Kladionica kasačke utrke - Klađenje Online

Kladionica kasačke utrke

Sve je krenulo s utrkama konja, a ovaj sport je još u doba starog Rima bio izuzetno popularan. Mnogo uzbuđenja se i danas veže uz ovaj sport, te iz tog razloga kladionica kasačke utrke ima u svojoj ponudi. Nema sumnje da su kasačke utrke zbilja nešto posebno u svijetu sportske prognoze, jer imaju specijalne oklade i ogromne koeficijente. 

Kladionica kasačke utrke nudi kao opciju svim igračima koji su dovoljno odvažni da bi zgrabili ove velikodušne ponude. Posljednjih godina kasački sport je postao dosta popularan među hrvatskim igračima, tako da kladionica kasačke utrke nudi i u hrvatskoj. Kladionica kasačke utrke je ponuda koja omogućava odličan profit svim vještim igračima. 

Bonus kladionica

Bonus kladionica za kasačke utrke možda neće biti velikodušan kao i za nogomet, no većina bonusa u ponudi se mogu primijeniti na sve sportove. Neki od osnovnih bonusa su bonus depozit, besplatne oklade ili primjerice povrat dijela novca nakon izgubljene oklade. 

Neke kladionice nude i udvostručavanje ili utrostručavanje dobitka. To znači da bonus kladionica daje na iznos koji ste osvojili klađenjem, te ćete podići duplo ili čak troduplo veći iznos od onog što ste osvojili! Bonus kladionica može biti koristan za svaku okladu no ovisi u kojem obliku. Najbolje je iskoristiti bonus kladionica kad već znate koje oklade ćete postaviti. 

Kako dobiti kladionicu?

Vječno pitanje je kako dobiti kladionicu, ali nema jednostavnog odgovora. Jedini put do dobitka je praćenje utrka  i rezultata. No, to vam vjerojatno neće biti problem jer kasačke utrke su dosta zanimljiv sport. Vozači se nalaze u laganim dvokolicama s upregnutim konjem a u natjecanju smije biti samo jedan rasni konj kasač, koji je stariji od godinu i pol. 

Nemojte se pitati kako dobiti kladionicu ako ne znate osnovne informacije poput širine staze, koja iznosi između 20 i 30 metara. Distanca utrke je od 1200 metara do 4 kilometra. Kasačke utrke su dosta slične konjičkima, tako da ako imate iskustva sa klađenjem na konjičke utrke, trebali bi puno prije pohvatati pravila te shvatiti kako dobiti kladionicu.

Dobitak na kladionici

Dobitak na kladionici je u principu i jedan od razloga zašto se igrači klade, no dobitak na kladionici zahtjeva vještinu i znanje. Ako se do sada niste kladili, ili se niste kladili na ovaj sport, krenite jednostavno s vrstama oklada. Dobitak na kladionici je nemoguć bez pravog poznavanja svih oklada i strategija. 

  • Exacta – Ovo je specifično tržište koje je stvoreno isključivo za oklade na utrke konja. U ovoj okladi se radi o pogađanju pobjednika i drugoplasiranog u utrci. 
  • Quinella – U ovoj okladi morate izabrati dva favorita za koja vjerujete da će završiti prvi i drugi a oklada će biti dobitna bez obzira tko od njih pobijedio i završio na kojem mjestu. Najbitnije je da svi ostali zaostaju za njima. 
  • Trifecta – U kasačkoj utrci nije jednostavno pogoditi dvije pozicije a još je teže pogoditi i treću. No, ova oklada predstavlja upravo to! Predviđanje kompletnog pobjedničkog postolja, oklada na pobjednika, drugoplasiranog i trećeplasiranog. U ovoj okladi možete uloviti zaista veliki koeficijent. 
  • Superfecta – Najteža od svih oklada jer ovdje morate predvidjeti točak poredak četiri konja na utrci. No, ako ovdje pogodite, čeka vas golemi dobitak!

Kako sigurno dobiti na kladionici?

Saznajte kako sigurno dobiti na kladionici uz pomoć sistema! Strategije su upravo ono što će vam pokazati kako sigurno dobiti na kladionici. Vješti igrači mogu pokupiti ozbiljan novac čak i na malim i jednostavnim okladama, i to sve uz odgovarajući sistem. No, prije nego naučite kako sigurno dobiti na kladionici, morate se upoznati s tržištem. 

  • Oklada na pobjednika – Jedna od najpopularnijih vrsta oklada gdje predviđate pobjednika utrke. 
  • Dueli konja – Dueli su odličan izbor za kladitelje jer vam daju šansu uplatiti listić čak i kada konj uopće ne završi visoko u poretku. Dovoljno je da pobijedi drugog konja s kojim ga je kladionica stavila u duel. 
  • Igra kontra natjecatelja – U klađenju je lako moguće da prognozirate nešto što će se dogoditi, no postoje oklade i na ono što se neće dogoditi. Primjerice, da neki konj neće završiti na pobjedničkom mjestu. 

Kako dobivati na kladionici?

Ako se pitate kako dobivati na kladionici, najbolji odgovor za to je sistem. Dobar sistem, odnosno strategija je najbitnija stvar kod oklada. Kad se pitate kako dobivati na kladionici, možda ne razmišljate o stvaranju strategije. No, ako želite odgovor na pitanje kako dobivati na kladionici, to je vrlo važno. 

Kako dobiti na kladionici sistem?

Pravo pitanje je kako dobiti na kladionici sistem da bi osvojili dobar profit. Kako dobiti na kladionici sistem je poprilično jednostavno, no zahtjeva dosta vremena i pažnje. Treba obratiti pažnju na sve što se u utrkama događa i motriti rezultate da bi saznali kako dobiti na kladionici sistem. 

Kako uvijek dobiti na kladionici?

Pitate se kako uvijek dobiti na kladionici a niste proučili sva pravila, oklade i rezultate? Vratite se korak unazad da bi saznali kako uvijek dobiti na kladionici. Ako želite pitanje kako uvijek dobiti na kladionici pretvoriti u odgovor, morate pronaći sistem koji odgovara vama. Način na koji igrate treba biti prilagođen vašim sposobnostima zapažanja. To znači da će nekim igračima bolje odgovarati kladiti se na pobjednika utrke, dok će se drugi usmjeriti na neko od egzotičnih oklada. 

Kako dobiti pare na kladionici?

Kad pronađete tržište, odnosno okladu koja vam odgovara, automatski ćete pronaći odgovor na pitanje kako dobiti pare na kladionici. Bitno je da znate kako dobiti pare na kladionici prije nego krenete s ozbiljnijim ulozima. Nemojte misliti da ćete već na prvoj okladi dobiti pozajmašan iznos. Način kako dobiti pare na kladionici je nešto što ćete saznati s iskustvom i informiranjem. 

Kako dobiti na kladionici sigurno?

Na žalost, ne postoji neka tajna formula za to kako dobiti na kladionici sigurno. Nema recepta za kako dobiti na kladionici sigurno, jer da takvo što postoji, onda ne bi postojala ni zabava ni iščekivanje koje se nadovezuje uz klađenje! No, postoje načini klađenja koji vas mogu dovesti dosta blizu toga!

Ako ste se oduvijek pitali kako dobiti na kladionici sigurno, ne očajavajte jer vi samo još niste pronašli okladu, odnosno tržište koja vama odgovara. Kad pronađete okladu u kojoj ste dobri i čije predviđanje vam leži, bit ćete nezaustavljivi!

Top Kladionice
4,0 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% Bonus
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: Do 300 eura bonusa na prvu uplatu+ 100 besplatnih vrtnji
3,8 rating
Bonus dobrodošlice: 100% do 100 eura
4,3 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% bonus čak do 100 EUR + 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: do 1.000 eura na prvu uplatu
Kotač sreće do 1.000% na uplatu
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 700 eura+ Risk Free Bet 30 eura
PSK
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 100 eura+ 333 besplatne vrtnje
Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću