Kladionica košarka - kako početi? - Klađenje Online 

Kladionica košarka

Kladionica košarka – kako početi?

 

Kad kažemo kladionica košarka nam je definitivno jedan od prvih sportova koji nam padne na pamet. Od samog početka poslovanja sportskih kladionica, košarka je bila jedna od temeljnih sportova u ponudi. U Hrvatskoj je jedan od posebno cijenjenih sportova. Ako ste novi u svijetu klađenja, ovdje ćete dobiti sve informacije potrebne za početnika. 

 

Košarka rezultati – kako ih predvidjeti?

 

Košarka je sport koji ne može bilo tko igrati, a isto vrijedi i za klađenje. Treba dobro poznavati pravila, dinamiku igre i mogućnosti igrača. Primjerice, znati koji košarka broj igrača je jedna od osnovnih informacija, te bez nekakvog boljeg predznanja se ne biste trebali kladiti na ovaj sport. 

Bitno je odlučiti se, jesu li vam omiljeni košarkaši nba, hks košarka ili euroliga košarka, te se fokusirati na jedno. Na taj način ćete lakše pratiti događanja i bolje predvidjeti mogući ishod. 

 

Košarka broj igrača

 

Naravno, ne možete krenuti dalje a da ne znate koji košarka broj igrača ima. U košarci igraju dva tima po 5 igrača, te ima niz strogih i određenih pravila. Košarkaši nba imaju različita pravila nego primjerice hks košarka ili euroliga košarka. Razlikuju se dužine trajanja utakmica, dimenzija terena, ograničenja i slično, no sva važna međunarodna takmičenja se igraju po pravilima FIBA-e. No, nije bitno samo koji košarka broj igrača ima, nego i koji su igrači uključeni u igru, a koji u rezervi. 

 

Košarkaši nba

 

NBA je najistaknutija muška profesionalna košarkaška liga te se nalazi u Sjevernoj Americi. Košarkaši nba su jedni od najbolje svjetski plaćenih sportaša, te se NBA smatra glavnom muškom profesionalnom ligom u svijetu. Iz tog razloga, većina kladioničara odabire baš NBA. 

 

Hks košarka 

 

Hrvatski košarkaški savez je osnovan još 1948. U Zagrebu nakon boravka Amerikanca Williama Weillanda koji je popularizirao ovaj sport u Hrvatskoj. Pokazao je osnove mladima koji su se zainteresirali za igru, te otkrili da neki od njih imaju nevjerojatan talent, poput Dražena Petrovića koji je postao svjetska zvijezda. Hks košarka se može pohvaliti klubovima poput Splita i Cibone, koji su pobjednici najvažnijih europskih kupskih natjecanja tijekom 80ih i 90ih godina. 

 

Euroliga košarka

 

Euroliga košarka ili FIBA Euroleague je profesionalno klupsko natjecanje, te jedno od najpopularnijih dvoranskih sportskih liga na svijetu. Ima petu najvišu posjećenost od bilo koje druge dvoranske sportske lige na svijetu. Jedan od najuspješnijih klubova je Real Madrid, koji je osvojio 10 naslova. 

 

Košarkaška tržišta 

 

Najpoznatija su; 

 

  • Učinak igrača – Učinak igrača se odnosi na broj koševa, skokova, asistencija i ostalih statističkih kategorija. Košarka rezultati uvelike ovise o sposobnosti igrača, te jedna loša karika može unazaditi cijeli tim. 
  • Hendikep – Hendikep funkcionira isto kao i u nogometu, gdje se se slabijem timu dodaju fiktivni bodovi. Može donijeti dobru zaradu jer postoje opcije na kojima možete uloviti odličan koeficijent. 
  • Zbroj koševa – Ovdje se kladite da će utakmica završiti ispod ili iznad ponuđenog broja koševa. Pri igranju uživo, ova opcija je još bolja i lakša za pogoditi. 

 

Strategije klađenja na košarku

 

Svi košarka rezultati su bitni za predviđanje ishoda utakmice, no najbolje je gledati nekoliko utakmica unazad da bi vidjeli sposobnost i motivaciju igrača. Postoje razne oklade, te kladionica košarka ponude su prilagođene kako bi igrači imali bolje šanse za dobitak. Isto tako, bitne su kvote koje određuje kladionica, te je dobro pomno ih pratiti kako bi na vrijeme uočili greške kladionice, koje će se igračima itekako isplatiti. 

 

  • Pojedinačni listić s jednom okladom – Svakodnevna bogata ponuda nudi pregršt mogućnosti za uloviti dobru okladu, sa koeficijentom 2 ili više. Takav koeficijent je idealan za single uplatu, a često se radi o hendikep okladi ili učinku igrača, odnosno tima. 
  • Sustavno klađenje – Klađenje na iznenađenja je dobra strategija za košarku. Kladionica košarka ponude su odlične za ovakav sistem, te se lako možete izgraditi dugoročni sustav gdje se fokusirate na iznenađenja. Ovdje igrači love visoke koeficijente, te uz mali ulog mogu zaraditi dobar profit. 
  • Kombinacija favorita – Ovdje je pravilo da se igra na niže koeficijente, te se razumno raspodjeljuju ulozi. Prepoznavanje sigurnih pobjeda će vam donijeti dobru zaradu, no trebat će malo vremena jer zahtjeva svakodnevno praćenje rezultata i klađenje. 

 

Bonus kladionica

 

Uvijek je dobro saznati kakav bonus kladionica nudi, jer košarka rezultati nisu uvijek sve što je bitno za osvajanje većeg dobitka. Bio to bonus dobrodošlice, ili čak bonusi dobrodošlice bez depozita, svaki će vam dati dodatnu stepenicu prema boljoj zaradi. Bonus kladionica može uvjetovati na razne načine, te ako ga znate iskoristiti, možete si osigurati dobar profit. 

 

Kako ostvariti bonus dobrodošlice?

 

Bonus dobrodošlice je poprilično jednostavno ostvariti i sve što zapravo trebate je prijaviti se na određenu web stranicu neke kladionice. No, kladionica košarka bonus nije isti u ponudi svake kladionice te će vam trebati neko vrijeme kako bi provjerili više promocija. Odaberite najpopularnije kladionice te usporedite ponude kod svake od njih i osigurajte si najbolji bonus dobrodošlice. 

 

Bonusi dobrodošlice kladionica

 

Bonus dobrodošlice kladionica će vjerojatno promovirati tako da će ga biti teško promašiti. Za svaku kladionicu vidjet ćete bonus već pri otvaranju prve stranice, gdje će biti i iznos ponude. No, svakako otvorite i uvjete i pravila korištenja bonusa te se informirajte o tome kako bonus funkcionira i što trebate učiniti da bi bio isplaćen. 

 

Postoje loši i dobri bonusi, no većinom će bonus osigurati veću zaradu ili manji rizik. Isto tako, postoji mnogo vrsta bonusa, od besplatnih oklada, bonus depozita pa do bonusa gdje vam se vraća pola uloženog u slučaju dobitka. U svakoj kladionici košarka bonus bit će drugačiji, stoga pažljivo čitajte upute. 

 

Loš bonus kladionica može promovirati u nekim slučajevima, a to su primjerice oni za koje morate uložiti puno više novca nego sam bonus vrijedi da bi vam kladionica isplatila osvojeni iznos. Ponekad ćete naići i na takvu ponudu ali bonus kladionica većinom nudi kako bi privukla igrače i osigurala veći dobitak. Iz tog razloga ćete često vidjeti da že se za bonus dobrodošlice kladionica nadmetati sa drugima. 

 

Bonusi dobrodošlice bez depozita

 

Vjerojatno ste primijetili da gotovo svaki bonus dobrodošlice kladionica daje tek nakon nekakvog depozita. No, to nije uvijek slučaj i u nekim kladionicama ćete naići na bonusi dobrodošlice bez depozita. To znači da prvo možete iskoristiti svoj bonus i kladiti se sa dobivenim iznosom, bez da ste uplatili bilo što na svoj račun kladionice. 

 

Bonusi dobrodošlice bez depozita obično ne znače automatsku obvezu da morate uplatiti određenu svotu novca. Tek u slučaju ako želite podići dobivenu svotu koju ste osvojili bonus novcem, tad ćete morati ispuniti uvjete isplate. Svaki bonus dobrodošlice kladionica mora detaljno objasniti igračima i osigurati upute, odnosno uvjete i pravila kako ga iskoristiti. 

 

Top Kladionice
4,0 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% Bonus
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: Do 300 eura bonusa na prvu uplatu+ 100 besplatnih vrtnji
3,8 rating
Bonus dobrodošlice: 100% do 100 eura
4,3 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% bonus čak do 100 EUR + 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: do 1.000 eura na prvu uplatu
Kotač sreće do 1.000% na uplatu
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 700 eura+ Risk Free Bet 30 eura
PSK
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 100 eura+ 333 besplatne vrtnje
Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću