Klađenje online uz bankovni transfer–kako plaćati karticama?

Klađenje online uz bankovni transfer – kako plaćati karticama?

Ono što je u prošlosti bila gotovina, danas su bankovne kartice. Kao što je postalo nezamislivo da trgovina svojim korisnicima ne dopušta plaćanje uz pomoć kartica, tako danas i sve online kladionice prihvaćaju bankovni transfer, kao jedan od svojih osnovnih kanala novčanih transakcija.

To je još jedna od važnih novosti koju nam je donijelo internetsko klađenje, jer prije nego što su se pojavile kladionice sa bankovnim transferom kao metodom plaćanja, jedina mogućnost bila je ići na šalter i vaditi novčanice, kako bismo uplatili svoj listić.

Što je najbolje, postoji pregršt različitih kartica koje vam omogućuju klađenje online uz bankovni transfer, a igračima koji su tek početnici u svijetu internetske sportske prognoze i još se nisu u potpunosti oprostili od plaćanja gotovinom, donosimo najvažnije prednost beskontaktnog plaćanja, koje je postalo sasvim normalna stvar kod modernih priređivača igara na sreću…

Bankovni transfer Hrvatska – zašto ga koriste domaći igrači?

Kad je u pitanju bankovni transfer hrvatska online casina, kao i sportske kladionice već najmanje deset godina nude ovu metodu plaćanja svojim korisnicima, koji je koriste više od svih drugih kanala novčanih transakcija.

Nema sumnje, sportsko klađenje bankovnim transferom nije slučajno postalo popularno u našoj zemlji, jer radi se o najjednostavnijem načinu kako prebaciti novac na svoj račun, ali i kako ga isplatiti nakon zasluženog dobitka.

Stranice za klađenje uz bankovni transfer u sekundi će prebaciti vaš novac na korisnički račun nakon uplate, a stići se u roku od tri radna dana nazad na vašu karticu, što će smetati samo nestrpljivim igračima, željnima što prije potrošiti zarađeni novac.

U svakom slučaju, ako svoj novac čuvate u banci, kockanje uz bankovni transfer sasvim je logična odluka, jer to je uobičajen način plaćanja na Internetu, gdje apsolutno prevladavaju web-mjesta koja koriste bankovni transfer i omogućuju elegantne transakcije svojim korisnicima…

Vrste kartica za klađenje online uz bankovni transfer

Kartice koje imate prilike spojiti na web stranice za sportsko klađenje uz bankovni transfer dijelimo prije svega na debitne i kreditne kartice.

Debitne su one na kojima imate točno određene novčane limite ispod kojih ne možete ići, dok vam kreditne kartice omogućuju plaćanje s onim novcem kojeg nemate na raspolaganju, pomoću rata i odgode podmirivanja računa.

Kad su u pitanju brendovi kartica za bankovni transfer hrvatska zajednica kladitelja u pravilu ima na raspolaganju Visa, Mastercard i Maestro,kod većine domaćih priređivača igara na sreću, dok su tu još Diners i Discover, kao još dva tipa elektroničkih kartica s kojima možete vršiti plaćanja.

Kladioničarske stranice koje prihvaćaju bankovni transfer dopuštaju vam koristiti čak i prepaid kartice. Na njima nemate troškova oko održavanja računa, ali možete koristiti onoliko sredstava koliko uplatite na račun pa su idealne za ljude koji strahuju od gubljenja kontrole i odlaska u duboki minus…

Kako uplatiti i isplatiti novac bankovnim transferom?

Bankovni transfer hrvatska online casina i sportske kladionice uvijek drže kao glavnu metodu plaćanja u svom sučelju i pronaći ćete ovu opciju na samom vrhu svakog izbornika s metodama plaćanja.

Klađenje online uz bankovni transfer nije komplicirano, jer uplata sredstava odvija se vrlo brzo. Na vama je tek izabrati ovu metodu plaćanja te zatim upisati koju količinu novaca želite prebaciti sa svoje bankovne kartice.

Zatim ćete se naći u sigurnosnom prostoru, poznatom kao Payment Gateway, u kojem ćete trebati upisati svoje osobne podatke, poput imena i prezimena te adrese, kao i broj od 16 znamenki sa svoje bankovne kartice te datum isteka kartice. Za kraj, morate upisati još sigurnosni broj koji se nalazi na pozadini vaše kartice i ima tri ili četiri znamenke.

Kada to sve prođete bankovni transfer kladionice će preusmjeriti na verifikaciju, a transakciju možete potvrditi mobilnim bankarstvom, ali i pomoću tokena. Čim potvrdite svoju namjeru prebacivanja novca na račun kladionice, novac će u sekundi sjesti na vaš korisnički račun.

Sljedeći put nakon što poželite uplatiti novac cijeli proces bit će jednostavniji, jer dio podataka zapamtit će priređivač igara na sreću, a na vama je samo odrediti iznos i potvrditi transakciju.

Kockarske stranice bankovni transfer omogućuju i u suprotnom smjeru. Dovoljno će biti upisati željeni iznos i potvrditi isplatu na bankovnu karticu koju ste koristili pri uplati, da bi novac krenuo u smjeru vaše banke i tamo stigao tijekom jednog od sljedeća tri radna dana…

Koji su nedostaci transakcija bankovnom karticom?

Klađenje online uz bankovni transfer vrlo je praktično, ali neki igrači ga izbjegavaju, jer žele anonimnost i direkciju dok provode svoju dugoročnu strategiju klađenja.

Naime, poznato je da se svaka uplata i isplata zapisuje u evidenciju vaših banke, a poslovanje s online kladionicama može negativno utjecati na ocjenu vaše kreditne sposobnosti čak i ako odlično zarađujete, na što se žale pojedini igrači na kladioničarskim forumima.

Također, bankovni transfer hrvatska zajednica zaljubljenika u sportsko klađenje izbjegava pri uplati i isplati novca kod inozemnih kladionica. Iako nećete imati nikakvih problema ako se radi o razumnim ciframa, onaj kome je sportska prognoza tek hobi, a ima izdašan biznis kojim se bavi, neće htjeti miješati užitak s poslom, nepotrebno izazivajući na taj način Poreznu upravu.

Zbog toga neki od iskusnih igrača ipak izbjegavaju bankovni transfer kao metodu plaćanja, koliko god bila elegantna i komotna u svakoj online kladionici.

Kao alternativa debitnim i kreditnim karticama nametnuo se Skrill, e-novčanik koji već više od deset godina koriste brojni hrvatski igrači sportskih kladionica i online casina. Provizija pri uplatama i isplatama je minimalna, a ovaj digitalni novčanik nudi i Mastercard Prepaid karticu, koja vam omogućuje isplatu sredstava na bilo kojem bankomatu na svijetu.

Aplikacija Aircash još jedna je opcija za diskretno klađenje, a tu su i kripto novčanici, koji su najnoviji hit u svijetu online klađenja. Sve je više sportskih kladionica koje omogućuju plaćanja u kriptovalutama, a neke čak i izbor bitcoina kao glavne valute u vašem korisničkom profilu.

To je još jedna potvrda da uz bankovni transfer postoje brojni drugi kanali novčanih transakcija koji su dostupni za online klađenje, a iako su u ovom trenutku sve te metode sigurne i rijetki igrači imaju problema, na vama je odlučiti hoćete li bankovnu karticu povezati sa svojom omiljenom kladionicom ili ćete okolnim putem novac prebacivati na svoj profil za klađenje…

Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću