Kako funkcionira Revolut kartica i kako doći do nje

Kako funkcionira Revolut kartica i kako doći do nje

Kako funkcionira Revolut kartica

Revolut kartica postala je jedno od bitnih imena u svijetu digitalnog bankarstva zahvaljujući svojim inovativnim rješenjima koja korisnicima nude brži, fleksibilniji i pristupačniji način upravljanja njihovim financijama. Osnovan 2015. godine u Velikoj Britaniji, Revolut je brzo stekao popularnost širom svijeta, privlačeći milijune korisnika koji su željni alternativa tradicionalnim bankama. Njegova platforma omogućuje korisnicima da obavljaju međunarodne transakcije bez skrivenih naknada, prate svoje troškove u stvarnom vremenu i uživaju u raznim financijskim uslugama preko jednostavne i intuitivne mobilne aplikacije.

Jedna od glavnih prednosti Revoluta je njegova multifunkcionalna kartica koja korisnicima omogućava da plaćaju robe i usluge, vrše međunarodne prijenose novca i pristupaju valutnim tečajevima koji su često povoljniji od onih koje nude konvencionalne banke. Kartica dolazi u nekoliko verzija, uključujući Standard, Premium i Metal, svaka s prilagođenim značajkama koje odgovaraju različitim potrebama i stilovima života korisnika.

U ovom članku istražit ćemo kako funkcionira Revolut kartica, kako se može naručiti i koje su njene ključne prednosti. Također, pružit ćemo vodič za otvaranje Revolut računa i naručivanje kartice, omogućavajući čitateljima da maksimalno iskoriste mogućnosti koje ova moderna financijska platforma nudi.

Što je Revolut kartica?

Revolut kartica je moderno financijsko sredstvo koje omogućava korisnicima digitalno upravljanje njihovim novcem kroz jednostavnu i efikasnu mobilnu aplikaciju. Ova kartica nije samo sredstvo plaćanja, već i alat koji transformira tradicionalne bankarske operacije u brze, transparentne i korisniku prijateljske procese.

Kartica dolazi u tri osnovne verzije: Standard, Premium i Metal. Standardna kartica je besplatna i dolazi s osnovnim značajkama koje omogućuju beskontaktno plaćanje, povoljne tečajeve za valutnu konverziju i mogućnost posjedovanja više valuta na istom računu. Premium kartica nudi dodatne pogodnosti kao što su osiguranje prilikom putovanja i veći limiti za povlačenje gotovine bez naknada. Najluksuznija verzija, Metal kartica, uključuje sve pogodnosti Premium kartice, ali također nudi cashback u kriptovalutama na sve kupovine i ekskluzivni dizajn kartice izrađen od jednog komada čelika.

Revolut kartica funkcionira tako da se prvo otvori Revolut račun putem aplikacije. Nakon verifikacije i dopune računa, korisnici mogu virtualno koristiti karticu ili zatražiti fizičku karticu koja se šalje na kućnu adresu. Kartica je povezana s aplikacijom, što korisnicima omogućuje realno praćenje svih transakcija, postavljanje mjesečnih limita za troškove, blokiranje i deblokiranje kartice, kao i dobivanje instant obavijesti o svakom plaćanju ili pokušaju plaćanja.

Osim toga, Revolut kartica korisnicima pruža mogućnost izvršavanja međunarodnih prijenosa bez dodatnih troškova, što je čini izuzetno popularnom među putnicima i onima koji često vrše transakcije u stranim valutama. Revolut također koristi tehnologiju automatskog konverzije po tečaju koji je vrlo blizak srednjem tržišnom tečaju, čime se izbjegavaju visoke bančine marže i naknade koje tradicionalne banke često naplaćuju.

Uz sve ove funkcionalnosti, sigurnost je također na visokom nivou. Revolut koristi sofisticirane sigurnosne protokole za zaštitu podataka i sredstava korisnika, uključujući mogućnost zamrzavanja kartice putem aplikacije te različite metode verifikacije identiteta kako bi se osigurala zaštita od neautoriziranog pristupa i transakcija.

Kako otvoriti Revolut račun?

registracija na Revolut

Otvoriti Revolut račun je brz i jednostavan proces koji korisnicima omogućava pristup raznim financijskim uslugama putem mobilne aplikacije. Evo detaljnog vodiča kako to učiniti:

1. Preuzimanje aplikacije: Prvi korak u otvaranju Revolut računa je preuzimanje Revolut aplikacije na vaš pametni telefon. Aplikacija je dostupna na Google Play Storeu ili Apple App Storeu. Nakon preuzimanja, instalirajte aplikaciju na svoj uređaj.

2. Registracija: Pokrenite aplikaciju i odaberite opciju za registraciju. Bit će vam zatraženo da unesete svoje osobne podatke, uključujući ime, prezime, adresu stanovanja, datum rođenja i e-mail adresu. Važno je unijeti točne i aktualne informacije jer će one biti korištene za verifikaciju vašeg identiteta.

3. Verifikacija identiteta: Kako bi se osigurala sigurnost računa i uskladila s regulatornim zahtjevima, Revolut zahtijeva da korisnici potvrde svoj identitet. To obično uključuje fotografiranje vaše osobne iskaznice ili putovnice pomoću aplikacije. Također, možda ćete morati snimiti kratki video sebe ili uzeti selfie kako biste završili proces verifikacije.

4. Povezivanje bankovnog računa ili kartice: Nakon uspješne verifikacije, moći ćete povezati svoj postojeći bankovni račun ili debitnu/kreditnu karticu s Revolut računom. To vam omogućuje da lako prenosite sredstva na vaš Revolut račun.

5. Dopuna računa: Kada je vaš račun aktiviran i povezan s izvorom financiranja, možete početi s dopunom računa. Unesite iznos koji želite prenijeti na Revolut račun i potvrdite transakciju. Sredstva bi trebala biti dostupna za korištenje u kratkom roku.

6. Postavljanje sigurnosnih značajki: Revolut nudi razne sigurnosne opcije, uključujući mogućnost zaključavanja kartice, postavljanje PIN-a i omogućavanje biometrijskih sigurnosnih mjera. Preporučljivo je konfigurirati te opcije kako biste osigurali svoj račun.

Otvoriti Revolut račun je stoga proces koji traje samo nekoliko minuta, ali pruža pristup širokom spektru financijskih alata i usluga koje mogu olakšati upravljanje vašim novcem u digitalnom dobu.

Prednosti korištenja Revolut kartice

Revolut kartica donosi brojne prednosti koje je čine popularnim izborom za korisnike koji traže fleksibilnost i inovativnost u upravljanju svojim financijama. Evo nekoliko ključnih prednosti koje Revolut kartica nudi:

1. Jednostavno međunarodno plaćanje: Jedna od glavnih prednosti Revolut kartice je sposobnost izvođenja međunarodnih plaćanja bez dodatnih troškova. Revolut koristi tečajeve bliske međubankovnom tečaju, što znači da korisnici mogu uštedjeti značajne iznose na konverziji valuta, što je posebno korisno za česte putnike ili ljude koji obavljaju međunarodne transakcije.

2. Više valuta na jednom računu: Korisnici mogu držati i razmjenjivati više valuta direktno unutar Revolut aplikacije, što omogućava lako upravljanje novcem u različitim valutama bez potrebe za više bankovnih računa. Ova značajka olakšava putovanja, online kupovinu i slanje novca inozemstvu.

3. Beskontaktna plaćanja i sigurnost: Revolut kartica podržava beskontaktna plaćanja, što korisnicima omogućava brzo i sigurno plaćanje. Također, kartica je opremljena modernim sigurnosnim funkcijama, uključujući mogućnost zamrzavanja kartice putem aplikacije ako se izgubi ili ukrade, te instant obavijesti o svakoj transakciji kako bi korisnici uvijek bili informirani o svojim troškovima.

4. Upravljanje troškovima: Revolut aplikacija nudi detaljnu analizu troškova, što korisnicima omogućava da prate svoje potrošačke navike i bolje upravljaju svojim financijama. Moguće je postaviti mjesečne budžete za različite kategorije potrošnje, što pomaže u održavanju financijske discipline.

5. Opcije za osiguranje: Za korisnike Premium i Metal kartica, Revolut nudi različite opcije osiguranja, uključujući osiguranje putovanja, osiguranje od otkazivanja leta i osiguranje mobilnih telefona, pružajući dodatnu sigurnost i mir prilikom putovanja ili u slučaju nepredviđenih okolnosti.

6. Nagrade i pogodnosti: Revolut nudi razne pogodnosti kao što su cashback na kupovine i pristup ekskluzivnim popustima i ponudama. Korisnici Metal kartica mogu čak ostvariti cashback u kriptovalutama, što je atraktivna opcija za ljubitelje digitalnih valuta.

Sve ove značajke čine Revolut karticu izuzetno privlačnom opcijom za moderne korisnike koji traže pametniji i ekonomičniji način za upravljanje svojim novcem u digitalnom svijetu.

Može li se Revolut koristiti za klađenje?

revolut kartica može se koristiti za klađenje i casino igre

Revolut kartica sve više postaje popularan izbor među korisnicima u Hrvatskoj koji žele obavljati uplate u kladionice i casina na brz i efikasan način. Kao digitalna bankovna platforma, Revolut omogućava svojim korisnicima da izvršavaju transakcije gotovo trenutno, što je ključna prednost kada su u pitanju online igre na sreću.

Korištenjem Revolut kartice, korisnici mogu lako uplaćivati sredstva na svoje račune u kladionicama i casinima bez potrebe za klasičnim bankovnim transferima, koji mogu biti sporiji i skloniji dodatnim provizijama.

Revolut također pruža dodatnu razinu sigurnosti jer korisnici mogu direktno pratiti sve transakcije putem mobilne aplikacije, te brzo reagirati ako primijete bilo kakve neautorizirane ili sumnjive aktivnosti. Mogućnost trenutnog zamrzavanja kartice kroz aplikaciju pruža korisnicima mir uma, znajući da mogu spriječiti daljnje transakcije u slučaju gubitka ili krađe kartice.

Korištenje Revolut kartice za uplate u kladionice i casina u Hrvatskoj stoga nudi kombinaciju brzine, praktičnosti i sigurnosti, čineći ju atraktivnom opcijom za ljubitelje ovog vida zabave.

Zaključak

Revolut kartica predstavlja vrhunac inovacija u digitalnom bankarstvu, kombinirajući funkcionalnost, sigurnost i pristupačnost na način koji tradicionalne banke rijetko mogu nadmašiti. Od svog osnutka 2015. godine, Revolut je značajno utjecao na financijske navike milijuna korisnika širom svijeta, nudeći im slobodu i fleksibilnost u upravljanju novcem bez granica.

Svojom sposobnošću da omogućava plaćanja u različitim valutama po tečajevima bliskim međubankovnim, bez skrivenih troškova, Revolut kartica se ističe kao idealan izbor za međunarodne putnike, digitalne nomade, i svakoga tko često obavlja transakcije u inozemstvu. Osim toga, integrirane sigurnosne značajke kao što su instant obavijesti o transakcijama, mogućnost zamrzavanja kartice i detaljna kontrola troškova putem aplikacije, postavljaju visoke standarde u zaštiti korisničkih sredstava.

Za one koji traže više od svoje bankarske kartice, Revolut nudi premium verzije koje uključuju dodatne pogodnosti poput osiguranja, većih limita povlačenja gotovine, pa čak i povrata novca u kriptovalutama, čineći svaku transakciju ne samo jednostavnom, nego i potencijalno profitabilnom.

Uz sve to, mogućnost korištenja Revolut kartice u kladionicama i casinima u Hrvatskoj dodatno širi njezinu praktičnost, pružajući korisnicima siguran i brz način za uplate i uživanje u online zabavi. Ukratko, Revolut ne samo da redefinira kako pristupamo bankarstvu, već kontinuirano unapređuje naše financijske živote, čineći globalne financije dostupnijima i korisnijima za svakodnevne korisnike.

Top Kladionice
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: do 300 eura na prvu uplatu
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: Do 300 eura bonusa na prvu uplatu+ 100 besplatnih vrtnji
4,3 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% bonus čak do 100 EUR + 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: do 1.000 eura na prvu uplatu
Kotač sreće do 1.000% na uplatu
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 700 eura+ Risk Free Bet 30 eura
PSK
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 100 eura+ 333 besplatne vrtnje
Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću