Paysafecard klađenje online – bon za diskretno plaćanje

Paysafecard klađenje online – bon za anonimno i diskretno plaćanje

Ono što su započeli mobilni operateri, sada je dostupno i na sportskim kladionicama. Naime, posljednjih godina novac na svoj korisnički račun kod priređivača igara na sreću možete uplatiti i bonovima, pomoću koda koji se sastoji od 16 znamenki i osigurava vam dodatna financijska sredstva.

Najpoznatiju takvu metodu predstavlja Paysafecard Hrvatska, bon dostupan čak i na benzinskim crpkama, kojeg uvijek možete pretvoriti u žetone za klađenje online.

Pregršt je web-mjesta koja koriste paysafecard i dozvoljavaju plaćanja bonovima, a u Hrvatskoj postoji i ozbiljna konkurencija, jer paysafecard stranice za klađenje obično primaju i A-bon, a tu su još HL bon i Germania bon, također namijenjeni nadoplati novca na korisnički račun.

U svakom slučaju, danas mnoge domaće i inozemne kladionice prihvaćaju paysafecard metodu plaćanja, a u našem malom vodiču otkrivamo koje su glavne prednosti, a koji nedostaci ovog kanala za novčane transakcije…

Paysafecard Hrvatska – zašto naši igrači uplaćuju novac bonovima?

Paysafecard klađenje online populariziralo se u našoj zemlji u posljednjih desetak godina, nakon što su se pojavili dodatni nameti prilikom sportske prognoze, poput poreza na dobitak.

Tada su mnogi poželjeli potražiti paysafecard stranice za klađenje u inozemstvu, jer ne samo što takve kladionice omogućuju igru bez manipulativnih troškova i poreza kojeg snose igrači, već vam jamče anonimnost i diskretnost, prilikom svake uplate.

Da, ako koristite paysafecard kladionice imate priliku nadopunjavati svoj online račun bez potrebe povezivati ga s bankovnom karticom ili bilo kakvim digitalnim novčanikom, na kojem se jasno vidi tko mu je vlasnik.

Dakle, Paysafecard Hrvatska koja ima u potpunosti prevedenu stranicu na naš jezik, igračima omogućuje apsolutnu anonimnost prilikom novčanih transakcija, što je važno svakom kladitelju koji žele u miru razvijati svoju strategiju klađenja, tamo gdje njegov novac najviše vrijedi…

Kako nabaviti bon za paysafecard kockanje?

Paysafecard klađenje online u Hrvatskoj je potpuno legalno, o čemu svjedoče i brojni partneri ovog bona, kojeg je razvila multinacionalna kompanija PaySafe Group, inače vlasnik i digitalnih novčanika kao što su Skrill i NETELLER.

Među partnere spadaju neke od najvećih tvrtki koje posluju u Hrvatskoj, poput INA-e i Interspara, a bon možete nabaviti i na kiosku iNovine ili u Tisku, dok ga nude i brojni šoping centri, uključujući Plodine.

Gdje god da ga nabavite, kladioničarske stranice koje prihvaćaju paysafecard definitivno će ga odobriti i dati vam priliku diskretnom uplatom započeti svoju strategiju igre, s ciljem unovčiti vlastito sportsko znanje.

Paysafecard web stranice za sportsko klađenje nisu malobrojne i možemo reći da praktički svi europski lideri priznaju ovu metodu plaćanja, a možete je koristiti i u Hrvatskoj, kod većine priređivača igara na sreću, osim Hrvatske Lutrije i Favbeta.

Kako upotrijebiti paysafecard za klađenje online?

Paysafecard Hrvatska donosi vam detaljne upute na svojoj online stranici kako prebaciti kupljenu količinu novca s bona na korisnički račun online kladionice, a naglašava da ga možete koristiti i u različitim web trgovinama, od kojih se posebno ističu Spotify i Deezer.

Ukratko, na vama je na prodajnom mjestu izabrati želite li kupiti bon od 50, 100, 200 ili 500 kuna, s kojim ćete dobiti i prepaid kod, koji se skriva iza 16-eroznamenkastog broja.

Ako želite financirati svoje sportsko klađenje paysafecard bonom, na vama je zatim izabrati ovu metodu uplate u korisničkom sučelju online kladionice, upisati kod od 16 znamenki i odrediti koju količinu novca želite prebaciti. Ne morate odjednom iskoristiti kompletnu vrijednost, iako to većina kladitelja radi.

Ako kladionice prihvaćaju paysafecard, novac će vam odmah sjesti na račun, čim ste upisali traženi kod i odredili iznos uplate. Nije nevažno naglasiti na paysafecard kockarske stranice nisu samo internetske kladionice, već i online casina, na kojima također možete iskušavati svoju vještinu i pronicljivost, nakon što ste račun osvježili pomoću diskretnog bona.

Je li moguća isplata na paysafecard?

Paysafecard klađenje online u pravilu podrazumijeva isključivo uplatu novčanih sredstava na korisnički račun, ali ne i isplatu.

To nije iznenađenje, jer u svom izvornom obliku paysafecard je bon, a ne kartica pa ne možete na njega poslati novac, kojeg zapravo legalno možete prebacivati isključivo na one kartice i digitalne novčanike na kojima se jasno vidi tko im je vlasnik.

Ipak, neke inozemne kladionice sa paysafecard metodom plaćanja nude i isplatu ovim kanalom, jer Paysafecard Hrvatska proširila je svoju usluga pa u posljednje vrijeme nudi i registraciju svojim korisnicima, a samim time i izradu računa na koji imate pravo poslati vašu zaradu.

Međutim, domaći priređivači igara na sreću još uvijek nisu prepoznali tu promjenu pa vam nude isplatu novca isključivo na Skrill, a ne i paysafecard, dok i inozemne kladionice preferiraju neke druge kanale isplate…

Postoji li provizija uz paysafecard klađenje online?

Paysafecard je zamišljen kao bon uz koji korisnici ne plaćaju nikakvu proviziju, a kako se dijele vaša sredstva između trgovine u kojoj ste ga kupili i PaySafe grupe, to i nije toliko bitno.

Međutim, kod vodećih hrvatskih priređivača igara na sreću, kao što su SuperSport i PSK, pojavila se posljednjih godina provizija od čak 6% prilikom uplate novca, što je ovaj bon učinilo potpuno neisplativim na domaćem tržištu online kladionica.

Kod europskih lidera situacija je sasvim drukčija pa provizije nema, no ako kupite bon u kunama, dogodit će se valutna konverzija i ponovo ćete izgubiti dio vrijednosti vašeg novca.

U svakom slučaju, sve to govori da paysafecard nije idealna metoda plaćanja pa nije iznenađenje da su se pojavila alternativna rješenja na domaćem tržištu, kao što je A-bon, s kojim ćete imati znatno manje problema prilikom uplate novca.

Također mnoge kladionice danas nude vlastite bonove, kako bi korisnicima omogućile uplatu novca bez korištenja bankovne kartice.

A za igru u inozemnim kladionicama Skrill ostaje najbolje rješenje, jer riječ je o digitalnom novčaniku koji je u potpunosti razvijen za online klađenje. Možete pomoću njega uplaćivati i isplaćivati novac, a tu je i Mastercard Prepaid kartica, koja vam omogućuje podizanje gotovine na bilo kojem bankomatu na svijetu.

paysafecard kladenje

Dakle, paysafecard je odlična ideja koja je dobro poslovala i na našim prostorima, no u ovom trenutku problem izazivaju provizije u domaćim kladionicama, kao i valutna konverzija, ako ga pokušate iskoristiti u inozemnima.

No, radi se o proizvodu izuzetno bogate tvrtke koja ima godišnji promet u milijardama dolara pa vjerujemo da će pronaći rješenja za probleme koji su se pojavili, kako bi ponovo imala konkurentan bon na hrvatskom tržištu…

Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću