Kladionica tenis – kako osvojiti više? - Klađenje Online 

Kladionica tenis

Kladionica tenis – kako osvojiti više?

 

U posljednja dva desetljeća je tenis postao jedini sport u hrvatskoj koji se može natjecati s nogometom po svojoj popularnosti. Mečevi se igraju u svako doba dana te je svaka utakmica zanimljiva, napeta i puta iznenađenja. Iz tog razloga je kladionica tenis počela prilagođavati tržištu te dodavati veći broj mogućnosti klađenja i lukrativniju ponudu. 

 

Ako ste zainteresirani za klađenje u hrvatskim kladionicama, prikupite sve potrebne savjete, proučite moguće oklade, bonus kladionica te strategije koje možete koristiti. Sportski rezultati, odnosno vijesti iz sporta tenis će vam biti od velike koristi no dobitak oklade će ovisiti u potpunosti o vašim vještinama. Krenite u svijet klađenja s korisnim savjetima koje možete pronaći ovdje!

 

Bonus kladionica

 

Bonus kladionica nudi i novim igračima a i vjernim korisnicima. Tenis klađenje je izuzetno zanimljivo i popularno, stoga ćete vrlo lako pronaći mnoštvo odličnih bonusa. Obično se bonusi odnose na besplatne oklade, dvostruki dobitak, bonus depozit ili pak vraćanje dijela izgubljenog novca u slučaju da izgubite okladu. No, nećete moći uzeti sve bonuse u isto vrijeme, tako da je najbolje izabrati onaj koji se najbolje poklapa s vašom strategijom.

 

Klađenje u hrvatskim kladionicama može osigurati velike dobitke, pogotovo ako ste dovoljno izoštrili svoje vještine predviđanja. Bonus kladionica nudi u raznim oblicima, te je bitno pratiti situaciju kako bi uhvatili što bolje ponude.

 

Klađenje u hrvatskim kladionicama

 

Klađenje u hrvatskim kladionicama će biti odlično za igrače koji vole tenis. Sportske kladionice u ovoj zemlji imaju bogatu ponudu kad je u pitanju tenis klađenje. Upoznajte se s poznatim kladionicama, te možda vam baš tenis danas utakmice donesu ogroman dobitak. Neka od klasičnih tržišta na koja se igrači vole kladiti su:

 

Rezultat setova – Ovom okladom ćete lako podebljati svoje koeficijent, klađenjem na favorita, a može biti i još veći ako odaberete autsajdera. Umjesto klađenja na konačan ishod meča, kladite se na pobjedu 2:0 u setovima. 

Hendikep gemova – Hendikep je odlična oklada za vas ako vjerujete da će vaš favorit pregaziti suparnika ili ako vjerujete da će autsajder pružiti dobar otpor. Postoje razni načini klađenja na ovu okladu te ovise o samoj kladionici. 

Zbroj gemova – Ovo tenis klađenje je najpopularnije među ljubiteljima ovog sporta. Postoji više varijacija klađenja, tako da se možete kladiti hoće li biti više ili manje gemova od 6.5 pa sve do 12.5 gemova. Ovo daje priliku za ulov manje kvote ali sigurnije oklade. 

 

Kladionica uživo tenis

 

Klađenje na tenis može biti još uzbudljivije zahvaljujući klađenju uživo. Kladionica uživo tenis promovirat će vjerojatno na početku stranice ili će postojati izbornik ‘uživo’, tako da ćete vrlo lako izdvojiti one koje imaju ovakvu ponudu. Ova opcija znači da se možete kladiti za vrijeme meča, te uplaćivati i mijenjati oklade sve do određenog trenutka prije kraja meča. 

 

Kladionica uživo tenis čini još boljim doživljajem, jer se u tenisu znaju događati nevjerojatni preokreti. U klađenju uživo se ne isplati previše igrati na male kvote jer svaka oklada može poći po zlu. Najvažnije su vaše vještine predviđanja i zapažanja. 

 

Uz neograničenu zabavu, kladionica uživo tenis promovira uz opciju ‘cash out’, što znači da svaku okladu možete isplatiti, odnosno odustati od nje. To je odlično jer u slučaju da vidite da je nešto krenulo nizbrdo, nećete ostati bez cijelog iznosa koji ste uplatili za tu okladu. 

 

Tenis danas utakmice

 

Kladionica tenis smatra jednim od najvažnijih sportova i iz tog razloga ćete naići na bogatu ponudu kada je u pitanju tenis klađenje. Ovo je odličan sport za klađenje tijekom cijele godine, te tenis danas utakmice ima u svako doba godine, osim u Prosinac, kada je broj događaja nešto slabiji. 

 

U to vrijeme profesionalci miruju i pripremaju se za novu sezonu. Postoji pregršt turnira na koje se možete kladiti, od Grand Slama, ATP, WTA, David i Fed kupovi, Challenger, ITF te Futures turniri. Sportske kladionice u hrvatskoj će u većini slučajeva imati u ponudi sve od navedenog. Također, ne zaboravite da će bonus kladionica prilagoditi ovom tržištu! 

 

Sport tenis danas

 

Sport tenis danas ima nevjerojatan broj opcija za klađenje. Istina je da kladionica tenis čini još uzbudljivijim, no bitno je znati neke strategije i pročitati savjete koji vam mogu pomoći da dođete do bolje zarade. Neke od popularnijih strategija su: 

 

Lov na velike kvote – Hvatanje koeficijenata većih od 3 je glavna prednost ovog sporta, te kladionica tenis mečeve često podcjenjuje. Na taj način, uz vijesti iz sporta tenis i još nekoliko bitnih informacija lako možete napraviti pouzdanu okladu sa velikom zaradom u odnosu na ulog. 

Kombinirani listić s dvije oklade – Svi oni koji vole malo sigurniju igru ili nemaju istančane vještine kojima bi primijetili grešku sportske kladionice, mogu osigurati veću kvotu uz ovakvu strategiju. Ovdje se kladite na ishod meča, te dodatnu razradu kako bi imali dvije obećavajuće oklade i dobili puno bolji koeficijent. 

Sistemski listić – Sportski rezultati i malo proučavanja će biti sve što je potrebno pravom znalcu sa dobrim predosjećajem da napravi ovakav dobitni listić. Ovdje uplaćujete 4 oklade na jednom listiću koji donosi veliku dobit, no čak i ako jednu promašite, i dalje ćete dobro profitirati. 

 

Vijesti iz sporta tenis

 

Ako postoji nešto što može kladioničaru pomoći, onda su to definitivno vijesti iz sporta tenis. Tenis danas utakmice ima gotovo svako malo, a rezultate je bitno pratiti ako se želite ozbiljno baviti klađenjem. Ništa se ne postiže preko noći, te će vam trebati neko vrijeme da postanete dovoljno vješti za zahtjevnije oklade i veće dobitke. 

 

Tenis klađenje

 

Ako ste tek krenuli u svijet klađenja, možete si jednostavno zapisati neke fiktivne oklade na papir bez uplaćivanja listića  te čekati rezultate. Tako ćete vidjeti svoje vještine bez rizika od gubitka novca. No, najbolje je krenuti s malim iznosima i okladama manjeg rizika.

 

Nakon nekog vremena ćete se upoznati s raznim sistemima i mogućnostima, te znati kako bolje iskoristiti bonuse i promocije. Dobri igrači će naučiti kako izbjeći zamke i uloviti velike kvote. 

 

Sportske kladionice mogu biti rudnik zlata

 

Sport tenis danas je sam po sebi jedan od elitnih sportova, a kladionice često postavljaju iznimno dobre kvote na oklade. Istina je da je klađenje na tenis dosta zahtjevno, a sportski rezultati igrača ponekad ne znače ništa za okladu. 

 

No, da je nemoguće, kladionice ne bi imale toliki broj igrala koji odabiru baš ovaj sport i uživaju u velikodušnim dobitcima. Iskusni igrači će znati što znači sport tenis danas, te će znati kako lako doći do zarade na ovom sportu. 

 

Sportski rezultati su osnova dobre oklade

 

Svaka dobra oklada mora imati svoje temelje, a temelj se nalazi u istraživanju i informiranju o prethodnim setovima i mečevima. Svaki igrač ima terene koji mu bolje leže, te one koji mu nikako ne odgovaraju. Na pojedinim terenima će se inače odlični igrači činiti potpuno nesposobnima. 

 

Iz tog razloga je potrebno pratiti na kojoj se podlozi igra, formu igrača, te proučiti sve prijašnje susrete pojedinih igrača. Igrajte pametno kako bi brže osvojili više!

Top Kladionice
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: do 300 eura na prvu uplatu
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: Do 300 eura bonusa na prvu uplatu+ 100 besplatnih vrtnji
4,3 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% bonus čak do 100 EUR + 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: do 1.000 eura na prvu uplatu
Kotač sreće do 1.000% na uplatu
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 700 eura+ Risk Free Bet 30 eura
PSK
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 100 eura+ 333 besplatne vrtnje
Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću