Klađenje online na talijanski loto - Klađenje Online 

Klađenje online na talijanski loto

Za sve one koji žele igrati loto po vlastitim pravilima, a ne onima koje nameće Lutrija, talijanski loto jedna je od avantura u koju se mogu upustiti.

Nema sumnje, uz talijanski loto dobitak može biti zaista ogroman, pogotovo ako igrate varijantu poznatu po nazivom SuperEnalotto, u kojoj prognozirate kojih će šest kuglica biti izvučeno, od čak 90 koje su u ponudi.

Talijanski SuperEnalotto 6 od 90 možemo nazvati “kraljevskom” disciplinom loto klađenja, a u Italiji postoji i nekoliko lakših varijanti, poput 20 od 90 i 10 od 20, uz značajno veće izglede da ćete nešto pogoditi.

Pa iako klađenje online na sportske utakmice ima puno više smisla od prognoziranja koje će kuglice stroj izbaciti na površinu, svejedno donosimo vodič kako igrati talijanski loto, uz koji će vam biti lakše osmisliti strategiju vrijednu izdašnog dobitka…

Uz talijanski loto dobitak iznad milijardu kuna

SuperEnalotto nije slučajno popularan u Italiji. Dosad je već isplaćen jackpot veći do 200 milijuna eura, što je otprilike milijardu i pol kuna, cifra koju ne možete dobiti na Eurojackpotu, kao ni na ijednom drugom lotu dostupnom hrvatskim igračima.

No, izgledi da ćete ugrabiti glavni zgoditak su 1 naprema 622 milijuna, među najgorima u svijetu loto igara. Zašto? Jer je suludo teško pogoditi kojih 6 brojeva će biti izvučeno između čak 90 koji se izvlače.

Izvlači se zapravo osam brojeva, šest regularnih plus jedan džoker broj, a u posljednje vrijeme uveden je i superstar broj, koji će još malo povećati vaš dobitak, ako ga imate u vašoj kombinaciji.

Cijena jedne kombinacije je dva i pol eura, a izvlači se subotom u 20 sati, nakon čega talijanski loto rezultati brzo budu dostupni na Internetu. Dovoljno je da u Google upišete “loto klađenje Italija 6 90 rezultati” i naći ćete što tražite, a sve je pregledno ispisano i na službenoj stranici ovog lota.

U svakom slučaju, igrajući na klasičan način talijanski loto dobitak može biti ogroman, ali izgledi da će se to dogoditi vrlo su mali. Međutim, hrvatskim igračima i tako nije dostupan SuperEnalotto u izvornoj verziji. Klađenje online na talijanski loto 690 postoji u našim internetskim kladionicama, ali u nešto drukčijem obliku…

Kvota pola milijuna za pet pogođenih brojeva

U Hrvatskoj nećete uloviti milijardu i pol kuna ako skinete savršenu kombinaciju talijanskog lota 6/90, ali možete zaraditi milijune, ako pogodite peticu, što je zaista impresivno.

Već za jedan pogođeni broj ulovit ćete koeficijent 14, a ako pogodite dva smiješi vam se kvota čak 255. Već s tri pogođena broja dobitak ćete uvećati čak 5.000 puta, a 80.000 puta ako uspijete uspješno prognozirati četiri izvučena broja.

Najveći dobitak smiješi vam se ako pogodite pet brojeva, jer koeficijent na tome je čak 550.055, što znači da već za dvije kune uloga možete osvojiti milijun kuna, a da uopće niste morali pogoditi savršenu kombinaciju.

Dakle, kad je u pitanju loto klađenje talijanski loto 6/90 zaista nudi mogućnost dolaska do izdašnog dobitka, čak i ako pogodite tek nekoliko izvučenih brojeva. No, koliko god to lijepo zvučalo, nemoguće je nešto zaraditi bez korištenja sistema…

Sistemsko klađenje online na talijanski loto

Ono što je suludo skupo kad igrate u Lutriji, u online kladionicama povoljno je i isplativo. Naravno, govorimo o sistemima, odnosno klađenju na više brojeva nego što se izvlači, od kojih vam tek nekoliko uspješno prognoziranih donosi izdašnu zaradu.

Istina je, igrajući talijanski loto dobitak je najlakše ostvariti ako odigrate na 7 do 10 brojeva, kombinirajući ih u različite sustave, s ciljem izvlačenja profita na dvije do četiri dobitne kombinacije.

Ukupno imate pravo odigrati čak 15 različitih brojeva, no ne više od 5 u svakoj kombinaciji, što će vam ulog rascjepkati u 3003 kombinacije i potpuno ga umanjiti. Zato se preporučuje od 5 do 10 brojeva, u sustavu koji cilja pogađanja dva, tri ili četiri broja.

Uz takav sistem puno su veći izgledi da će vam se dogoditi sretan dan, nego da igrate klasični lutrijski listić, ali na vašu žalost još uvijek morate biti rođeni pod sretnom zvijezdom da nešto zaradite.

Kako izabrati brojeve? Pomoći ćete si ako u Google upišete “talijanski loto 6 90 rezultati arhiva” i malo analizirate brojeve koji su najviše puta izvlačeni, kao i one koji su se rijetko pojavljivali. Nakon toga možete iskušati i jedne i druge, nadajući se da će biti izvučeni baš na dan kada ste ih vi odlučili igrati…

Ostale vrste talijanskog lota

Ako vas je SuperEnalotto prestrašio, ne brinite. Uz talijanski loto dobitak ne mora uvijek biti nemoguća misija, jer postoje i jednostavnije varijante koje možete igrati. Svi znamo za Win for Life, još jednu loto igru iz Italije, u kojoj se izvlači 10 od ukupno 20 brojeva i vrlo je jednostavno složiti dobitni listić.

Uz talijanski loto 20 90 izvučeni brojevi također nisu toliko zahtjevni za vas i vašu prognozu, a koeficijent za svaki pogođeni broj je 4.20, dok dobivate 20 za dva uspješno prognozirana, a čak 100 ako ih tri stavite na listić i svi se pojave među rezultatima.

A da SuperEnalotto nije najteži loto u Italiji dokazuju izvlačenja koja se svakog tjedna odvijaju u Bariju, Genovi, Rimu, Torinu, Milanu, Veneciji, Firenzi i mnogim drugim talijanskim gradovima.

Naime, postoji klađenje online na talijanski loto 5/90, što je najteži mogući izazov trenutno ponuđen na hrvatskim internetskim kladionicama, jer koeficijent na jedan pogođeni broj je čak 17.

Već za dva pogođena broja ulovit ćete kvotu 375, za tri 8.000, a za četiri pogođena uvećat ćete svoj dobitak 225.000 puta. No, to je i maksimalni koeficijent kojeg nude hrvatske kladionice, što znači da SuperEnalotto ipak nudi šansu osvajanja većeg zgoditka i ostaje najuzbudljiviji i najzahtjevniji loto na koji naši kladitelji mogu uložiti svoj novac.

U svakom slučaju, Italija je jedna od zemalja s najraskošnijom ponudom loto igara, a pronaći ćete na Apeninskom poluotoku baš sve. Pred vama su suludo teške varijante poput 5/90 i 6/90, kao i laganih 10/20 te umjerenih 20/90.

Ipak, koliko god primamljivo bilo gađati velike koeficijente na lotu, igranjem vješto složenih sistemskih listića, teško je dugoročno zarađivati na izvlačenju kuglica. Zašto? Zato što se prije svega morate uzdati u svoju sreću, a izgledi su debelo na strani kuće i to će se prije ili kasnije osjetiti.

Zato je sportsko klađenje ipak puno bolji izbor, a tu je i online casino kao eventualna alternativa, u kojem vam se također smiješi jackpot dobitak, ali i redovita besplatna sredstva, kroz bonuse i promocije, kao i program vjernosti…

Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću