Martingale bet - Bonus kladionica - Klađenje Online 

Martingale bet

Martingale bet je jedan od najpopularnijih sistema klađenja. Ne samo to, nego je martingale bet jedan od osnovnih sistema, te je nastao kao rulet strategija. Na bazi martingale bet su nastali i mnogi drugi sistemi koje igrači koriste. 

 

Iako je primjena ovog sistema nastala kao rulet strategija, njegova primjena je brzo počela i u sportskom klađenju. Tako se martingale bet koristi najviše u live klađenju ili u klađenju na neodlučen ishod. Saznajte više o ovom sistemu i kako ga upotrijebiti za vlastite oklade. 

 

Bonus kladionica

 

Bonus kladionica je odlična prilika za svakog kladitelja! Bonus kladionica može pomoći igračima ne samo da osvoje oklade, već i da podebljaju profit. Obično se bonus kladionica nudi u obliku bonus depozita, besplatnih oklada ili pak povrata novca u slučaju gubitka oklade. Ako se volite kladiti na malo veće iznose i birate riskantnije oklade s većim kvotama, onda je bonus za povrat novca idealan za vas. 

 

Bonus kladionica postoji i kao bonus na profit. Neke kladionice nude bonus gdje možete podići dva ili tri puta više nego što ste zapravo zaradili. Zamislite da dobijete duplo ili troduplo više od osvojenog profita! Tijekom raznih prvenstava i bitnih utakmica, većina kladionica nudi i specijalne bonuse za određeni sport. 

 

Ti bonusi će biti napravljeni isključivo za taj sport te će se moći koristiti isključivo kao takvi. To je također odlična prilika da si pomognete tijekom prvenstva. No, ove bonuse nećete pronaći za sve sportove, jer obično se nude samo na najpopularnijim tržištima kao što su nogomet, košarka, tenis i slično. 

 

Martingale betting system

 

Martingale betting system je klađenje koje funkcionira na dupliranju uloga nakon izgubljene oklade. Martingale betting system se može primijeniti na sve vrste klađenja gdje je kvota 2.00 ili viša. Ovaj sistem funkcionira tako da se uplata na tečaj dupla, sve dok se tečaj 2.00 ne pogodi. Kada se pogodi, onda se vraća na početni ulog, te je tada kladitelj u plusu jedan unit. Nadalje, ciklus se ponavlja i svaki puta kad kladitelj pogodi tečaj 2, zarađuje jedan unit. To su osnove za Martingale betting system. 

 

Martingale blackjack

 

Martingale blackjack je dokaz da se ovakav sistem može koristiti svuda u kasinu. Martingale blackjack ima puno prednnosti kao što je veća šansa za dobitak. Martingale blackjack strategija možda neće osigurati odmah visoki dobitak, ali će vam sigurno povećati šanse. 

 

Martingale betting strategy

 

Kako bi vam Martingale betting strategy, odnosno strategija bila jasnija, krenimo od detaljnijeg prikaza uplata, odnosno korištenja Martingale betting strategy. Ovo je jednostavan prikaz kako to funkcionira. 

 

  • Uplatili ste 1 unit na tečaj 2 – ishod je gubitak – stanje je –1
  • Uplatili ste 2 unita na tečaj 2 – ishod je gubitak – stanje je –3
  • Uplatili ste 4 unita na tečaj 2 – ishod je gubitak – stanje je –7
  • Uplatili ste 8 unita na tečaj 2 – ishod je dobitan – stanje je +1

 

Ovako se završio prvi ciklus, te je igrač osvojio profit od 1.00 unita. Nakon ovoga se ulog vraća na jedan unit, a ciklus ponavlja. Profit od Martingale betting strategy je jako nizak prilikom završetka jednog ciklusa, tako da se ovaj sistem najviše igra na brzim igrama. 

 

Martingale baccarat

 

Kako se koristi za sve rulet, pa i casino igre, martingale baccarat je odlična taktika za ovu igru. Koriste je iskusni igrači, obično kada stavljaju oklade na player opciju. Martingale baccarat je poznatiji kao negativni progresivni sistem. To znači da ako igrač izgubi u jednoj rundi, u idućoj bi trebao duplirati svoj ulog i tako se osigurati da vrati ono što je izgubio. U slučaju pobjede u sljedećoj rundi, onda će ostvariti i profit i vratiti ulog. 

 

Primjer Martingale baccarat sistema bi bio da igrač uplati 10 kuna i izgubi. Zatim stavlja u idućoj rundi 20 i opet izgubi. U trećoj rundi zatim stavi 40 kuna na okladu i dobije 80 kuna. Ako sve zbrojimo, dobio se iznos od 70 uloženih i 80 osvojenih kuna. U ovom slučaju je čisti dobitak samo 10 kuna. 

 

Martingale betting system roulette

 

Martingale betting system roulette je bio i osnovna namjena ovog sistema. Martingale betting system roulette funkcionira tako da igrač odabere crnu ili crvenu boju i igra sve dok ona ne izađe, duplirajući svoj ulog. 

 

Kada izađe ta boja, onda se ostvaruje dobitak i ulog se vraća nazad. Naravno, Martingale betting system roulette nije nužno igranje samo na jednu boju cijelo vrijeme. Čak je i bolje igrati na nešto drugo osim crne ili crvene boje jer ne nose veliku zaradu pa će vam trebati dosta dugo da bi došli do većeg iznosa, pogotovo ako malo ulažete i izgubite više puta. 

 

Martingale calculator

 

Martingale calculator će vam pomoći da si izračunate ulog i provjerite koliko profit ostvarujete. Martingale calculator možete pronaći online, te ga mnogo stranica nudi potpuno besplatno. Za martingale calculator vam nije potrebna ni registracija na većini stranica, tako da u bilo kojem trenutku možete vidjeti, odnosno izračunati što vam nosi vaš ulog. 

 

Martingale system

 

Martingale system je jako dobar kladioničarski sistem. Bazira se na tome da ako raspolažete sa beskonačno novca, uvijek ostvarujete profit od 1 unita. Međutim, u praksi je to nešto drugačije jer nitko nema beskonačno mnogo novca za klađenje. 

 

Ako koristitie martingale system, onda se gotovo uvijek ostvaruje profit, no on zna biti dosta nizak a problem nastaje kada se uđe u crni niz. U toj situaciji igraču ne preostaje ništa drugo nego da iskoristi posljednji ulog ili podiže kredit da bi izašao van. Iako se sa Martingale system može zbilja doseći visoki profit, postoji i mnogo igrača koji su ušli u financijske probleme zbog istog.

 

Martingale roulette i klađenje

 

Martingale roulette i klađenje su odlična taktika za brze igre, te povećavaju mogućnost dobitka. Iako je dobitak od takve igre u većini slučajeva nizak, ova taktika je odličan za brzu i laku zaradu. Martingale roulette i klađenje mogu poći po zlu ako kladitelj odluči pod svaku cijenu dovesti svoj sistem do kraja. Zapamtite da martingale roulette i klađenje ne završavaju onda kad dođete do profita, već kad pređete granicu uloga. 

 

To znači da svaki igrač mora pripremiti svotu, odnosno odrediti si granicu uloga i stati na toj granici bez obzira da li je izgubio ili dobio. Ako imate čvrsti stav i znate završiti okladu na vrijeme, onda je ovo idealan način da si podebljate šanse za dobitak. Martingale sistem je također odličan jer uvijek vraća i ono uloženo, no svakako treba biti oprezan s njim. 

Top Kladionice
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: do 300 eura na prvu uplatu
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: Do 300 eura bonusa na prvu uplatu+ 100 besplatnih vrtnji
4,3 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% bonus čak do 100 EUR + 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: do 1.000 eura na prvu uplatu
Kotač sreće do 1.000% na uplatu
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 700 eura+ Risk Free Bet 30 eura
PSK
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 100 eura+ 333 besplatne vrtnje
Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću