FavBet – klađenje online uz Risk Free Bet za nove igrače

Fav Bet kladionica – klađenje online uz Risk Free Bet za nove igrače

Promjena vlasništva u svijetu kladionica obično znači i promjenu imena. To definitivno vrijedi za FavBet kladionicu, koja se prvi put pojavila kao Favorit, da bi je zatim preuzela češka Fortuna i učinila njezinu ponudu dostupnom online.

Nova promjena vlasništva dovela je ukrajinsku upravu na čelo tvrtke, a kladionica FavBet neko je vrijeme radila bez licence za priređivanje sportskog klađenja na Internetu, da bi je konačno dobila početkom 2020. godine.

Danas se Fav Bet kladionica ističe nekim zanimljivim bonusima i promocijama, kao i odličnom ponudom e-sporta te kvalitetnom razradom nogometnih utakmica.

RIZK
Bonus do:
Do 1000kn bonusa na prvu uplatu
Paket dobrodošlice
* Do 1000kn bonusa na prvu uplatu Bonus Dobrodošlice

U svakom slučaju, Fav Bet poslovnice danas su rasprostranjene po cijeloj Hrvatskoj, a dostupno je i klađenje online u oku ugodnom sučelju, koje svakako zaslužuje našu detaljnu recenziju…

NETBET
Bonus do:
50€
Paket dobrodošlice
* Bonus Dobrodošlice 100% do 600 kn

FavBet HR – kako se registrirati i igrati?

FavBet registracija prvi je korak prema iskušavanju ponude ovog priređivača igara na sreću, a poveznicu za izradu korisničkog profila pronaći ćete u gornjem desnom kutu ekrana, na naslovnoj stranici.

Registrirati se možete ispunjavanjem obrasca koji se sastoji od tri koraka. U prvom upisujete svoju email adresu i lozinku, a u drugom ime i prezime, adresu i spol, da bi na kraju još morali dodati svoj IBAN, OIB i broj osobne iskaznice te prihvatiti uvjete korištenja.

Fav Bet kladionica zatim će vam poslati email kojim ćete aktivirati svoj korisnički račun, nakon čega imate pravo uplatiti svoje prve listiće i polako provoditi vlastitu strategiju klađenja. Ako pak želite isplatiti novac, morat ćete još verificirati profil, slanjem kopije vlastitog osobnog dokumenta, kojim ćete svoj račun učiniti u potpunosti funkcionalnim…

20bet
Bonus do:
100% do 50€
Paket dobrodošlice
* 50% do 100€ Bonus Dobrodošlice

Kako osvojiti FavBet bonus dobrodošlice?

FavBet promocije raznolike su i zanimljive, no izvorni bonus dobrodošlice koji je ova kladionica nudila svojim igračima bio je potpuni promašaj.

Naime, mogli ste uzeti čak 5.000 kuna bonusa, što je najveći bonus trenutno dostupan hrvatskim igračima, ali da biste dobili priliku nesmetano raspolagati tim sredstvima trebali ste cijelu svotu reinvestirati nevjerojatnih 20 puta.

22bet
Bonus do:
100% do 50€
Paket dobrodošlice
* 50% do 100€ Bonus Dobrodošlice

To znači ni manje ni više nego 100.000 kuna uloženih u listiće u kratkom vremenskom roku, da biste imali priliku isplatiti bonus, što nitko nije bio u stanju realizirati.

Srećom, FavBet bonusi u posljednje vrijeme puno su razumniji, a novi bonus dobrodošlice je Risk Free Bet od 200 kuna. To znači da dobivate dvije stotine kuna žetona za klađenje online, koje trebate uložiti na listiće s koeficijentom 1.50 ili većim. Od svakog dobitka bit će odbijen ulog, što morate imati na umu pa se svakako isplati igrati listiće na što veće kvote.

Besplatna sredstva možete koristiti pritiskom “Risk Free Bet” gumba prilikom finalizacije listića, što znači da imate pravo birati na koje oklade ćete ispucati darovana sredstva, što je odlično.

Fav Bet kladionica također nudi i izvrstan multi bonus, 10% već za četiri odigrana događaja s koeficijentom 1.30 ili većim, koji raste sve do 40% ako imate više od 10 parova na istom listiću, što mnogi hrvatski igrači itekako cijene.

Favbet ponuda gratis sredstava time ne završava, jer igrači mogu igrati i online casino, u kojem vam se smiješe besplatne vrtnje. Možete ih dobiti prilikom registracije, ali i u redovitim tjednim promocijama…

Klađenje uz azijski hendikep i e-sport okršaje

Fav Bet kladionica definitivno nije jedna od onih u Hrvatskoj u kojoj ćete naći najbolje koeficijente na pobjede favorita u popularnim sportovima, no ovdje ćete dobiti odličnu razradu ponude na samim utakmicama, pogotovo kad se radi u nogometu.

Od domaćih priređivača igara na sreću FavBet jedini nudi klađenje na azijski hendikep i azijski zbroj golova, dvije vrlo korisne oklade koje iskusni igrači uvijek imaju na oku.

Ovdje ćete naći i vrlo dobre uvjete za klađenje online na hokeju na ledu, s više od stotinu dostupnih oklada na utakmicama NHL-a i KHL-a, od kojih izdvajamo klađenje na oba daju gol u svakoj od trećina, uključujući treću, kad su najveći izgledi da će se to dogoditi.

FavBet kladionica ističe se i odličnom ponudom e-sporta. Ne samo što se možete kladiti na e-nogomet i e-košarku, već su tu brojni popularni gejmerski okršaji, u igrama kao što su Dota 2, CS:GO, League of Legends, Rainbow Six, Valorant, King of Glory i Call of Duty.

Kreativnu i zabavnu ponudu zaokružuju brojne specijalne oklade, povezane s osvajanjem svemira, glazbenim i filmskim nagradama. Spomenimo i da se možete kladiti na politiku, prognozirajući političke odluke svjetskih lidera, kao i predstojeće izbore u različitim zemljama svijeta…

FavBet aplikacija na kojoj još treba raditi

Klađenje online u kladionici FavBet moguće je i na ekranu vašeg mobitela. Cijela stranica uspješno je optimizirana za korištenje na pametnim telefonima i tabletima, a igrači mogu skinuti i mobilnu aplikaciju, kako bi još brže došli do svog korisničkog profila.

Ipak, FavBet App još nije u potpunosti doveden u red. Naime, redovito vas na početku traži da instalirate nove verziju, zapravo vam nudeći stariju, a čak i ako pokušate to napraviti, nešto svaki put zapne.

Ako to zanemarite i preskočite svaki put ovaj korak, uočit ćete da je aplikacija zapravo funkcionalna, a dizajn uopće nije loš, kao ni njezina brzina. Ponuda se lako pretražuje prema sportovima i ligama, a do željene utakmice možete na različite načine i brzo ćete se dokopati omiljenih oklada.

Dakle, FavBet je ponudio mobilno iskustvo igre koje definitivno ima potencijal. Sada samo još treba riješiti probleme koji su se javili, kako bi igrači dobili aplikaciju kakvu zaslužuju…

FavBet uplata uz bankovne kartice i Aircash

Istina je, kladionica FavBet na svojoj globalnoj stranici nudi više različitih metoda plaćanja, nego na stranici namijenjenoj hrvatskim korisnicima.

Ipak, pronaći ćete ponešto opcija i na FavBet HR, a neka od njih vjerojatno će vam biti prihvatljiva. Kao potpuno licencirana kladionica u Republici Hrvatskoj, FavBet nudi uplatu debitnim i kreditnim karticama, što je i prvi izbor većine igrača u našoj zemlji.

Za one koji time nisu zadovoljni, tu je aplikacija za prijenos novca i online plaćanja Aircash, a uplatiti novac možete i putem A-bona, kao i odlaskom u poslovnicu. Što se pak isplate tiče, najjednostavnije je poslati novac na vlastiti bankovni račun, a možete koristiti i Aircash u tu svrhu ili posjetiti poslovnicu i podići gotovinu na šalteru.

U svakom slučaju, FavBet kladionica definitivno može reći da je u posljednje vrijeme modernizirala ono što nudi svojim igračima. Popravila je i svoje bonuse, a ako još poradi na svojoj aplikaciji možemo reći da će u budućnosti imati dovoljno aduta za privući čak i zahtjevne hrvatske kladitelje…

4,8 rating

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nove Kladionice
5,0 rating
Bonus do:
100% do 1000€
5,0 rating
Bonus do:
100% do 200€
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : Do 1000kn bonusa na prvu uplatu+ 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 50€+ 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
100% up to €100 Welcome Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
4,3 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% bonus čak do 2.500 HRK + 50 besplatnih vrtnji
kladenjeonline.com