Klađenje online na Poljski Multi loto - Klađenje Online 

Klađenje online na Poljski Multi loto

Loto igre mogu biti zabavne, ali klasični listići uplaćeni u lutriji rijetko se pretvore u dobitak, jer izgledi da ćete složiti savršenu kombinaciju jedan su naprema barem nekoliko milijuna.

No, postoje i loto igre sa savršenom ravnotežom između šanse za ostvarenje dobitka i izdašnosti glavne nagrade, a u tu kategoriju svakako spada poljski loto pod imenom Multi Multi, u kojem se izvlači čak 20 od ukupno 80 brojeva.

Loto poljski Multi Multi dobro je poznat hrvatskim igračima, jer je već više od 15 godina dostupan za klađenje online u domaćim kladionicama, po nešto drukčijim pravilima u odnosu na ono što nudi poljska nacionalna lutrija.

U Hrvatskoj ga kladionice nazivaju Poljski Multi loto, a izvlači se svakog dana čak dvaput dnevno, u 14:00 i 21:50, sa solidnim izgledima da ostvarite dobitak. Dakle, uz Poljski Multi loto rezultati vaših listića pri online klađenju nešto su bolji nego na ostalim lutrijskim igrama, zbog čega donosimo vodič kroz strategije koje vam mogu pomoći da dođete do zaslužene zarade…

Kako pogoditi Poljski Multi loto?

Poljski Multi loto rezultat je ideje koja je nastala u Varšavi, s ciljem dati igračima veće izglede doći do dobitka, a da pritom svejedno imaju šansu osvojiti milijunski jackpot.

Kao što smo već spomenuli, dvaput dnevno izvlači se 20 brojeva, od 80 ukupno koji su u bubnju. Zanimljivo, u klasičnoj poljskoj lutrijskoj verziji ne pokušavate pogoditi svih dvadeset izvučenih brojeva, već samo njih 10, koje ako dobro izaberete možete uzeti milijunski zgoditak, s tim da se može dogoditi da imate i više dobitnih kombinacija pa se vaša zarada time još i umnožava.

Od dvadeset brojeva koji se izvlače, posljednji se zove PLUS broj i dodatno uvećava vaš dobitak, ako ga imate u svojoj kombinaciji, a igrati možete čak i na manje od 10 pogođenih brojeva, na što također možete uloviti krasan profit.

Za Poljski Multi loto izvlačenje uživo moguće je uloviti putem streaminga na Internetu, na službenoj stranici poljske Lutrije, a ako se kladite u domaćim online kladionicama svakako provjerite službene informacije koje su kuglice izvučene, jer ponekad rezultati objavljeni od naših priređivača igara na sreću nisu točni i na to obavezno morate računati.

Naime, Poljski Multi loto rezultati SuperSport kladionice i Poljski Multi loto rezultati PSK znaju se razlikovati, zbog pogreške pri unosu pa obavezno treba provjeriti službenu verziju i javiti se korisničkoj službi, ako je greška napravljena na vašu štetu…

Kako izgleda klađenje online na Multi loto u Hrvatskoj?

Domaće kladionice danas vam omogućuju dvaput se dnevno kladiti na Poljski Multi loto, s primamljivim koeficijentima na svaki pogođeni broj.

Dobit ćete 3.75 za jedan dobro izabrani broj, a ako pogodite dva smiješi vam se kvota 14, dok ćete uloviti 65 za kombinaciju od tri točno pogođena broja. Najviše zadovoljstva hrvatskim igračima donijela je dosad kombinacija od četiri broja, s ukupnim koeficijentom 275, što znači da ćete za 5 uplaćenih kuna dobiti 1176 kuna, nakon što se odbiju manipulativni troškovi i porez na dobitak.

Za pet pogođenih brojeva dobit ćete izdašni koeficijent 1350, za šest brojeva 6500, za sedam 25000, a najveća zarada moguća je ako pogodite osam od 20 izvučenih brojeva, jer za to ćete dobiti kvotu 125 tisuća i bez problema ciljati na zaradu u milijunima.

Hrvatske kladionice neće vam dati šansu gađati više od osam izvučenih brojeva, no i to je sasvim dovoljno da ulovite impresivnu cifru, koja bi pokazala da se zaista isplatilo proučavati ovu verziju poljskog lota…

Jesu li Poljski Multi loto rezultati predvidivi?

Kad je u pitanju Poljski multi loto izvučeni brojevi se često ponavljaju, jer dvaput dnevno igrači imaju priliku pogađati savršenu kombinaciju, a i ima ih čak 20 izvučenih.

Možete na Internetu potražiti brojeve koji su najviše puta bili izvlačeni u prošlosti, a i one koji su najmanje puta bili dobitni pa na temelju toga odlučiti koje ćete staviti na svoj listić. No, izgledi su vam za svaki broj da ćete ga pogoditi 1 naprema 4, što znači da uvijek možete igrati svoje omiljene kombinacije, bez dodatnih analiza, za koje su isti izgledi da će biti izvučeni, kao i za sve druge.

Iskustva hrvatskih igrača govore nam da nije loša odluka uplatiti čisti listić na četiri broja i uzeti dobitak veći od tisuću kuna, za uplaćenih tek 5 kuna. To su mnogi napravili i osmjehnula im se početnička sreća.

Ipak, dugoročno su sistemski listići puno bolje rješenje za klađenje online na Poljski Multi loto, jer značajno povećavaju izglede da ćete ostvariti dobitak. Hrvatske kladionice nude vam uplatu najviše 15 brojeva, u sistemu u kojem ciljate na maksimalnu kombinaciju od 8 točnih brojeva.

To znači čak 6450 kombinacija i prilično je neisplativo. Međutim, sistemi kao što su 4 od 7 ili 5 od 7 optimalni su za ovu vrstu lota, a nije loš ni 4 od 5. Ako ih zanima loto, to je nešto što bi hrvatski igrači svakako trebali iskušati…

Postoje li alternative Poljskom Multi lotu?

Znamo da uz Poljski Multi loto rezultati vaše igre u kraćem vremenskom razdoblju mogu biti obećavajući, pogotovo ako koristite pouzdan sistem i imate dobar osjećaj za brojeve koji bi mogli biti izvučeni u sljedećem izvlačenju.

Ipak, klađenje online na loto je zahtjevno pa ako vam ovaj tip igre ne odgovara, uvijek možete potražiti alternativu. Još malo lakša verzija je Poljski Keno 20/70, s deset brojeva manje u bubnju, ali i nešto manjim koeficijentom 3.40 za svaki pogođeni broj.

Poljska ima i svoju verziju Lota 6, u kojoj jednom tjedno gađate 6 brojeva od 49 ukupno, što je prilično zahtjevno, a koeficijent na svaki pogođeni broj je čak 7.77.

A ako želite igrati 20/80, ali vam nikako ne ide na Poljskom Multi lotu, postoji još nekoliko lutrija koje donose istu igru. Radi se o grčkom, slovačkom, američkom i mađarskom Kenu, koje ćete također naći u ponudi hrvatskih priređivača igara na sreću i imati priliku na njima provoditi zamišljenu strategiju igre.

U svakom slučaju, poljski Multi Multi jedna je od loto igara s kojom su domaći kladitelji imali najviše pozitivnih rezultata. No, sportsko klađenje i dalje je puno isplativije, pogotovo ako vam je cilj zarađivati od vašeg znanja i vještine na duge staze, o čemu zapravo sanja svaki istinski zaljubljenik u sportsku prognozu…

Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću