Kako uplatiti novac na online kladionicu - Klađenje Online

Klađenje online – kako uplatiti novac na online kladionicu?

Istina je, bez novčanih sredstava nema klađenja. Baš zbog toga jedna od ključnih radnji pri vašem online klađenju svakako je uplata novca na korisnički račun, nakon čega se napokon možete posvetiti provođenju vaše dugoročne strategije igre.

Bilo da ulažete malo ili puno, na vama je uplatiti onu količinu novca koja neće tako brzo nestati, s ciljem da cifru na ekranu koja stoji uz vaše korisničko ime još i uvećate, zahvaljujući vlastitom mudrom izboru odigranih oklada.

Danas je svima koji prakticiraju klađenje online dostupna uplata na kladionicu uz bankovni transfer, ali i mnogi drugi kanali za novčane transakcije. Baš zbog toga donosimo mali vodič za sve one koji možda ne znaju kako uplatiti novac na online kladionicu ili još nisu uspjeli iskušati sve opcije i pronaći najbolju za sebe…

Kada i koliko novca uplatiti za klađenje online?

Nema sumnje, ako želite otkriti kako uplatiti novac na online kladionicu, prvo u njoj morate obaviti registraciju i otvoriti korisnički profil. Kada jednom budete imali svoje korisničko ime i lozinku, moći ćete ući unutar sustava i vidjeti koje su sve dostupne metode plaćanja za klađenje online.

Dakle, uplata novca nužna je na samom početku vaše kladioničarske avanture, a imajte na umu da vam se smiješe i dodatna sredstva. Naime, većina online kladionica nudi vam i bonus dobrodošlice pri prvoj uplati, a neke i prilikom druge i treće, što svakako preporučujemo da što bolje iskoristite.

Radi se obično o udvostručavanju vašeg depozita, uz određene uvjete raspolaganja novcem. Ako vam se uvjeti isplate bonusa čine poštenima, svakako uplatite maksimalan iznos koliko je dozvoljeno da bude udvostručeno. Zatim bonus pokušajte pretvoriti u vašu prvu zaradu, jer najlakše je profitirati s novcem kojeg vam je priređivač igara na sreću poklonio.

Osim u svrhu dobivanja bonusa, u ostalim situacijama novac se u pravilu uplaćuje zato što ste ostali bez njega. Zato se pobrinite da pošaljete na vaš račun onoliko novca koliko će biti dovoljno da vaša sredstva namijenjena klađenju izdrže manje krize ili crne serije, a i da imate oružja za veće uplate, ako se pojavi obećavajući koeficijent kojeg pod svaku cijenu treba zgrabiti.

Koja metoda uplate se najviše koristi pri klađenju?

Većina hrvatskih igrača mnogo ne komplicira, kad je u pitanju uplaćivanje sredstava na svoj račun za klađenje. Važno im je samo da novac sjeda u sekundi i da odmah mogu odigrati onaj obećavajući koeficijent koji bi se mogao ubrzo značajno smanjiti, ako ga ne zgrabe na vrijeme.

To je najlakše ako koristite bankovnu karticu. Bilo da se radi o debitnoj ili kreditnoj kartici, dovoljno će biti upisati broj od 16 znamenki, datum isteka i sigurnosni kod te eventualno potvrditi transakciju internetskim bankarstvom, da sredstva odmah sjednu na račun. Slična su pravila za Mastercard, Maestro, Visa i Diners, a odlično je što vam kladionice daju mogućnost memoriranja podataka o kartici pa možete još dodatno skratiti proces uplate.

Ne zaboravimo da je uplata na kladionicu putem mobitela također dostupna, uz bilo koju bankovnu karticu. Potrebno je samo da potvrdite transakciju u sučelju vašeg bankovne aplikacije. Željenu cifru ubrzo ćete ugledati na ekranu svog mobitela, uz korisničko ime vašeg profila za klađenje…

Kako uplatiti novac na online kladionicu diskretno?

Iskusni igrači koji su u stanju mjesečno zarađivati velik novac zahvaljujući svojim sportskim prognozama uvijek su na oprezu i žele zaštititi privatnost svojih korisničkih računa.

Baš zato mnoge u Hrvatskoj zanima uplata na kladionicu putem paysafecard kartice, kao i gdje mogu kupovati sa paysafecard bonom. Radi se o usluzi kakva nam je odavno poznata pri nadoplati računa na mobitelu. Na vama je samo da kupite bon na određeni iznos i zatim upišete 16-znamenkastu šifru i prebacite sredstva na željeno mjesto.

Paysafecard možete nabaviti u Tisku, iNovinama, Intersparu te na brojnim benzinskim crpkama, nakon čega imate mogućnost anonimno uplatiti željeni iznos na svoj profil za klađenje.

Tu je još Skrill, kao popularni e-novčanik za sportsko klađenje s kojeg također možete elegantno poslati novac u svoju online kladionicu, a da transakcija prolazi daleko od vašeg bankovnog računa.

Spomenimo još i A-bon, još jedan vaučer koji služi za novčane transakcije bez davanja osobnih i bankovnih podataka, koji u Hrvatskoj zauzima sve značajnije mjesto…

Koje metode plaćanja nisu dostupne u Hrvatskoj?

Trenutno u našoj zemlji postoje neke opcije novčanih transakcija koje domaći korisnici ne mogu koristiti. Pa tako uplata na kladionicu preko PayPala, sasvim normalna u Njemačkoj i mnogim drugim zemljama u našoj zemlji još nije dostupna.

Uplata na kladionicu putem Ekesh kartice i bona također u ovom trenutku nije opcija niti kod jednog domaćeg priređivača igara na sreću. No, tu je Aircash, digitalni novčanik povezan s aplikacijom, kojim možete uplaćivati i isplaćivati novac u svim hrvatskim kladionicama.

Uplata na kladionicu putem Giropay usluge isto spada među metode koje se još nisu probile u Hrvatsku, a uplata na kladionicu preko SOFORT platforme zasad je dostupna samo igračima s bankovnim računima u njemačkim bankama.

Uplatiti možete i vaše kriptovalute

Velika novost u svijetu online klađenja svakako je mogućnost uplate kripto imovine na vaš korisnički račun, što hrvatskim igračima nudi sve više online casina, kao i internetskih kladionica.

Vjerovali ili ne, bilo da posjedujete bitcoin, litecoin, Ethereum, dogecoin, ripple ili neku drugu kriptovalutu, možete je promijeniti u eure ili dolare, u kladionicama kao što su 22bet, Rabona, CamboBet, Megapari i Betwinner. Postoje i one poput 1xBit i Sportsbet, u kojima možete igrati isključivo ulažući milibitcoin, a sve ostale valute morate promijeniti u kripto mjenjačnici.

Ako želite uplatiti svoje kripto novčiće na takve kladionice, dovoljno je samo povezati svoj korisnički račun s kripto novčanikom i zatim potvrditi transakciju, da bi žetoni za klađenje za čas bili spremni za ulaganje.

Dakle, nije problem naučiti kako uplatiti novac na online kladionicu. Postoji pregršt različitih metoda, od onih elegantnih i komfornih poput debitnih i kreditnih kartica, do diskretnih e-novčanika poput Skrilla te različitih vaučera i bonova, među koje spadaju paysafecard, A-bon, Germania bon i HL bon. Kriptovalute kao dodatnu opciju također treba uzeti u obzir.

U svakom slučaju, klađenje online uvijek započinje uplatom novčanih sredstava, a na vama je izabrati metodu koja vam najbolje odgovara. Pobrinite se samo da novca bude dovoljno za strategiju koju provodite. I ne zaboravite, ako previše često imate potrebu nadopunjavati izgubljena sredstva, to je dokaz da vaša strategija ne funkcionira i tada definitivno trebate nešto mijenjati…

Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću