PSK Mobile - aplikacija zaslužna za ugodno iskustvo igre

Bonus Dobrodošlice Prva Sportska Kladionica – kako napraviti PSK račun i kladiti se online?

Među hrvatskim zaljubljenicima u sportsko klađenje svima je dobro poznato što predstavlja kratica PSK. Radi se naravno o Prvoj Sportskoj Kladionici, koja još od 1998. godine posluje u našoj zemlji i može se pohvaliti da je prva otvorila fizičke poslovnice te tako započela jednu sasvim novu eru igara na sreću na ovim prostorima.

Danas možete igrati na šalteru, koristiti PSK kladomat, ali i kladiti se online u Prvoj Sportskoj Kladionici, u internetskom sučelju koje ju je zadržalo na samom vrhu na domaćem tržištu, odmah do SuperSporta.

Zanimljiva razrada utakmica, primamljivi bonusi i promocije, kao i besplatni video prijenosi glavni su aduti PSK kladionice, koja definitivno zaslužuje našu recenziju, u kojoj ćemo govoriti o njezinim najvećim prednostima, ali se osvrnuti i na registraciju te otkriti kako napraviti PSK račun, namijenjen za klađenje online

RIZK
Bonus do:
Do 1000kn bonusa na prvu uplatu
Paket dobrodošlice
* Do 1000kn bonusa na prvu uplatu Bonus Dobrodošlice

PSK registracija – do korisničkog profila u tri koraka

Istina je, kako napraviti PSK račun prvo je pitanje koje si postavljaju početnici, no dobra je vijest da proces registracije zapravo i nije pretjerano kompliciran.

NETBET
Bonus do:
50€
Paket dobrodošlice
* Bonus Dobrodošlice 100% do 600 kn

Sve ćete proći u obrascu koji se sastoji od tri koraka:

  • upisivanje imena i prezimena, spola i adrese,
  • upisivanje email adrese i telefonskog broja,
  • upisivanje OIB-a, IBAN-a i broja osobne iskaznice.

Na kraju još morate potvrditi da niste politički izložena osoba i prihvatiti uvjete korištenja pa finalizirati cijeli proces aktivacijom putem linka koji će stići na vašu email adresu.

Za one kojima još uvijek nije jasno kako napraviti PSK račun dodajmo da se link za registraciju nalazi u gornjem desnom kutu, kako na desktop sučelju, tako i na ekranu vašeg mobitela. Ako imate u blizini svoju bankovnu karticu i osobnu iskaznicu, za registraciju vam neće trebati više od pet minuta, nakon čega ćete se moći posvetiti klađenju i provođenju vlastite strategije igre…

20bet
Bonus do:
100% do 50€
Paket dobrodošlice
* 50% do 100€ Bonus Dobrodošlice

PSK bonus dobrodošlice za klađenje online

Prva Sportska Kladionica u potpunosti je odijelila svoje klađenje online od internetskog casina pa tako postoje i dva različita bonusa dobrodošlice.

PSK bonus na prvu uplatu za sportsko klađenje možete dobiti u iznosu da maksimalnih 500 kuna, a uvjeti za njegovo raspolaganje spadaju među najbolje koje uopće možete uloviti u Europi.

22bet
Bonus do:
100% do 50€
Paket dobrodošlice
* 50% do 100€ Bonus Dobrodošlice

Naime, traži se od vas da cjelokupni iznos reinvestirate samo dvaput, kako biste imali priliku raspolagati darovanom svotom. Prvi put kako bi vam uopće bonus bio odobren, drugi put kako biste dobili pravo nesmetano koristiti gratis sredstva. To ćete napraviti igranjem kombinacijskih listića s minimalno dva događaja i ukupnim koeficijentom 1.80, što ne predstavlja nikakav problem igračima koji su vješti u klađenju.

Nema sumnje, to su jedni od najboljih uvjeta osvajanja bonusa dobrodošlice koje možete naći uz klađenje online, a PSK vam nudi i različite turnire među igračima, kao i program vjernosti, kroz koji osvajate bodove i zatim ih pretvarate u stvarni novac…

Solidni koeficijenti na mnogim tržištima

Prva Sportska Kladionica rijetko ima najviše koeficijente među domaćim priređivačima igara na sreću kad je u pitanju klađenje na pobjednika utakmice, no primamljive kvote ulovit ćete na razradi sportskih okršaja.

U pravilu će vam PSK dati puno ako se kladite na oklade kao što su zbroj golova, poluvrijeme/kraj i oba daju gol, dok ćete ovdje pronaći i solidne opcije za klađenje na učinak igrača.

PSK kladionica nudi dvadesetak sportova za klađenje online u svakom trenutku, a ističe se boljom ponudom borilačkih sportova, kao i američkih profesionalnih liga u odnosu na konkurenciju, dok se ovdje isplati kladiti i na Formulu 1.

Sve to ide uz brojne besplatne video prijenose namijenjene korisnicima, uključujući čak i prestižne nogometne nacionalne lige, poput talijanske, španjolske, nizozemske i belgijske. Tu je još i pregršt tenisa, kao i košarke pa možemo reći da se isplati otkriti kako napraviti PSK račun i registrirati se, jer osim prilike za klađenje ovdje dobivate i live streaming, kakvog kablovske televizije inače skupo naplaćuju…

PSK Mobile – aplikacija zaslužna za ugodno iskustvo igre

Kad je u pitanju PSK kladionica aplikacija namijenjena klađenju u pokretu postoji već dugo i zove se PSK Sport. Skinuti je možete na samoj stranici ovog priređivača igara na sreću, ako ste korisnik Androida, a u Appleovoj trgovini ako ste vlasnik iPhonea ili nekog drugog uređaja pogonjenog iOS operativnim sustavom.

PSK aplikacija sasvim je solidno optimizirana za ekran vašeg mobitela, a odlično je što u njoj možete bez problema gledati video prijenose, čak i kad niste kod kuće. Jedino što vam je potrebno pametni je telefon s barem 4 GB radne memorije i live streaming će sigurno odlično funkcionirati.

Prva Sportska Kladionica odijelila je svoju aplikaciju za sportsko klađenje od online casina, čime je rasteretila svoj sustav. Navigacija dobro funkcionira pa ćete lako pronaći željene sportove, lige i utakmice, a listić se nalazi u donjem dijelu ekrana, s detaljnim podacima o ulogu, tečaju i potencijalnom dobitku.

Uz sve to, redovito vam dolaze push notifikacije, s novostima vezanima uz promocije i atraktivne utakmice za klađenje, što će vam dodatno olakšati put do dobitka…

PSK isplata dobitka uobičajenim kanalima

Prva Sportska Kladionica potpuno je licencirana u Republici Hrvatskoj, što znači da ne morate brinuti o vašem novcu, kad ga jednom pošaljete na svoj korisnički račun.

PSK uplata odvija se putem klasičnih metoda plaćanja, poput debitnih i kreditnih kartica, ali i e-novčanika Skrill, kao i aplikacije za prijenos novca Aircash. U krajnjem slučaju novac možete uplatiti i u poslovnici, dok su dostupni i bonovi, kao što su paysafecard i A-bon.

Kad je isplata dobitka u pitanju kanala za transakcije nešto je manje, no oni najvažniji su vam na raspolaganju. Novac možete poslati na bankovni račun ili internetski novčanik Skrill te Aircash aplikaciju, dok ga podići možete i na šalteru, u fizičkoj poslovnici koju ćete pronaći u svakom većem hrvatskom gradu.

Spomenimo još da online stranicu Prve Sportske Kladionice štiti moderna SSL enkripcija, koja onemogućuje upad treće strane pa su vaši osjetljivi podaci sigurni, dok se bankovne transakcije odvijaju u Payment Gateway sučelju, u kojem niti priređivač igara na sreću nema pristup vašim podacima.

Novost u PSK još je chat služba uživo, koja je značajno digla korisničku podršku, poznatu u prošlosti kao prilično sporu i nedovoljno ljubaznu. Tako je najstarija hrvatska kladionica napravila važne pomake prema naprijed i učvrstila svoju poziciju na domaćem tržištu, a kad ne bi postojali manipulativni troškovi i porez na dobitak, mogli bismo reći da nudi zaista odlične uvjete za igru…

 

4,5 rating

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nove Kladionice
5,0 rating
Bonus do:
100% do 1000€
5,0 rating
Bonus do:
100% do 200€
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : Do 1000kn bonusa na prvu uplatu+ 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 50€+ 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
100% up to €100 Welcome Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
4,3 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% bonus čak do 2.500 HRK + 50 besplatnih vrtnji
kladenjeonline.com