Skrill Hrvatska – koje su prednosti ove metode plaćanja?

Skrill klađenje online – kako isplaćivati novac putem e-novčanika?

Nema sumnje, jedna od najvažnijih stvari za zaljubljenike u sportsko klađenje svakako je diskrecija, dok pokušavaju svoje znanje pretvoriti u zasluženi dobitak. Baš zbog toga mnogi ne žele povezivati svoje kreditne i debitne kartice s korisničkim računom u online kladionici, već traže alternativne načine za uplatu i isplatu novčanih sredstava.

Glavni je to razlog zašto je Skrill klađenje online postalo izuzetno popularnim, putem svima poznatog e-novčanika koji se specijalizirao upravo za igre na sreću.

Danas su web-mjesta koja koriste Skrill vrlo česta na Internetu, a najčešće se radi o priređivačima igara na sreću, kako u Europi, tako i u našoj zemlji. Pa tako koriste Skrill hrvatska online casina, kao i domaće sportske kladionice, dok ovaj elektronički novčanik možete pri klađenju koristiti i u inozemstvu.

U svakom slučaju, bilo da prakticirate Skrill kockanje ili tražite kladionice sa Skrill opcijom isplate, vrijeme je da saznate sve ono najvažnije o ovoj modernoj metodi plaćanja, koju koriste milijuni igrača diljem svijeta…

Skrill Hrvatska – koje su prednosti ove metode plaćanja?

Skrill klađenje online zapravo je u Europi započelo još 2001. godine, kada se pojavio ovaj e-novčanik pod imenom Moneybookers i ponudio igračima mogućnost uplate i isplate novca, bez povezivanja profila na kladionici s bankovnim računom.

U Hrvatskoj su već tada neki igrači koristili ovu mogućnost, pokušavajući zaraditi igrajući u inozemnim kladionicama. Kada je Porezna uprava uvela blokadu svim onim priređivačima igara na sreću koji nude igru bez poreza na dobitak i manipulativne troškove, još više domaćih kladitelja potražilo je kladioničarske stranice koje prihvaćaju Skrill.

Zašto danas mnogi hrvatski igrači ne žele koristiti bankovne kartice pri klađenju, već traže Skrill kladionice? Prije svega zato što banke gledaju kao vaš minus isplate s online kladionica pri određivanju nečije kreditne sposobnosti, a znamo i da Skrill web stranice za sportsko klađenje u pravilu nude bolje koeficijente i uvjete za igru.

Dakle, privatnost i diskrecija glavne su prednosti koje idu uz sportsko klađenje Skrill metodom plaćanja, a otkad je dostupna i Mastercard Skrill kartica, svoj dobitak možete diskretno isplaćivati na bilo kojem bankomatu na svijetu, što vam dodatno olakšava vašu strategiju klađenja…

Kako otvoriti Skrill korisnički račun?

Znamo da danas mnoge kladionice prihvaćaju Skrill metodu plaćanja, no da biste to mogli koristiti, morate prvo izraditi korisnički profil za ovaj e-novčanik.

Cijeli proces nije kompliciran, jer Skrill Hrvatska omogućuje domaćim igračima da se registriraju ispunjavanjem jednostavnog obrasca, u kojem su dva najvažnija podatka vaša email adresa, koja će biti i korisničko ime vašeg elektronskog novčanika, kao i valuta u kojoj namjeravate plaćati na Internetu.

Posebno budite oprezni prilikom izbora valute. Ako koristite inozemne Skrill stranice za klađenje, tada je nužno da vaša valuta bude euro ili dolar, jer ako izaberete kunu, koja vam se primarno nudi unutar obrasca, gubit ćete stalno dio novca kroz valutne konverzije, koje iznose čak 3,99%.

Pri registraciji upisati još morate svoje ime i prezime te odrediti lozinku, kako biste zatim putem emaila mogli potvrditi vaš korisnički profil. Tada vama preostaje samo povezati Skrill kockarske stranice s vašom novom metodom plaćanja i uživati u diskretnim novčanim transakcijama i isplati novca putem Mastercard kartice, koja će vam ubrzo stići na kućnu adresu nakon što je zatražite…

Koje kladionice prihvaćaju Skrill klađenje online?

Bolje je postaviti pitanje, postoje li uopće online kladionice koje ne prihvaćaju Skrill klađenje online? Svakako ih je malo, jer kod svih vodećih europskih priređivača igara na sreću ova metoda plaćanja je neizostavna, a učvrstila se i među domaćim casinima i kladionicama.

Skrill hrvatska zajednica kladitelja može biti mirna, jer naišli smo samo na nekoliko priređivača sportskog klađenja koji ne prihvaćaju ovaj elektronski novčanik. To je na domaćem terenu Hrvatska Lutrija, dok ga našim igračima nije učinio dostupnim niti Favbet.

Svi ostali, uključujući SuperSport, PSK i Rizk Casino nude Skrill kao metodu uplate i isplate novčanih sredstava, a među liderima na europskom tržištu nismo naišli na kladionicu koja se odrekla ovog e-novčanika pa ćete ga pronaći kod 22bet, bet365, Betfairu i svim ostalim priređivačima sportskog klađenja, koje preferiraju hrvatski igrači.

Kako isplatiti novac na Skrill i koji su troškovi?

Upravo isplata novčanih sredstava najvažnija je značajka ove metode plaćanja, jer ima ponešto prednosti u odnosu na slanje novca na vaš bankovni račun.

Naime, novac bi vam trebao sjesti unutar 24 sata na vaš elektronski novčanik, a najčešće i puno brže, dok su mu potrebna do 3 radna dana da bi se pojavio u vašoj banci. Diskretnost i privatnost također idu uz ono što nudi Skrill Hrvatska, a sam proces povlačenja sredstava je prilično jednostavan.

Na vama je samo u profilu online kladionice koju koristite izabrati Skrill kao metodu isplate, odrediti novčanu svotu koju želite povući i upisati email adresu povezanu s vašim e-novčanikom.

Što se pak troškova korištenja ove usluge tiče, treba naglasiti da je otvaranje korisničkog profila besplatno, dok se u ovim situacijama plaća provizija, na što treba računati:

  • 3,99% pri valutnoj konverziji koju treba pokušati svakako izbjeći,
  • do 1,99% ili maksimalnih 20 eura pri plaćanju,
  • do 1,00% pri slanju novca u inozemstvo,
  • 5,50 eura za isplatu na bankovni račun,
  • 2,00 eura za slanje novca u kripto novčanik.

Za korištenje Mastercard kartice plaćat ćete 10 eura godišnje, a slični troškovi idu i uz Skrill aplikaciju. Dakle, određeni izdatci postoje, no primanje novca s vašeg računa u kladionici je besplatno, dok pri slanju postoji provizija. Zbog toga neki igrači koriste bankovnu karticu pri uplati na korisnički račun kod vašeg priređivača igara na sreću, dok isplaćuju zaradu na Skrill.

Sve u svemu, Skrill već puna dva desetljeća predstavlja jednu od najpopularnijih metoda plaćanja u svijetu klađenja, a tvrtka koja stoji iza njega danas vrijedi više od milijardu dolara te igračima nudi još dvije usluge za internetska plaćanja, NETELLER i paysafecard.

A u Hrvatskoj možda i nije nužno koristiti e-novčanik kao metodu plaćanja ako igrate u domaćim kladionicama i online casinima, no druga je stvar ako želite zaigrati kod inozemnih priređivača igara na sreću.

Zato nije loše imati Skrill račun, jer za razliku od Revoluta i PayPala, dostupan je za sportsko klađenje gotovo svugdje i itekako vam može pomoći da sačuvate svoju privatnost i u potpunom miru provodite vlastiti plan ostvarivanja profita u igrama na sreću…

Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću