22bet – tisuće oklada na svakoj nogometnoj utakmici

22bet kladionica – tisuće oklada na svakoj nogometnoj utakmici

Priređivači igara na sreću koji su ambiciozni vrlo brzo se probiju na sam vrh, pogotovo ako dobro poznaju želje igrača. Jedan takav svakako je i 22bet, koji je možda osnovan nedavne 2017. godine, ali već je uspio privući nekoliko stotina tisuća igrača, željnih poštenih uvjeta za klađenje online.

22bet kladionica ističe se velikodušnim bonusima, kao i izuzetno bogatom ponudom na svakom popularnom sportu i natjecanju, dok koeficijenti na favorite u pravilu prate najvelikodušnije u Europi.

Ako dodamo tome jednostavan proces registracije i igru bez poreza na dobitak, jasno je zašto su mnogi hrvatski kladitelji već kreirali svoj korisnički profil u ovoj internetskoj kladionici, a za one koji to još nisu napravili donosimo detaljnu recenziju svega što nudi 22bet…

RIZK
Bonus do:
Do 1000kn bonusa na prvu uplatu
Paket dobrodošlice
* Do 1000kn bonusa na prvu uplatu Bonus Dobrodošlice

22bet Hrvatska – bez problema do korisničkog računa

Kao velikodušna online kladionica koja igračima nudi odlične uvjete za igru, 22bet je očekivano još 2019. godine završio na listi onih kojima je blokiran pristup na teritoriju Republike Hrvatske, jer Porezna uprava smatra da predstavlja nelojalnu konkurenciju domaćim priređivačima igara na sreću.

NETBET
Bonus do:
50€
Paket dobrodošlice
* Bonus Dobrodošlice 100% do 600 kn

No, to nije spriječilo hrvatske igrače da se klade u 22bet kladionici. Naime, uvijek možete pristupiti ponudi uz pomoć VPN-a, a ako instalirate 22bet aplikaciju odjednom pristup postaje nesmetan.

Također, možda je 22bet net domena blokirana, no to ne znači da ne postoji alternativna poveznica, uvijek dostupna domaćim kladiteljima. 22bet link za Hrvatsku koji svima radi trenutno se pojavljuje na drugom mjestu u Google pretrazi, a različite “mirror” stranice pronaći ćete i na mnogim drugim adresama…

Primamljivi 22bet bonus za klađenje online

Nema boljeg početka avanture u nekoj online kladionici od igre s darovanim sredstvima. Zna to dobro i 22bet, koji hrvatskim igračima nudi bonus u vrijednosti 100% od prve uplate, do maksimalnih 1000 kuna.

20bet
Bonus do:
100% do 50€
Paket dobrodošlice
* 50% do 100€ Bonus Dobrodošlice

Nema sumnje, 22bet kladionica bonus dobrodošlice daje po izazovnim, ali poštenim uvjetima. Na vama je u roku od 7 dana reinvestirati dodijeljena sredstva pet puta, na kombinacijske listiće s najmanje tri odigrana događaja, svaki s koeficijentom od najmanje 1.40.

Treba naglasiti da se ne računaju one oklade pri kojima koristite “cash out” opciju, poznatoj po tome da omogućuje isplatu dobitka prije kraja utakmice. No, sva druga tržišta klađenja, kao i dostupni tipovi oklada u skladu su s uvjetima isplate bonusa pa imate dovoljno oružja kako osigurati isplatu gratis sredstava.

22bet
Bonus do:
100% do 50€
Paket dobrodošlice
* 50% do 100€ Bonus Dobrodošlice

Drugim riječima, radi se o sasvim solidnoj ponudi koju je svaki iskusan igrač sposoban pretvoriti u barem nekakav profit, no potrebno je u tih tjedan dana u potpunosti se posvetiti klađenju.

Osim bonusa dobrodošlice, povremeno se također pojavi pokoji 22bet bonus code koji osigurava dodatne pogodnosti dok provodite svoju taktiku za klađenje online. Zato se svakako isplati pratiti novosti vezane uz promocije ove kladionice, kako biste zgrabili povremene darove i još lakše stigli do zasluženog dobitka…

Veliki izbor sportova i detaljna razrada utakmica

Nema sumnje, 22bet kladionica spada među rekordere po broju dostupnih oklada na jednoj nogometnoj utakmici. Naći ćete na utakmicama najpopularnijih nogometnih liga oko 1500 različitih opcija na koje možete uložiti novac, što je izbor u kojem se lako čak i izgubiti.

Izdvajamo iz toga klađenje na brojne ponuđene razine hendikepa, uključujući i azijski, a tu je i temeljito razrađeno “over/under” prognoziranje broja postignutih golova. Uvijek se možete kladiti i koji igrač će zabiti pogodak, a koji neće, dok su u ponudi i oklade na isključenja, penale pa čak i autogol.

Jednako raskošan izbor oklada naći ćete i na košarci, tenisu i hokeju na ledu, a tu je još tridesetak različitih sportova na koje se možete kladiti u svakom trenutku, uključujući i utrke hrtova, kao i konjske te kasačke utrke.

U kladionici 22bet imate i solidnu ponudu e-sporta, kao i američkih profesionalnih natjecanja, a zanimljive opcije za igru zaokružuju Formula 1, biatlon i lakros. Ako vam to sve nije dovoljno, možete se kladiti na politiku, a ponekad čak i prognozirati koji će grad biti proglašen najboljim za život u tekućoj godini.

Što je najbolje, koeficijenti koje ćete ovdje naći vrlo su visoki i često nadmašuju konkurenciju u Europi, pogotovo ako se radi o utakmicama Premiershipa. Baš zbog toga mnogi u 22bet kladionici traže svoj put do zarade, zbog širokog izbora obećavajućih koeficijenata na istoj utakmici, kao i povremenih visokih kvota na popularnim sportskim događajima…

Metode plaćanja uključuju i kriptovalute

Ova internetska kladionica poznata je po tome da ne komplicira. To ćete otkriti već pri registraciji, koja je toliko jednostavna da praktički možete početi igrati bez da ijedan ozbiljan podatak o sebi otkrijete. Na početku vas čak ne traži niti presliku osobne u svrhu identifikacije.

Ako postanete uspješan igrač koji odlično zarađuje, prije ili kasnije će vas 22bet zatražiti verifikaciju, no nakon što to prođete moći ćete se u miru posvetiti svojoj strategiji klađenja.

Igrače privlače i raznolike metode plaćanja. Kladionica 22bet Skrill nudi kao standardni kanal uplata i isplata vaših novčanih sredstava, što hrvatski kladitelji posebno cijene, a transakcije možete provoditi i putem debitnih i kreditnih kartica.

Ono po čemu je ova kladionica posebna svakako su kriptovalute, ponosno navedene među dopuštenim metodama plaćanja. Naime, u 22bet imate priliku povezati svoj kripto novčanik s korisničkim računom za klađenje online te zatim bitcoin koji ste vještim odlukama zaradili na kripto tržištu pretvoriti u žetone za klađenje.

To je dokaz da 22bet misli na svoju budućnost i prati najnovije trendove, s ciljem postati najpopularnija kladionica u Europi, u godinama koje dolaze…

Sigurno klađenje na računalu i mobitelu

Klađenje online u 22bet kladionici odvija se u zaštićenom okruženju, jer kompletnu stranicu štiti SSL enkripcija, koja onemogućuje upad treće strane. Online plaćanja odvijaju se pak u još sigurnijem okruženju, poznatom pod nazivom Payment Getaway, u kojem čak ni ovaj priređivač igara na sreću nema pristup vašim bankovnim podacima.

Sučelje 22bet je sasvim solidno organizirano, s obzirom na bezbroj različitih opcija za klađenje, što nije lako sortirati i smisleno posložiti. Bilo da koristite računalo ili igrate u mobilnom web pregledniku, lako ćete se dokopati željenih liga i utakmica, a imate prilike uživati i u video prijenosima brojnih sportskih događaja, koji prate klađenje uživo.

Sve to dostupno je i u mobilnoj aplikaciji, kreiranoj za Android i iOS operativni sustav. 22bet app toliko je dobar da nekako izbjegava čak i nametnutu blokadu, što dodatno poboljšava vaše korisničko iskustvo.

U svakom slučaju, riječ je o kladionici koja je s pravom izazvala veliko zanimanje u Hrvatskoj nakon što se pojavila na tržištu, a ako malo poboljša komunikaciju s korisnicima i ubrza svoju online stranicu, u budućnosti bi se mogla učvrstiti među europskim liderima…

5,0 rating

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nove Kladionice
5,0 rating
Bonus do:
100% do 1000€
5,0 rating
Bonus do:
100% do 200€
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : Do 1000kn bonusa na prvu uplatu+ 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 50€+ 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
100% up to €100 Welcome Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
4,3 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% bonus čak do 2.500 HRK + 50 besplatnih vrtnji
kladenjeonline.com