus Dobrodošlice

Čudna je to situacija, jer postoje još uvijek mnoge inozemne kladionice do kojih je pristup nesmetan, iako ih Porezna uprava smatra ilegalnima za poslovanje u Hrvatskoj. A Bwin koji je pristao igrati po pravilima je blokiran, pa ne možete bez VPN-a niti pogledati ponudu i usporediti je s onime što nude lokalne kladionice…

Bwin betting bonus samo za odabrane

Kladionica Bwin ima mnogo odlika, ali u njih definitivno ne spada bonus za nove igrače, koji rijetki uopće mogu dobiti.

22bet
Bonus do:
100% do 50€
Paket dobrodošlice
* 50% do 100€ Bonus Dobrodošlice

Naime, postoji bonus dobrodošlice do čak 100 eura, koji je prilično lako osvojiti, jer morate reinvestirati darovanu svotu samo 3 puta, na listiće s koeficijentom 1.70 ili većim. Međutim, taj je bonus namijenjen samo igračima iz Austrije, Luksemburga i Lihtenštajna pa je ostatak Europe ostao razočaran, uključujući i hrvatske igrače, dok su još imali pravo igre.

Ipak, postoji Free Bwin Bet koji možete odigrati bez ulaganja vlastitih sredstava. Ova besplatna oklada nešto je što možete više puta uloviti na svom korisničkom profilu, a među zanimljive promocije spada i mogućnost izmjene vlastite oklade na kombinacijskom listiću, čak i nakon već odigranih nekoliko događaja, što zaista druge online kladionice ne nude.

Klađenje online uz Bwin Sport ide uz multi bonus koji možete iskoristiti ako igrate kombinacijske listiće, a čak vam se smiješe i posebne ponude na utakmice svog omiljenog kluba, nakon što ga prilikom registracije izaberete…

Bwin klađenje online uz detaljnu razradu utakmica

Nema sumnje, kladionica Bwin spada među one s najviše različitih ponuđenih sportova za klađenje online. Ima ih više od trideset u svakom trenutku vama na izbor, od kojih se svakako prije svega ističe nogomet, jer je razrada utakmica detaljnija nego igdje drugdje.

Na nogometnim okršajima za gotovo svaku ponuđenu okladu imate verziju za prvo i drugo poluvrijeme, ne samo za cijeli susret. Klađenje na učinak igrača je sjajno razrađeno, jer se možete kladiti i na više pogodaka istog nogometaša, a i kombinirati njegovu efikasnost s time hoće li momčad na kraju pobijediti.

Klađenje na kornere, kartone i penale obavezno je u ponudi, uz pregršt mogućnosti za vašu prognozu. U svakom slučaju, zaista ćete se iznenaditi na koliko se različitih oklada možete kladiti na nogometu.

Za NFL Bwin kladionica također nudi brojne opcije za igru, kao i za ostale američke profesionalne lige, uključujući NBA i NHL, dok ćete naći zanimljive kvote i na europskoj košarci, kao i na teniskim mečevima.

Poseban fokus Bwin stavlja na motosport. Odličnu priliku za zaradu imate na Formuli 1, a kladiti se možete čak i na NASCAR. Na borilačkim sportovima uvijek možete prognozirati hoće li meč završiti nokautom ili odlukom sudaca, a u ponudi su i egzotični sportovi, poput hurlinga, lakrosa i biljara, dok predviđati čak možete političku budućnost te glazbene i filmske nagrade.

Koeficijenti koje ćete dobiti u Bwin Sport kladionici prate najdarežljivije u Europi, a u raznolikoj ponudi oklada unutar samih utakmica uvijek imate šansu pronaći obećavajuću opciju za igru, ako ste vrstan znalac i dobro vladate osnovnim zakonitostima klađenja…

Bwin live klađenje u vrlo preglednom sučelju

Jedna od najboljih stvari u Bwin kladionici svakako je posebna stranica posvećena klađenju uživo, jer vam zaista daje sve potrebne informacije o utakmicama koje su u tijeku.

Uopće ne trebate ulaziti na stranicu nekog sportskog dvoboja da biste saznali koje kvote su vam dostupne na okladama poput ishoda, zbroja golova i hendikepa. Sve je izlistano pred vama.

To je vrlo praktično vikendom, kada se u isto vrijeme igra mnogo utakmica, a vi na jednoj od njih želite odigrati da će pasti još jedan gol u zadnjih 15 ili 20 minuta dvoboja i pokušavate pratiti istodobno sve susrete, prije konačne odluke na kojem okršaju prognozirati pogodak.

Bwin donosi i ponešto video prijenosa, prije svega na košarci, tenisu i hokeju, a ako vam se nijedna od ponuđenih oklada ne sviđa, uvijek imate pravo predložiti online kladionici vašu okladu. Ako je odobri, ponudit će vam koeficijent koji onda vi možete prihvatiti ili odbiti, ovisno o njegovoj isplativosti…

Dostupan Bwin App za Android i iOS

Što se online stranice ove kladionice tiče, treba reći da grafički sve izgleda vrlo dobro i treba biti primjer ostalim priređivačima igara na sreću.

Klađenje online odvija se u iznimno preglednom i oku ugodnom sučelju, u kojem se lako snaći i dokopati željene utakmice, odnosno oklade na koju ste spremni uložiti svoj novac.

Kao što je i za očekivati za ovako veliku i popularnu kladionicu, Bwin je u potpunosti optimiziran za igranje na mobitelu, uključujući i njegov online casino, dok je igračima dostupna i mobilna aplikacija, namijenjena korisnicima Android i iOS operativnih sustava.

Uz Bwin App igrači još mogu brže do željenih oklada, zahvaljujući tek nekoliko klikova po ekranu svog mobitela, čime je zaokruženo vrlo dobro korisničko iskustvo, u kojem nedostaje tek pošten bonus dobrodošlice, dostupan svim igračima.

Za kraj, važno je još jednom naglasiti da se novi hrvatski igrači ne mogu u ovom trenutku registrirati u Bwin kladionici, ali oni stari još mogu isplatiti zaradu ako su je ostvarili ranije. Nadajmo se da će se to promijeniti, jer radi se o priređivaču igara na sreću koji bi svakako bio među omiljenima domaćim kladiteljima, kad bi ih ponovo primio u svoju obitelj…

4,3 rating

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nove Kladionice
5,0 rating
Bonus do:
100% do 1000€
5,0 rating
Bonus do:
100% do 200€
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : Do 1000kn bonusa na prvu uplatu+ 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 50€+ 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
100% up to €100 Welcome Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
4,3 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% bonus čak do 2.500 HRK + 50 besplatnih vrtnji
kladenjeonline.com