Najbolji tipsteri za predviđanje sportskih događaja

Najbolji tipsteri za predviđanje sportskih događaja

Tipsteri su osobe odnosno savjetnici koji će vam pomoći u predviđanju sportskih događaja. Najbolji tipsteri nisu osobe koje će vam dati ‘sigurne dojave’ već oni koji će vam dati stručna predviđanja. Naravno, uvijek postoji mnoštvo namještenih događaja, no najbolji tipsteri se ne bave takvim stvarima. 

 

Najbolji tipsteri su stručnjaci koji će pratiti sve utakmice, događaje i sve promjene u timovima kako bi što točnije predvidjeli ishod. Razmislite zašto najbolji tipsteri neće prodavati ‘sigurne dojave’. Ako vam netko prodaje sigurnu dojavu za sitan novac, onda možete biti sigurni da se radi o prevari. Da je ta osoba zbilja znala ishod, vjerojatno bi i sama uplatila okladu i osigurala si dobitak. 

 

Bonus kladionica

 

Bonus kladionica je odlična prilika za sve igrače koji žele zaraditi. Bonus kladionica dolazi u više oblika, primjerice bonus depozit, besplatne oklade ili povrat novca nakon izgubljene oklade. Ako ste jedan od igrača koji se vole kladiti na visokorizične oklade ili uplaćivati veće iznose, onda će vam sigurno bonus za povrat novca dobro doći. 

 

Bonus kladionica može povećati i iznos koji ste već dobili. Ponekad možete uloviti bonus kladionica koji će vam omogućiti dupli ili trodupli bonus na zarađeni profit! Zamislite da podignete dva ili tri puta veći iznos od onog koji ste zaradili! 

 

Tipster bet

 

Tipster bet su puno drugačije od uplaćivanja na dojave namještenih mečeva. Iako ćete često nabasati na lažne profile za dojave na društvenim mrežama, rijetko da ćete doći do dojave koja će biti zbilja istinita, za razliku od tipster bet. Svaka takva dojava je ilegalna radnja i nije tipster bet. Ove dojave nećete pronaći nigdje na webu. Zato je samo traženje ovakvih ilegalnih savjeta čisto gubljenje novca. 

 

Tipster betting

 

Kao što ima puno lažnih dojava o namještenim utakmicama, tako ima i lažnih tipster betting savjeta. Tipster betting savjeti ako su kvalitetni vjerojatno neće biti besplatni, no i ovdje ima jako puno prevara. Vidjet ćete jako puno tipstera na društvenim mrežama koji se reklamiraju i obećavaju sve i svašta. Obično će vas na ovakvim stranicama tražiti novac unaprijed, prije nego vam pošalju prijedlog za klađenje. 

 

Ovakvi tipster betting prevaranti obično rade na principu da pokazuju osobama isključivo ono što žele vidjeti. Na taj način vam neće predstaviti pravu situaciju, već će samo iznuditi novac iz vas što im je i jedini cilj. Ako ste već vidjeli ovakvu situaciju, onda ćete je lako prepoznati. 

 

Tipster tennis

 

Tipster tennis je dostupan na puno mjesta, kako stranih tako i domaćih. No, tipster tennis može biti tržište  koje je dostupno i na kladionicama koje ste izabrali. Profesionalni tipster tennis savjeti će vam dati dobru prednost tijekom sastavljanja pouzdane oklade. Pošteni servisi za tipove, osim što će biti transparentni, će vas učiti o mnogim stvarima kao što su razni stilovi klađenja, discipline, raspodjela uloga i slično. Bitno je da prilikom biranja servisa za savjete da uz tipove budu dostupni i razni savjeti za klađenje. 

 

Tipster NBA

 

Tipster NBA će funkcionirati na isti način. Za tržište kao što je košarka će vam biti lako pronaći ovakve savjete jer je samo po sebi dosta popularno. Svaki tipster NBA će dobro poznavati sve utakmice, događanja i dat će vam detaljno objašnjenje zašto misle da bi baš taj ishod mogao biti konačan. Tipster NBA će vam također biti sposoban dati dobre savjete vezano za klađenje. 

 

Tipster football

 

Tipster football je ono na čemu se kladitelji najviše opeku, prvenstveno zbog toga što je ovo i najpopularniji sport i najviše se ljudi na njega klade. Česta situacija je da tipster football ne prikazuje transparentno, a o ovome treba voditi računa kada birate tipstera. Tipster football treba dovoljno vremena za analizu kako bi donio dobru odluku. 

 

Football tipster

 

Kada birate svoj football tipster providera, važno je odrediti početnu banku prije nego počnete s profesionalnim klađenjem. Prije nego krenete zarađivati novac, važno je znati na koji način rasporediti uplate i kontrolirati novac na računu. Također, prije nego ste našli football tipster stranicu, potrebno je otvoriti račune u minimalno tri različite kladionice i u njima rasporediti početnu banku. 

 

Na taj način ćete biti u mogućnosti dobiti najviši tečaj jer ćete imati na dlanu više različitih ponuda kladionica. Svaki football tipster će vam pomoći da si podebljate visinu početne banke. Kod profesionalnih kladioničara to može biti čak i 2000 eura, kod nekih je 500 eura te ju je vrlo bitno dobro rasporediti. 

 

Tipster free

 

Postoje tipster free stranice koje će vam donijeti jako dobre savjete. Kladitelji pomoću tipster free stranica mogu besplatno dobiti savjete koji im mogu promijeniti cijeli tok klađenja. Ne morate uvijek za kvalitetan savjet platiti veliku cijenu. Ponekad će vam kladionice na koje se registrirate nuditi besplatne savjete ili pak savjete za neku malu cijenu. Pouzdane tipster free savjete je najlakše pronaći preko samih kladionica. 

 

Ako već nemate priliku pronaći savjete, odnosno tipove na kladionici, možda će kladionice same reklamirati pouzdane stranice koje nude savjete. Prije nego krenete, osigurajte si sistem za raspodjelu uplate. Najčešće se koriste standardni ulozi, gdje ulog treba biti 20ti dio vaše ukupne početne banke. Također, odredite si minimalni i maksimalni ulog i držite se toga kako se ne bi uvukli u dugove ili razvili problem s kockanjem. 

 

U slučaju da primijetite problem te se osjećate kao da se više ne možete kontrolirati, svaka pouzdana kladionica ima kontakt za pomoć. Također, mogu vam privremeno osigurati blokiranje vašeg računa na kladionici i slično, kako bi vam pomogli kod ovisnosti. 

 

Tipster kladionica

 

Kao što smo već rekli, najbolji način da dođete do sigurnih i kvalitetnih savjeta je tipster kladionica. Kladionice koje nude i savjete vam sigurno neće davati lažne dojave. Tipster kladionica je savršena za sve igrače a i praktična iz razloga što se vi sami možete odmah uvjeriti, to jest vidjeti koliko su točni ti savjeti. Svaka ugledna tipster kladionica će vam osigurati najbolje savjete stručnjaka jer si ne mogu priuštiti da si naruše ugled. 

 

No, svejedno je uvijek dobro prije svaki savjet provjeriti. Najbolje je da sami procijenite kakav ishod će imati oklada uz pomoć savjeta. Usporedite vlastito predviđanje i ono koje ste dobili od tipstera kako bi uočili gdje griješite. Ako ste tek ušli u svijet klađenja, onda će ovi savjeti pomoći da postanete pravi profesionalac! 

Top Kladionice
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: do 300 eura na prvu uplatu
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: Do 300 eura bonusa na prvu uplatu+ 100 besplatnih vrtnji
4,3 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% bonus čak do 100 EUR + 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: do 1.000 eura na prvu uplatu
Kotač sreće do 1.000% na uplatu
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 700 eura+ Risk Free Bet 30 eura
PSK
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 100 eura+ 333 besplatne vrtnje
Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću