Kvote kladionica - Kako usporediti kvote kladionica ?

Kako usporediti kvote kladionica i pronaći najbolje koeficijente?

Da bi vaše klađenje online bilo uspješno, važni su bonusi i promocije koje imate dostupne, kao i ponuda sportova na koje imate prilike igrati. No, ključna stvar definitivno su kvote kladionica, jer upravo o visini koeficijenata ovisi hoćete li uspjeti dugoročno unovčiti vaše sportsko znanje.

Nema sumnje, na pitanje kako dobiti na kladionici uvijek ćete dobiti ovaj odgovor: isključivo igranjem koeficijenata dok su na svom vrhuncu, kod onog priređivača igara na sreću koji vam jamči najveći dobitak, u slučaju da se vaša prognoza obistini.

Baš zbog toga donosimo vodič koji će vam otkriti kako uvijek igrati najveće moguće koeficijente, dok pokušavate svoje sportsko znanje pretvoriti u izdašni dobitak…

Zašto je bitna visina koeficijenata za klađenje online?

Neki ih zovu kvote, drugi koeficijenti, a naići ćete i na izraz tečaj. Uvijek se radi o množitelju s kojim se množi vaš ulog, nakon što odlučite prognozirati ishod nekog sportskog događaja.

Drugim riječima, ako ulovite kvotu 2,00, to znači da će vaš dobitak biti udvostručen, pod uvjetom da ne postoje manipulativni troškovi ili porez na dobitak.

Što je koeficijent viši, to bolje za vaš listić, no uloviti kvotu dok je na svom vrhuncu još je važnije za vašu dugoročnu strategiju igre, nego za okladu koju danas odigrate. Naime, samo maksimiziranjem svakog dobitka možete pobijediti bookmakere i profitirati uz klađenje online.

Zašto? Zato što će uvijek biti onih vikenda u kojima ćete krivo prognozirati ishod utakmica i izgubiti ulog, zbog čega je bitno na one dane kad se sve odvija prema očekivanjima uzeti najveći mogući dobitak, uz ukupnu kvotu koja vam daje šansu dugoročno zarađivati.

Dakle, sve je jasno. Na vama je otvoriti korisnički profil tamo gdje vas čekaju najviši koeficijenti i naravno paziti da listić uvijek odigrate tamo, gdje vaš novac najviše vrijedi…

Što su padovi kvota i zašto se događaju?

Važno je znati da koeficijenti nisu statični, već se u svakom trenutku njihova vrijednost može promijeniti. Kad se odjednom smanji, to nazivamo padanje kvota, dok u svakom trenutku kvota može i porasti, bilo da se kladite uživo ili prije početka utakmice.

Pad kvota je pojava koju igrači nikako ne vole, pogotovo ako su uvjereni da će neka momčad uvjerljivo pobijediti. Ako se to dogodi, na vama je procijeniti je li oklada još uvijek isplativa i treba li je možda zamijeniti nekom od opcija koje povećavaju koeficijent, kao što su oklade na hendikep ili poluvrijeme/kraj.

Kod klađenja uživo kvote kladionica se mijenjaju iz minute u minutu, a postoje crvene i zelene oznake koje vam pokazuju u kojem smjeru idu.

Kod “pre-match” klađenja promjene se ne događaju tako brzo, ali koeficijent svejedno ne miruje, a od padova kvota još gora pojava je blokiranje klađenja na utakmicu, što se također ponekad događa, kada netko uplati sumnjivu svotu na određeni sportski dvoboj. U tom slučaju preostaje vam pričekati da online kladionica ukine blokadu klađenja ili se jednostavno usmjeriti na neki drugi dvoboj…

Čemu služi usporedba kvota?

Oni koji su još početnici i ne znaju kako se kladiti online, vjerojatno nikad nisu čuli za uspoređivanje koeficijenata, kao jedan od najvažnijih koraka prije uplate listića.

Naime, nakon što ste se odlučili uplatiti novac na neku okladu, na vam je provjeriti koja kladionica nudi najvišu kvotu, kako biste za vašu uspješnu prognozu mogli dobiti maksimalnu dostupnu svotu.

Na primjer, jedna kladionica nudi 1,80, a druga 1,85 da će na nekoj nogometnoj utakmici pasti više od 2,5 gola. Dakle, ako uložite 100 dobitak na kladionici može biti 180, ali i 185 pa je jasno gdje trebate uplatiti svoj listić.

Stvari su nešto kompliciranije ako igrate kombinacijske listiće, s dva, tri ili još više događaja na njima. Tada je na vama provjeriti u kojoj kladionici dobivate najvišu ukupnu kvotu na vašoj kombinaciji, množeći pojedine kvote koje se razlikuju od jednog do drugog priređivača igara na sreću.

Usporedbu kvota moguće je pronaći na specijaliziranim stranicama koje se time bave što su najčešće “livescore” aplikacije, koje prate iz minute u minutu događanja na sportskim terenima, ali i daju priliku igračima da otkriju gdje mogu dobiti najviše za svoju sportsku prognozu.

Na takvim stranicama pred vama se pojavljuju pokraj 365 kladionica rezultati uživo i najbolje oklade koje možete igrati, bilo da je dvoboj u tijeku ili tek treba početi. No, vi zapravo uvijek možete i sami uspoređivati koeficijente, na svim onim online kladionicama na kojima ste otvorili korisnički račun.

Ako ste pak našli najvišu kvotu tamo gdje nemate izrađen korisnički profil, obavezno ga naknadno otvorite i iskoristite ponuđeno, pod uvjetom da se radi o vjerodostojnom priređivaču igara na sreću koji dokazano ne radi probleme s isplatama…

Koje kvote kladionica na kraju gađati?

Za uspješno klađenje online ne samo što je bitno uvijek igrati one kvote koje jamče najveći mogući dobitak, već treba odrediti i ukupan koeficijent koji vam se isplati igrati, kako biste dugoročno bili u plusu.

Naime, ako svaki dan igrate koeficijent 1,50, čak i ako uvijek zgrabite najvišu moguću kvotu koju možete dobiti za klađenje online, morali biste uspješno pogađati dva od tri puta, da biste uopće bili na nuli.

Zato moramo naglasiti da ukupne kvote kladionica ipak moraju biti veće kako biste imali izgleda pretvoriti svoju vještinu i pronicljivost u profit.

Pri live klađenju već koeficijent oko 2,00 može biti dovoljan da nadmudrite bookmakere kroz duže razdoblje, a za “pre-match” klađenje traži se najmanje 2,50 ili 3,00, kako biste si dali priliku povremeno pogriješiti i svejedno dobro prolaziti u sportskom klađenju.

Dakle, usporedba kvota je ništa drugo nego potraga za onim priređivačem igara na sreću kod kojeg ćete uzeti najveći mogući dobitak, u slučaju da se vaše predviđanje obistini. To je bitno za vašu dugoročnu strategiju, zbog koje morate misliti i na ukupni koeficijent koji igrate, kao i na razumno raspoređivanje uloga. Ulog može biti uvijek isti na svakom vašem listiću, ili se povećavati i smanjivati, ovisno o ishodu prethodnog.

Ako se pak suočite s povremenim padovima kvota, nemojte očajavati, jer to je sasvim normalna pojava i nije uvijek moguće na vrijeme reagirati. Razmislite u toj situaciji isplati li unatoč manjoj vrijednosti koeficijenta svejedno odigrati dotičnu okladu ili je zamijeniti s nekom koja vam daje više za vaš uloženi novac…

Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću