Sistemsko klađenje - kako krenuti? - Klađenje Online

Sistemsko klađenje – kako krenuti?

Ako želite saznati najbolje načine za klađenje, onda ste na pravom mjestu! Saznajte kako upotrijebiti sistemsko klađenje i kako ga koristiti. Saznajte koje prednosti ima sistemsko klađenje i kako sistemi funkcioniraju. Prije svega treba razjasniti da sistemsko klađenje nije taktika za obogatiti se s ulozima od nekoliko eura. 

 

Sistemsko klađenje je ozbiljan vid klađenja koji se koristi profesionalno. Profesionalni sistemi ponekad zahtijevaju ozbiljnije uloge, a sistem nije ništa drugo nego skupina različitih oklada. Mnogi profesionalci će ostvarivati veliki profit igrajući samo na kladioničarske sisteme. 

 

Bonus kladionica

 

Bonus kladionica je odlična prilika za svakog igrača koji želi zaraditi. Bonus kladionica vam može pomoći da si podebljate profit ili si pomognete osvojiti okladu. Obično se bonus kladionica nalazi u obliku bonus depozita, besplatnih oklada ili čak povrata novca od izgubljenih oklada. Ovakav bonus povrata novca vam može dobro doći kad je u pitanju klađenje na sistem. 

 

Ako ulažete veću svotu i idete na malo riskantnije oklade, ili ako se želite osigurati u slučaju da vam sistem propadne, onda je taj bonus idealan za vas. Postoji i bonus kladionica koji vam osigurava dvostruki ili trostruki bonus na dobitak. To znači da ćete moći podići duplo li troduplo veći iznos od onog koji ste originalno osvojili!

 

Kalkulator za sistemsko klađenje

 

Kalkulator za sistemsko klađenje će vam biti savršena prilika da si provjerite isplativost oklade. Kalkulator za sistemsko klađenje će vam reći koliko možete dobiti od vašeg sistema ako pogodite sve oklade ili ako izgubite jednu, ovisno o sistemu. Ako ste sami kreirali svoj sistem, kalkulator za sistemsko klađenje će vam također biti od koristi jer ćete vidjeti da li je vaš sistem dobar i da li je profitabilan. 

 

Sistemsko klađenje objašnjenje

 

Ako tražite sistemsko klađenje objašnjenje, na pravom ste mjestu! Najjednostavnije sistemsko klađenje objašnjenje bi bilo skupina različitih kombiniranih oklada. Mnogi profesionalni kladioničari ostvaruju veliki profit pomoću ovakve vrste klađenja, a sistemsko klađenje objašnjenje je poprilično jednostavno. 

 

Pročitajte sistemsko klađenje objašnjenje te si osigurajte sisteme za dugoročne oklade. Profesionalni kladitelji imaju sisteme sa nekoliko tisuća kombinacija čak, a dobitak će se dijeliti sa brojem kombinacija. Često kladitelji ne razumiju sistemsko klađenje objašnjenje, te tu nastaju problemi. 

 

Sistemsko klađenje

 

Sistemsko klađenje ima brojne prednosti u odnosu na combo klađenje, kao što su način izračuna dobitka i broj kombinacija sistemskog klađenja. Sistemsko klađenje je odlično za igrače jer se dobitak računa kao zbir pogođenih kombo listića. Primjerice, ako pogodite 4 od 5 parova, pogodili ste 4 od 10 kombinacija. 

 

Vaša ukupna zarada na ovakvim kombinacijskim listićima može biti dosta velika, iako je za sisteme koji imaju nekoliko tisuća kombinacija jako teško izračunati svaku pojedinačnu okladu. Ako već idete na takve sisteme, onda je bolje uzimati prosječne pogođene kvote. To bi bile primjerice kvote oko 2.00, koje bi bile isplative a da vam se ne smanjuju šanse za dobitak. 

 

Sistemsko klađenje objašnjenje

 

Kako bi razumjeli sistemsko klađenje objašnjenje, najbolje se okrenuti ka primjerima. Recimo, imate sistem 3 od 5 sa nekim prosječnim tečajevima. Pogodite 4 tipa na ulog od 100 eura, te sistem ima 3 od 5 kombinacija. Ovim sistemom ste u suštini odigrali 10 kombinacijskih listića s uplatom od 10 eura. 

 

To znači da ste uplatili 10 eura na prvi, drugi i treći par na tiketu. Na 10 eura ste također uplatili da ćete pogoditi prvi, drugi i četvrt par, pa onda drugi i peti i tako dalje. Na taj način ste pronašli 5 tipova i uplatili 10 različitih listića sa 3 pogođena para. Popunili ste u biti svaku moguću kombinaciju. Kroz sistem se to radi s jednim listićem pa se je dobitak svake kombinacije jednak ulogu puta tečaj x tečaj x tečaj kroz 10. 

 

Sistem za klađenje – kombinacije

 

Sistem za klađenje ima različite kombinacije. Primjerice postoji sistem za klađenje uz mogućnost jednog promašaja, pa sistem za klađenje koji pretvara deset listića u samo jedan o kojem smo već ranije govorili. Postoji i sistem koji traži barem polovičan učinak, te opcija gađanja tri od četiri izabrana događaja. 

 

Svaki od tih sistema se isplati, no svaki ima svoja pravila i treba pronaći onaj koji odgovara baš vama. Usporedimo neke sisteme s brojem kombinacija, povratom uloga, ukupnim dobitkom i dupliranjem uloga. 

 

  • Sistem 2 od 3 – 3 kombinacije – 1.75 – 3x ulog – dupliranje 2.45 – ukupni dobitak je 6x ulog
  • Sistem 4 od 5 – 5 kombinacija – 1.50 – 5x ulog – dupliranje 1.80 – ukupni dobitak je 10x ulog
  • Sistem 6 od 7 – 7 kombinacija – 1.38 – 7x ulog – dupliranje 1.55 – ukupni dobitak je 14x ulog

 

Kako igrati sistem na kladionici?

 

Kako igrati sistem na kladionici je pitanje koje muči mnoge igrače. Profesionalni igrači se većino odlučuju za sistem jer osigurava veći dobitak, te maksimizira vrijednost oklada. Kako igrati sistem na kladionici nije teško, u njemu se okušavaju i noviji igrači koji možda nisu tako vješti. Prije nego krenete, zbilja naučite kako igrati sistem na kladionici, jer je za sistem potrebna i nešto veća uplata. 

 

Kladionica sistemi objašnjenje

 

Kako bi shvatili kladionica sistemi objašnjenje, bitno je shvatiti i visinu tečaja za povrat uloga, odnosno dupliranje. Ako mislite da oklada ima vrijednost bez obzira na taj tečaj, stavljate tip na taj tiket. Kombinacije se igraju i na utakmice koje imaju niže tečajeve ali visoku vrijednost. Imajte na umu da je sistem klađenje malo drugačije pa je potrebno znati visinu potrebnog tečaja za povrat uloga. 

 

Ako je taj tečaj puno niži, onda se treba razmotriti da se takav tip odigra kao single ili klasični kombinacijski listić. Kladionica sistemi objašnjenje se također nudi u sklopu svake pouzdane kladionice koja će vam pomoći da brzo savladate svaku okladu. Kladionica sistemi objašnjenje su prva pomoć za sve igrače!

 

Sistemsko klađenje – zaključak

 

Sistemsko klađenje najviše koriste profesionalni kladioničari koji na njemu maksimiziraju vrijednost svake oklade. Uz sistemsko klađenje ne samo profesionalci već i oni koji igraju iz zabave mogu ostvariti visok profit. 

 

Sistemsko klađenje umanjuje ‘faktor sreće’, odnosno povećava vaše šanse za dobitak. Razlog toga je što primjerice kod kombinacijskih listića s 4 tipa, kvotom 2 i 50-50 šansama za svaki od tipova bude u prosjeku dobitan svaki 16. Uz sistem klađenje ovo nije moguće jer se uz sistemsko klađenje uvijek osigurava profit. Pronađite dobar sistem i nemojte se samo oslanjati na sreću!

Top Kladionice
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: do 300 eura na prvu uplatu
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: Do 300 eura bonusa na prvu uplatu+ 100 besplatnih vrtnji
4,3 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% bonus čak do 100 EUR + 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: do 1.000 eura na prvu uplatu
Kotač sreće do 1.000% na uplatu
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 700 eura+ Risk Free Bet 30 eura
PSK
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 100 eura+ 333 besplatne vrtnje
Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću