Giropay klađenje online – Sigurne novčane transakcije

Giropay klađenje online – Platforma za sigurne novčane transakcije

U današnje vrijeme kladionice se međusobno natječu koja će imati više različitih dostupnih metoda plaćanja. Jedna od njih zove se Giropay i omogućuje jednostavnije i sigurnije novčane transakcije na Internetu.

Web-mjesta koja koriste Giropay pronaći ćete prije svega u Njemačkoj pa su kladioničarske stranice koje prihvaćaju Giropay u pravilu povezane s više od 1.500 različitih njemačkih banaka, u kojima račune imaju otvoreni i neki hrvatski kladitelji, na radu u inozemstvu.

U svakom slučaju, Giropay klađenje online danas je sasvim uobičajeno u zapadnoj Europi, a upoznati su s njim i domaći igrači, prije svega oni koji igraju kod njemačkih priređivača igara na sreću.

Za sve one koji pak ne znaju ništa o ovom kanalu online plaćanja, otkrivamo kako izgleda Giropay kockanje i koje su prednosti ovakvog internetskog plaćanja, baziranog na digitalnom bankarstvu…

Kada se pojavila Giropay usluga?

Možda Giropay hrvatska zajednica kladitelja dobro ne poznaje, no zapravo se radi o internetskoj usluzi koja je nastala još 2006. godine. Osnovana od strane Deutsche Postbank, brzo je privukla interes korporativnih banaka, kao i svih onih koji nude štednju te postala priznato rješenje prilikom online plaćanja u Njemačkoj, uključujući i Giropay web stranice za sportsko klađenje.

Već u prve dvije godine poslovanja platforma je napravila više od 100 milijuna eura prometa, a dio toga išao je i na sportsko klađenje Giropay metodom plaćanja.

Trenutno svaki mjesec više od milijun transakcija ide preko ovog online sustava, a njemačke kladionice prihvaćaju Giropay i nude ovaj kanal uplate sredstva čak i igračima iz inozemstva.

Posljednja novost je spajanje s uslugom paydirekt, čime je dodatno povećan doseg ove usluge. Ambicija za budućnost je proširiti se po cijeloj Europi, što uključuje i Giropay kladionice…

Kako izgleda Giropay klađenje online?

Giropay stranice za klađenje omogućuju brze i sigurne uplate sredstava. Ako imate otvoren račun u nekoj do banaka koje su uključene u ovaj servis, možete prebacivati novac bez registracije, a pri manjim iznosima ne morate koristiti ni TAN (njem. “Transaktionsnummer”), šestoznamenkasti broj čije je upisivanje u Njemačkoj inače neizbježno prilikom autorizacije online plaćanja.

Kladionice sa Giropay opcijom plaćanja nude transakcije putem računala, tableta ili mobitela, a sve se odvija u iznimno sigurnom okruženju, s posebnom pažnjom sustava usmjerenom prema sprječavanju eventualnog upada treće strane.

Što je najbolje, vaši osjetljivi podaci ostaju tajna. O njima ništa neće znati niti Giropay kockarske stranice, a niti oni koji stoje iza ove platforme, koja je svojevrstan Payment Gateway u svijetu internetskog plaćanja…

Koje su prednosti i nedostaci Giropay usluge?

Najveća prednost koju vam osiguravaju kladionice sa Giropay metodom plaćanja svakako je sigurnost prilikom novčane transakcije. Sve se odvija na stranicama zaštićenima najmodernijom enkripcijom, a vaši bankovni podaci ne otkrivaju se priređivaču igara na sreću.

Također je platforma jednostavna za korištenje, u odnosu na klasične Payment Getaway sustave. Upisivanje podataka je minimalno i u sekundi novac sjeda na vaš korisnički račun.

No, treba odmah naglasiti da podružnica Giropay Hrvatska zasad ne postoji. To znači da ova platforma ne surađuje s našim najpoznatijim bankama pa većina domaćih igrača neće imati priliku iskusiti Giropay klađenje online.

Također, platformu Giropay hrvatska online casina, kao i domaće sportske kladionice ne nude svojim korisnicima kao metodu plaćanja. Mnogi ugledni europski priređivači igara na sreću ga isto nisu prepoznali ili ga eventualno nude samo njemački kladiteljima.

Uz sve to, ne zaboravimo da novčane transakcije ovom platformom ne štite vašu privatnost i diskreciju. Giropay je tek neutralna strana između vaše banke i online kladionice, no točno se zna gdje ste poslali novac sa svoje bankovne kartice, što se mnogim hrvatskim igračima ne sviđa. Oni radije koriste e-novčanike, potpuno odvojene od klasičnog internetskog bankarstva…

Gdje igrači koriste Giropay klađenje online?

Možda Giropay hrvatska online casina i kladionice ne priznaju, ali kod njemačkih priređivača igara na sreću uobičajeno je nuditi ovu platformu.

Bet at Home je kladionica u kojoj ćete online bankarstvo moći provoditi ovim kanalom, no samo ako koristite jednu od banaka koje surađuju s Giropay uslugom. Isto vrijedi i za Bwin.

To znači da može koristiti Giropay hrvatska dijaspora i eventualno oni igrači koji rade za njemačke tvrtke i imaju otvorene račune u njemačkim bankama. U krajnjem slučaju, možete zamoliti poznanika iz Njemačke da vam pomogne obaviti uplatu na korisnički račun.

Međutim, to je sve prilično komplicirano. Dok Giropay ozbiljnije ne uđe na hrvatsko tržište, ne treba ga ozbiljno shvaćati, već se treba okrenuti drugim rješenjima…

Koje su alternative Giropay plaćanju?

Hrvatski igrači koji traže sigurne i jednostavne novčane transakcije umjesto Giropay usluge uvijek mogu prebacivati novac na platformama kao što je Corvus Pay, uz nešto više unesenih podataka, ali u jednako zaštićenom okruženju.

Za one koji ne vole povezivati svoje debitne i kreditne kartice s računom u online kladionici, postoje i druga rješenja. Trenutno najpopularniji e-novčanik za sportsko klađenje zove se Skrill, a poznat je i pod imenom Moneybookers.

Uz Skrill uplaćujete i isplaćujete novac uz minimalnu proviziju, a dobivate i Mastercard Prepaid karticu, s kojom novac možete podizati na bilo kojem bankomatu na svijetu. To će u potpunosti zaštititi vašu privatnost i osigurati vam da u miru možete provoditi svoju strategiju online klađenja.

Slično rješenje nudi i Aircash, domaća aplikacija za online plaćanje, koja također dolazi s Mastercard Prepaid karticom. Naći ćete je među metodama novčanih transakcija kod hrvatskih priređivača igara na sreću, no ne i kod inozemnih, što joj je najveći minus.

Uplaćivati novac možete i različitim bonovima, odnosno vaučerima. Najpopularniji takav bon stoji iza imena paysafecard, dok ćete naići i na A-bon, kao i HL bon te Germania bon, na domaćem tržištu.

A ne smijemo zaboraviti niti kripto novčanike, koje priznaje sve više internetskih kladionica. Danas postoje online casina i sportske kladionice koje od vas čak traže da igrate isključivo ulažući bitcoin pa ako imate strast prema kripto ulaganjima, svakako svoje kripto novčiće možete koristiti i za igre na sreću.

U svakom slučaju, Giropay je vrlo uspješna platforma za online plaćanje, no još uvijek nije namijenjena hrvatskim korisnicima, čak ni onima koji obavljaju novčane transakcije u inozemstvu. Zato preporučujemo domaćim igračima da koriste druge dostupne načine prebacivanja novca na korisnički račun online kladionica i casina, dok ova usluga ne zauzme značajno mjesto i na hrvatskom tržištu…

Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću