Ekesh klađenje online – domaća metoda plaćanja na Internetu

Ekesh klađenje online – domaća metoda plaćanja na Internetu

Keš zamijeni ekeshom! Tim riječima opisuje svoju uslugu Ekesh Hrvatska, još jedna metoda vršenja novčanih transakcija na Internetu.

Istina je, web-mjesta koja koriste Ekesh daju vam priliku za diskretna i anonimna plaćanja, bez povezivanja transakcije s vašim bankovnim računom. Zbog toga su mnogi igrači odmah potražili kladioničarske stranice koje prihvaćaju Ekesh, čim su shvatili da tvrtka Emoneta.net iz Zagreba nudi ovu uslugu.

Nema sumnje, sportsko klađenje Ekesh metodom plaćanja mnogima bi se svidjelo, no treba reći da
Ekesh kockarske stranice još uvijek ne prevladavaju, niti na domaćem terenu, ni u inozemstvu.

Svejedno, detaljno ćemo ovom prilikom analizirati sve što ide uz usluge koje vam Emoneta.net pruža, kako biste bili spremni za Ekesh kockanje, jednom kad ambicioznije uđe na domaće tržište igara na sreću…

Ekesh Hrvatska – što sve nudi svojim korisnicima?

S uslugom Ekesh hrvatska javnost dobro je upoznata, jer glavni partner joj je Tisak, lanac kioska koji ima svoje poslovnice baš u svakom gradu u našoj državi.

Ako želite koristiti Ekesh stranice za klađenje, morate prvo znati koje su vam dostupne opcije za uplatu novca na korisnički račun. Prva je kupovina Visa Poklon kartice, s iznosom 250, 500 ili 1000 kuna. Nju prihvaćaju brojne online trgovine, kao i neke fizičke, a može poslužiti kao sredstvo za anonimno plaćanje svih onih koji su zainteresirani za Ekesh klađenje online, ali i kao rođendanski poklon, s kojim možete nekog ugodno iznenaditi.

Tu je i bon, koji je po mnogome sličan onome što predstavlja paysafecard. Naime, radi se o internetskom vaučeru, na kojem ćete pronaći broj od 16 znamenki, koji možete iskoristiti plaćajući na Internetu. Zasad se najviše koristi pri gamingu na društvenim mrežama, a neke od igara koje ga prihvaćaju su Imperia Online, Desert Operation i Belot na Facebooku.

Dakle, postoje dvije metode plaćanja u sklopu onog što vam Ekesh nudi, a na vama je izabrati onu koja bolje odgovara vašim potrebama, dok tražite online koje su to dostupne Ekesh kladionice.

Treba spomenuti i aplikaciju koja ide uz ovu uslugu, a omogućuje vam detaljno praćenje potrošnje novca s vaše kartice, što pomalo podsjeća na Revolut, gdje možete dobiti sličnu analizu svojih plaćanja…

Koje su prednosti Ekesh kartice i bona?

Kao i sve ostale slične metode plaćanja, najveća prednost koju donosi Ekesh Hrvatska svakako je anonimnost koju imate dok prebacujete novac na Internetu.

Nekima se to na prvi pogled čini nevažnim, no svaku transakciju koju provedete vaša banka zabilježi i na temelju toga donosi određene zaključke o vama. To može biti problem kad su u pitanju igre na sreću, jer na forumima se pojedini igrači žale kako im njihovi bankari nisu htjeli odobriti kredit, zbog slanja i primanja novca od kladionica, čak i ako su bili vrlo uspješni.

Baš zbog toga mnogi uspješni igrači traže metode novčanih transakcija koje neće biti povezane s internetskim bankarstvom, pogotovo ako igraju kod inozemnih priređivača igara na sreću, kod kojih nema ni manipulativnih troškova ni poreza na dobitak.

To je razlog zbog kojeg Ekesh web stranice za sportsko klađenje zvuče primamljivo domaćim kladiteljima, no ako priželjkujete Ekesh klađenje online, popis dostupnih priređivača igara na sreću s ovom metodom plaćanja neće vas razveseliti…

Koje kladionice prihvaćaju Ekesh kartice?

Dobro poznata regionalna kladionica Wwin, sa sjedištem u Banja Luki, u veljači 2013. godine na društvenim mrežama je objavila da uvodi Ekesh kao svoju novu metodu plaćanja.

Ta je usluga bila namijenjena igračima koji žele na siguran i moderan način zamijeniti svoju gotovinu za prepaid bon, kojim će zatim moći uplatiti novac na svoj korisnički račun.

Hrvatski igrači također su dobrodošli otvoriti korisnički račun u Wwin kladionici, no u ovom trenutku Ekesh klađenje online tamo nije dostupno, barem ne kao metoda uplate kladiteljima iz naše zemlje.

Što se pak tiče naših priređivača igara na sreću, nemamo informaciju da su u ijednom trenutku nudili ovu uslugu, a definitivno je ne nude ni sad, unatoč tome što se radi o hrvatskom proizvodu. Kod vodećih inozemnih kladionica također nije u ponudi pa zapravo u ovom trenutku ne nalazimo kladionice sa Ekesh opcijom provođenja novčanih transakcija, dostupnu hrvatskim igračima…

Ekesh nije Aircash

Zanimljivo je da zapravo postoji slična usluga kod domaćih online casina i sportskih kladionica, pod imenom Aircash. Radi se o aplikaciji za diskretno internetsko plaćanje koja se odlično probila u svijetu igara na sreću.

Aircash služi za slanje novca, online plaćanje pa čak i podmirivanje računa, a uz ovu uslugu ide i Mastercard Prepaid kartica, koja vam omogućuje da podižete gotovinu sa svog računa, na bilo kojem bankomatu na svijetu.

Partnerstva s PBZ-om, Inom i iNovinama gurnuli su Aircash u odličnu poziciju, a promovira ga i Tisak, jednako kao i Ekesh kartice i bonove.

Uglavnom, Aircash je već prešao 200 tisuća korisnika i ima dozvolu poslovanja na teritoriju cjelokupne Europske Unije, a uspješno je osvojio i hrvatsko tržište igara na sreću. Ekesh s druge strane još čeka svoju priliku ući na velika vrata u svijet sportskog klađenja, iako ima proizvod koji bi se igračima svidio…

Ima li Ekesh klađenje online dostojnu alternativu?

Ekesh Hrvatska možda tek treba uvjeriti domaće priređivače igara na sreću da priključe Ekesh bonove i kartice među standardne metode plaćanja, no igrači već sad imaju dobra alternativna rješenja na raspolaganju.

Naravno, to je prije svega paysafecard, koji također omogućuje diskretne uplate, uz pomoć koda od 16 znamenki. Tu su još domaće alternative, A-bon, HL bon i Germania bon, popularni među igračima koji ne žele povezivati klađenje sa svojim bankovnim računom.

Spomenuli smo već Aircash, nezaobilazan u hrvatskim kockarnicama i kladionicama. Ne smijemo zaboraviti niti Skrill, koji je svima poznat kao vodeći e-novčanik među zaljubljenicima u igre na sreću. Radi se o metodi plaćanja koja ide uz minimalnu proviziju, a dostupna je gotovo u svakoj domaćoj i inozemnoj kladionici, a i u online casinima.

Dakle, ako vam se sviđa poslovni model kojeg je u Hrvatskoj donio Ekesh i voljeli biste karticama i bonovima ove tvrtke vršiti novčane transakcije prilikom online klađenja, nemojte biti razočarani što to u ovom trenutku nije moguće. Pregršt je drugih dostupnih metoda plaćanja koje jamče anonimnost i diskreciju, a na vama je samo odabrati onu koja vam najviše odgovora, na temelju toga kladite li se u inozemnim ili u domaćim kladionicama…

Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću