PayPal klađenje - Koje kladionice prihvaćaju PayPal?

PayPal klađenje online – kako koristiti omiljeni e-novčanik pri okladama?

Ako pomislite na novčani prijenos putem Interneta, prvo čega ćete se sjetiti vjerojatno će biti PayPal, svima poznata platforma za online plaćanje, s više od 20 milijardi dolara godišnjeg prometa.

Web-mjesta koja koriste PayPal danas je bezbroj, a u posljednje vrijeme čak vam i najuglednije aviokompanije omogućuju plaćanje karata na Internetu uz pomoć ovog digitalnog novčanika. A iako nije prvi izbor europskih priređivača igara na sreću, PayPal klađenje online također je dostupno domaćim igračima, u nekim online kladionicama.

Istina je, kladioničarske stranice koje prihvaćaju PayPal u Hrvatskoj zasad još ne postoje, ali PayPal stranice za klađenje itekako su prisutne u Europi. Među njima su i inozemne online kladionice koje prihvaćaju i registraciju kladitelja iz naše zemlje.

U svakom slučaju, sportsko klađenje PayPal metodom plaćanja fenomen je koji zaslužuje našu pažnju pa ćemo ovom prilikom analizirati gdje i kako možete koristiti ovaj digitalni novčanik, ako želite prakticirati PayPal kockanje…

PayPal Hrvatska – kako se registrirati?

Svi oni koji žele prebacivati novac ili plaćati u online trgovinama praktičnim e-novčanikom, svakako bi trebali razmisliti o registraciji na stranici ove popularne platforme, što će im omogućiti i PayPal klađenje online.

Prilikom registracije možete birati između privatnog i poslovnog profila, a i jedan i drugi će vam dati pravo da koristite sve što vam nude PayPal web stranice za sportsko klađenje.

Nakon što ste odabrali tip profila koji ćete koristiti, tražit će vas PayPal broj telefona kako bi vam poslao kontrolni kod, koji ćete dobiti u obliku SMS poruke i zatim upisati da bi skočili na sljedeći korak registracije. Tu će vas zamoliti za podatke kao što su ime i prezime, adresa i valuta, nakon čega ćete biti spremni početi koristiti svoj e-novčanik.

PayPal Hrvatska nema prevedenu stranicu na naš jezik pa ćete se morati snaći koristeći engleski, no odlična je stvar što postoji aplikacija, koja vam dodatno olakšava plaćanja i omogućuje da još lakše povežete svoj digitalni novac i kladionice sa PayPal metodom plaćanja…

PayPal klađenje online – koje su prednosti?

Kako i kod svakog e-novčanika, smiješi vam se anonimnost i diskrecija prilikom uživanja u igrama na sreću, ako se odlučite koristiti PayPal kockarske stranice.

Naime, ova platforma može biti neutralni posrednik između vašeg bankovnog računa i PayPal kladionice, ako ne želite da vas se povezuje s online klađenjem. Baš to je želja onih koji se boje da će im njihova omiljena razbibriga utjecati na kreditnu sposobnost. Naime, zna se da banke negativno ocjenjuju one klijente koji šalju i primaju novac s internetske kladionice, čak i ako odlično zarađuju.

Zato e-novčanik PayPal hrvatska zajednica kladitelja ponekad koristi kako bi izbjegla predrasude, ali i imala dodatni osigurač, pri poslovanju s inozemnim priređivačima igara na sreću kod kojih su mnogi bez problema isplaćivali novac na svoj bankovni račun, no uvijek postoji briga oko sigurnosti vaše zaslužene zarade, ako se radi o velikoj svoti…

Kako uz PayPal uplatiti novac na korisnički račun?

Znamo da e-novčanik PayPal Hrvatska i ostatak Europe polako priznaju kao legalnu metodu plaćanja, u online trgovinama, ali i pri rezervaciji smještaja u hotelima diljem svijeta, kao i pri kupnji avionskih karata.

Ako naiđete na kladionicu koja prihvaća PayPal, na vama je pronaći ovu metodu plaćanja na popisu kanala za uplatu novčanih sredstava te zatim upisati željeni iznos uplate i svoju email adresu, s kojom ste povezani s ovom platformom za prijenos novca.

Kako bi transakcija bila potvrđena, još morati dati dopuštenje za prijenos novca u PayPal sučelju, nakon čega će novac odmah sjesti na korisnički račun u online kladionici i moći ćete ga početi koristiti za klađenje…

Koje kladionice prihvaćaju PayPal?

Ako kladionice prihvaćaju PayPal kao metodu plaćanja, uočit ćete karakteristični logo ovog digitalnog novčanika u dnu naslovne stranice, na kojem dominira stilizirano “P”.

Hrvatski priređivači igara na sreću zasad ne nude ovaj tip novčane transakcije. Nećete ga naći niti kod SuperSporta ni kod Prve Sportske Kladionice, a niti kod drugih domaćih online casina i sportskih kladionica.

U Europi također ne prevladava, ali Bet at Home kladionica nudi PayPal kao metodu uplate novčanih sredstva, gdje su i hrvatski igrači dobrodošli otvoriti korisnički račun. Bet365 također u nekim zemljama nudi ovu metodu plaćanja, no ne i našim kladiteljima, a isto vrijedi za Unibet i William Hill.

Dakle, PayPal klađenje online zapravo i nije na mnogo mjesta dopušteno hrvatskim igračima, zbog čega je ipak bolje potražiti alternativne aplikacije za prijenos novca i one digitalne novčanike namijenjene isključivo sportskom klađenju…

Koje su alternative PayPal metodi plaćanja?

Nažalost, PayPal hrvatska zajednica zaljubljenika u klađenje može koristiti za mnogo toga, ali rijetko za novčane transakcije s omiljenim priređivačima igara na sreću.

Baš zbog toga većina igrača okrenula se alternativnom e-novčaniku Skrill, poznatom i pod nazivom Moneybookers. Riječ je o specijaliziranoj platformi za prijenos novca za online klađenje, uz koju ide i Mastercard Prepaid kartica, što vam omogućuje da svoju zaradu isplatite na bilo kojem bankomatu na svijetu.

Skrill je u Hrvatskoj i dalje dominantna opcija pri sportskom klađenju, a jedino debitne i kreditne bankovne kartice igrači koriste više od njega.

U posljednje vrijeme popularnost raste i aplikaciji Aircash, koja također nudi prepaid karticu za online klađenje i jamči svojim korisnicima diskretne i anonimne uplate i isplate. Tu su još paysafecard i NETELLER, kao još dva kanala kojima možete zaobići izravno poslovanje između vaše banke i online kladionice, a konkurenciju još predstavljaju Revolut i Wise, no oni također nisu napravili značajan iskorak na tržištu igara na sreću.

U svakom slučaju, PayPal koji predstavlja jednu od najmoćnijih i najkorištenijih platformi za online plaćanje i slanje novca, još uvijek ne vidi sportsko klađenje kao jedan od svojih strateških ciljeva. Zasad prepušta dominaciju Skrillu i ostalim transakcijskim kanalima iz PaySafe grupe, koje ćete naći u ponudi gotovo svake hrvatske i inozemne kladionice.

No, ako ova multinacionalna američka kompanija odluči ozbiljno ući u igre na sreću, jasno je da će vrlo brzo postati jedna od glavnih metoda plaćanja pri online klađenju.

Zato ne smijemo prerano otpisati PayPal, pogotovo ne u Hrvatskoj, gdje se već učvrstio u mnogim različitim sferama internetske trgovine pa nikog ne bi iznenadilo da postane i omiljeni kanal domaćih zaljubljenika u sportsku prognozu, kad jednom postane dostupan kod većine sportskih kladionica…

Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću