Kakav bonus kladionica daje za odbojku na pijesku? 

Kladionica Odbojka na plaži

Kakav bonus kladionica daje za odbojku na pijesku? 

 

Pitate se kakav bonus kladionica daje za odbojku na pijesku? Većina kladionica ima odličnu ponudu za ovaj sport. Kao jedan od najatraktivnijih sportova na svijetu, odbojka na pijesku će imati dobru ponudu za igrače koji se žele kladiti baš na ovaj sport.  

 

Naravno, kladionica nogomet i dalje drži kao glavnu kategoriju, no to ne znači da će bonus kladionica osigurati samo za nogomet. Ovaj sport je dobitna kombinacija za mnoge koji uživaju u ljetu, suncu i atraktivnim sportašima i sportašicama koji pokazuju svoje vještine igrajući ovu interesantnu igru.  

 

Kladionica odbojka na pijesku  

 

Od kad je ovaj sport postao dio Olimpijskih igara, popularnost mu je samo rasla. Ovaj sport se posebno prati u hrvatskoj, posebno od kad je hrvatski popularni nogometaš Ivan Perišić nastupio u Beach Volleyball Major Series 2017. godine, te se pokazao kao odličan odbojkaš. Time je potaknuo mnoge da iskušaju svoje vještine, a kladionica odbojka na pijesku je postala sastavni dio ponude.  

 

Kladionica odbojka na pijesku privlači mnoge kladitelje koji žele svoje sportsko znanje pretvoriti u zasluženi dobitak. Postoje vrlo zanimljive ponude za ovo tržište, a bonus se može koristiti za ovaj sport, ovisno o vrsti bonusa i namjeni. U većini slučajeva će bonus kladionica omogućiti za korištenje na svim sportovima, no postoje iznimke. Najbolje je proučiti uvjete i pravila prije nego prihvatite bilo koji bonus.  

 

Lopta za odbojku na pijesku 

 

Lopta za odbojku na pijesku je više od sportskog rekvizita te ju u hrvatskoj posjeduje gotovo svako kućanstvo. Toliko je popularna da se može kupiti u gotovo svakoj trgovini. Svaki put kad posjetite plažu ili bazen, barem jedna lopta za odbojku na pijesku će vam biti pred očima. 

 

Iako je ovaj sport prvi put pojavio prije stotinjak godina na Havajima, lopta za odbojku na pijesku je glavni izbor zabave u gotovo svim krajevima svijeta. Ovaj sport je postao više popularan tek kad se počeo aktivno igrati u Kaliforniji sredinom 20. Stoljeća, te je ova ljetna verzija odbojke brzo dobila svoje mjesto i u olimpijskom programu.  

 

Teren za odbojku na pijesku dimenzije 

 

Teren za odbojku na pijesku dimenzije su obično 8×16 metara, te je okružen slobodnom površinom koja je obično široka od 3 metra na pa više. Teren za odbojku na pijesku dimenzije na kojima se kreću ekipe su 8×8 metara. Sve to je nešto manje od dvoranske verzije ovog sporta, no to ne utječe na samu igru.  

 

 

Za teren za odbojku na pijesku dimenzije nisu bitne samo za površinu tla na kojoj se igra, već je bitna i visina. Prostor mora biti najmanje 7 metara iznad površine borilišta, osim za svjetska natjecanja gdje je određeno 12,5 metara. Naravno, podrazumijeva se da sav prostor bude čist i bez zapreka.  

 

Odbojka na pijesku 

 

Kako je konkurencije sve veća, kladionica odbojka na pijesku ponude postaju sve bolje i sve lukrativnije. Ne samo to, nego postoje i aplikacije kladionica uz pomoć kojih možete imati sve podatke na dlanu. Te aplikacije možete koristiti za klađenje, provjeru rezultata i još mnogo toga.  

 

U aplikacijama ponekad nedostaju neke ponude kao što su sportska kladionica uživo, no sve manje je takvih slučajeva jer su aplikacije sve naprednije. U ponudi kladionica odbojka na pijesku možete pronaći razna tržišta za klađenje na ovaj sport, a mi ćemo vam navesti neke od najpopularnijih.  

 

  • Točan rezultat – Dok je primjerice u košarci ili rukometu nemoguće pogoditi točan rezultat, u nekim sportovima popu odbojke na pijesku je to odlična oklada. Odbojka se igra na dva dobivena seta, te postoje samo četiri mogućnosti. Tako da ako želite okladu sa odličnim koeficijentom, ovdje vam se smiješe ogromne kvote koje će vam podebljati račun.  
  • Zbroj poena – Ako ste sigurni da će meč otići u treći set, ili da će setovi biti brzi i kratki, onda je ova oklada idealna za vas. Kladionice će postaviti razinu koju ukupni broj može promašiti ili ne, a vi trebate predvidjeti koje od tog će se dogoditi.  
  • Prvi set – Ako lovite velike kvote i volite igrati na iznenađenja, našli ste pravo tržište. Upravo prvi set je dionica igre koja može biti iznimno nepredvidiva. No, ovim stilom klađenja možete zaraditi više nego bilo kojom drugom okladom ako pametno rasporedite svoj ulog.  

Klađenje

 

Odbojka na pijesku je postala tržište na kojem se mogu pronaći odlične kvote te se može brzo zaraditi. Nepredvidivost nekih dijelova igre je upravo ono što čini oklade na ovaj sport toliko profitabilnima. Iskoristite priliku, pronađite pravu strategiju i osigurajte si dobar profit. Neke od najpopularnijih strategija su sljedeće: 

 

  • Oklada na konačan ishod – Svaka kladionica koja ima odbojku na pijesku u ponudi, ponudit će vam priliku da se kladite na konačnog pobjednika dvoboja. Ovdje je riječ o najpopularnijoj okladi, a sportska kladionica uživo vam ovdje može osigurati dobre kvote.  
  • Učinak ekipe – Usmjerite svoju pažnju na samo jednu ekipu, bilo da je favorit ili autsajder. Mnogo online kladionica će vam ponuditi različite opcije klađenja na učinak timova.  
  • Specifičan događaj – Ponekad je teško unaprijed znati tko će izaći kao pobjednik iz određenog meča, te je iz tog razloga bolje kladiti se na neki specifičan događaj unutar meča. Jedna od takvih klasičnih oklada je predviđanje hoće li biti dodatnih poena nakon 20:20 ili ne.  

 

Sportska kladionica uživo 

 

Sportska kladionica uživo pruža odličnu ponudu i priliku za sve igrače, no najbolje je steći određeno iskustvu u klađenju prije nego se krenete kladiti uživo. Ponekad je predvidjeti ishod meča dok se on odvija pred vašim očima lakše, no morate biti brzi i uloviti dobre kvote dok su još tu. Tijekom klađenja uživo nećete imati puno vremena za promišljanje i proučavanje utakmice, tako da otvorite aplikaciju ili web preglednik i budite spremni uplatiti svoj listić na vrijeme.  

 

Kladionica nogomet 

 Kladionica nogomet i dalje drži na prvom mjestu, tako se ne morate brinuti oko ove ponude. No, svaka kladionica će imati malo drugačiju ponudu, što treba provjeriti prije nego se prijavljujete na stranicu od određene kladionice. Provjerite sve što vas zanima te usporedite oklade, ponude i kvote i odaberite onu koja ispunjava vaša očekivanja.  

 

Aplikacije kladionica 

 

Postoje i aplikacije kladionica koje su praktične i štede vrijeme igračima. Na tim aplikacijama možete jednostavno uplaćivati oklade, provjeriti rezultate vaših oklada. Iako je kladionica nogomet stavila među glavne sportove ovdje, odbojka na pijesku će vam isto tako biti dostupna u svakoj aplikaciji.  

 

Aplikacije kladionica uglavnom imaju iste značajke kao i kad otvorite stranicu kladionice na pregledniku. Preko aplikacije ćete moći iskoristiti bonus kladionica i uživati u klađenju na bilo kojem mjestu u bilo koje vrijeme. Zamislite klađenje direktno s vašeg kauča dok gledate omiljenu utakmicu, bez da morate upaliti laptop ili računalo.  

 

  

Top Kladionice
4,0 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% Bonus
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: Do 300 eura bonusa na prvu uplatu+ 100 besplatnih vrtnji
3,8 rating
Bonus dobrodošlice: 100% do 100 eura
4,3 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% bonus čak do 100 EUR + 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: do 1.000 eura na prvu uplatu
Kotač sreće do 1.000% na uplatu
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 700 eura+ Risk Free Bet 30 eura
PSK
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 100 eura+ 333 besplatne vrtnje
Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću