Kako isplatiti novac sa kladionice - Klađenje Online

Klađenje online – kako isplatiti novac sa kladionice?

Najljepši trenutak u životu svakog strastvenog kladitelja definitivno je isplata zasluženog dobitka. To je ono čemu se igrači najviše vesele, jer radi se o potvrdi da sportsko znanje koje posjedujete zaista može rezultirati zaradom i ostvarenim ciljevima.

Nažalost, nema mnogo igrača koji pobjeđuju kladionicu na duge staze, no s vremena na vrijeme svakome se omakne pokoji krasan dobitak, a tada je bitno znati kako isplatiti novac sa kladionice. To je moguće na više različitih načina i na vama je izabrati onaj koji vam najviše odgovara.

Mi ćemo ovom prilikom u našoj analizi dotaknuti različite opcije isplate sredstava s vašeg korisničkog računa za klađenje online, ali i osvrnuti se na okolnosti u kojima trebate povući novac sa svog profila, ali i na one u kojima ih je ipak bolje tamo ostaviti…

Koji je preduvjet isplate profita u online kladionicama?

Bilo da ste ostvarili svoj maksimalni dobitak na kladionici i odlučili se nagraditi zarađenim novcem, ili ste možda strateški podizali svoja sredstva namijenjena klađenju i sada napokon imate viška, prvo se morate pobrinuti da uopće imate pravo na isplatu.

Naime, prilikom registracije morali ste iskreno ispuniti osobne podatke, jer ako se pokaže da igrate pod lažnim imenom, online kladionica vam ima pravo oduzeti zaradu. Isto vrijedi i ako imate manje od 18 godina ili se pokazalo da zabranjenim taktikama pokušavate doći do profita.

Najvažniji korak prije isplate je verifikacija vašeg profila. To je nešto što traži svaka online kladionica. Uglavnom se radi o slanju preslike osobnog dokumenta, a u nekim slučajevima morat ćete obaviti video poziv, odgovarajući i na neka pitanja.

Ako ste uspješno obavili identifikaciju, gotovo da nema više prepreka za vaše klađenje online, ali ni za isplatu sredstava, u onom trenutku kada to ne ugrožava vaše dugoročne planove igre…

Kada isplatiti sredstva namijenjena za klađenje online?

Nekoliko je razloga zbog kojih biste poželjeli isplatiti novac sa svog korisničkog računa. Prvi je svakako ogroman dobitak, kojeg ste odjednom ulovili zahvaljujući vještom kombinacijskom listiću ili jackpotu u online casinu.

Drugi razlog može biti profit koji je narastao do te mjere da ste sigurni da dio možete odvojiti za uživanje, jer će ostatak biti sasvim dovoljan za nastavak klađenja, bez da vaši dugoročni planovi budu ugroženi.

Treći razlog je prebacivanje s jedne u drugu online kladionicu, kako biste ista sredstva odigrali tamo gdje je koeficijent veći. A posljednji razlog je odustajanje od strategije igre koja se pokazala pogrešnom, prije nego izgubite i ono što vam je na korisničkom računu ostalo.

U svim ostalim slučajevima dobro razmislite trebate li povlačiti novac s korisničkog računa. Naime, smanjena količina sredstava mogla bi negativno utjecati na vašu strategiju, zbog čega biste trebali izvlačiti novac samo u slučaju da ste sigurni da će ostati dovoljno čak i ako vas uhvati crna serija izgubljenih listića, na koju možda u prvi mah niste računali…

Klasične metode isplate novca

Za sve one igrače koji vole komociju i jednostavnost, isplata na vaš bankovni račun najjednostavniji je način kako se dokopati zarade od klađenja.

To je moguće postići povezivanjem vaše debitne ili kreditne kartice s korisničkim računom, što je i jedan od najboljih načina kako isplatiti novac sa Favbet kladionice, potpuno licencirane u Republici Hrvatskoj.

Postoji i virmanski bankovni transfer, koji traje nešto duže, do sedam radnih dana, što vam neke inozemne kladionice nude kao jedinu opciju, bez mogućnosti da idete preko svoje bankovne kartice.

A među klasične metode svakako spada i ona koju cijene tradicionalni igrači. Naime, uvijek možete otići na šalter i podići gotovinu u poslovnici pa je zadovoljno brojati pred drugim zavidnim kladiteljima.

Uglavnom, kao što postoji maksimalna uplata u kladionici, takav postoji i limit pri povlačenju sredstava pa pripazite na tu informaciju, tamo gdje se kladite. No, obično se radi o desecima tisuća eura, a čak i ako želite veću količinu novca poslati u svoju banku, možete to napraviti u više navrata pa vas ovaj tip ograničenja ne bi trebao brinuti…

Kako isplatiti novac sa kladionice diskretno?

Kad su u pitanju online kladionice hrvatska zajednica kladitelja voli odvojiti svoje korisničke račune od bankovnih kartica, pogotovo ako se radi o igri u inozemstvu.

Tu postoji nekoliko zanimljivih alternativnih rješenja, od kojih je trenutno u usponu aplikacija Aircash, specijalizirana za online prijenos novca i internetska plaćanja. Trenutno ima više od 200 tisuća korisnika, a podržavaju je svi domaći priređivači igara na sreću.

Jednako omiljen u Hrvatskoj je i Skrill, nekima poznat pod imenom Moneybookers. Već dvadesetak godina predstavlja najpopularniji e-novčanik za sportsko klađenje i najbolje je rješenje kako isplatiti novac sa 22bet kladionice.

Mnoge zanima i kako podignuti novac sa PayPala, zarađen klađenjem. Treba reći da ova metoda plaćanja najčešće nije dostupna našim igračima, čak ni u inozemstvu, iako neki smatraju da je baš to najbolji način kako isplatiti novac sa Bet at Home kladionice, koja nudi ovaj globalno popularni online novčanik među svojim kanalima novčanih transakcija.

Ako unatoč svemu otkrijete kako isplatiti novac sa kladionice uz pomoć PayPala, dalje je lako poslati ga na svoj bankovni račun ili koristiti za kupovinu aviokarti, hotelskog smještaja i robe u različitim web shopovima.

Valja svakako još spomenuti NETELLER, kao digitalni novčanik na koji također imate pravo isplatiti novac, a tu su i kriptovalute. Da, danas možete povezati vaš korisnički račun s kripto novčanikom i prebacivati bitcoin u novac za klađenje, ali i obratno.

Stručnjaci se slažu da je to jedan od najboljih načina kako isplatiti novac sa 20bet kladionice, koja osigurava novčane transakcije u brojnim različitim kriptovalutama te jedva čeka registraciju igrača koji posjeduju i kripto imovinu.

Zaključak

Dakle, uz klađenje online zaista idu brojne dostupne metode kako isplatiti novac sa kladionice. Na vama je samo izabrati onu koja vam najviše odgovara. Ako tražite jednostavnost, onda ćete definitivno isplatiti novac na svoj bankovni račun. Ako pak tražite diskretnost i privatnost, tada ćete vjerojatno izabrati između Skrilla, Aircasha i PayPala. Oni skloni kripto imovini svakako bi trebali razmisliti o prebacivanju sredstava u bitcoin novčanik.

No, imajte na umu da se prvo morate pobrinuti da vaš korisnički profil bude bez ikakvih lažnih informacija i u potpunosti verificiran. Tek tada možete birati kojim ćete kanalom izvući zasluženi profit, nakon što se pobrinete da vaša strategija zaista daje plodove, kroz vješto i efikasno sportsko klađenje…

Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću