Kladionica floorball - Bonus kladionica - Klađenje Online 

Kladionica floorball

Floorball je uzbudljiv sport koji nam dolazi sa sjevera Europe, te polako skuplja sve više fanova diljem svijeta. U mnogo kladionica floorball je postao već uobičajen dio ponude. Ova sport je dvoranska verzija hokeja koja se igra plastičnom lopticom, gdje je glavni cilj postići što više golova. Baš zbog svoje dinamičnosti, sve više kladionica floorball nudi svojim korisnicima. 

 

Čak i u hrvatskoj mnogo kladionica floorball smatra jednim od bitnijih tržišta koja privlače sve veći broj kladitelja. Kako je ovaj sport manje popularan od primjerice nogometa, kladionica floorball neće toliko pomno pratiti tako da ćete lako primijetiti razne greške u ponudama kvota na kojima se može dobro zaraditi!

 

Bonus kladionica

 

Bonus kladionica hvataju mnogi igrači, jer im pomaže osvojiti puno veće iznose od oklada. Bonus kladionica dolazi u raznim oblicima, primjerice bonus depozit, besplatne oklade i slično. No, bonus kladionica može biti i malo više specifičan, poput povrata novca nakon izgubljene oklade. Ako se kladite na visokorizične oklade i uplaćujete veći iznos, onda je ovakav bonus odličan zbog dodatne sigurnosti. 

 

Ponekad bonus kladionica može osigurati i veći iznos kojeg ćete podići na dobivenim okladama. Primjerice postoje bonusi koji vam udvostruče ili utrostruče dobitak od oklade. To znači da ćete podići dva ili tri puta veći iznos od onog koji ste osvojili! 

 

Bitcoin kockanje

 

Bitcoin kockanje je postalo dosta popularno s rastom kriptovaluta. Iz tog razloga se mnogi okreću upravo na bitcoin kockanje. Neki igrači preferiraju bitcoin kockanje zato što im se čini sigurnije, a neki pak tvrde da tako mogu zaraditi više. Kako god bilo, bitcoin kockarske stranice su odlična opcija za sve koji se žele kladiti kriptovalutama.

 

Bitcoin kockarske stranice

 

Bitcoin kockarske stranice imaju mnogo prednosti, kao što su anonimnost i sigurnost. Neki igrači nemaju mogućnost koristiti kartice ili jednostavno ne žele dati svoje osobne podatke kladioničarskim, odnosno kasino stranicama. Za registraciju na bitcoin kockarske stranice nije potrebno unositi gotovo nikakve podatke osim e-mail adrese i lozinke. 

 

Kladioničarske stranice koje prihvaćaju bitcoin

 

Kladioničarske stranice koje prihvaćaju bitcoin su odlične ako volite privatnost i ako imate dosta kriptovaluta koje želite iskoristiti. Ako se želite kladiti na floorball, možda će biti teže pronaći kladioničarske stranice koje prihvaćaju bitcoin i nude ovaj sport u isto vrijeme. No, sigurno postoje kladioničarske stranice koje prihvaćaju bitcoin i imaju dobru ponudu, čak i za ovakve sportove. 

 

Bitcoin kladionice

 

Potražite bitcoin kladionice koje imaju floorball u svojoj ponudi, te se najprije upoznajte s osnovnim okladama za ovakvu vrstu sporta. Ovo su neke od osnovnih oklada koje bi mogle ponuditi bitcoin kladionice ili bilo koje druge online kladionice. 

 

Hendikep – Sve kladionice, pa tako i bitcoin kladionice imaju hendikep u svojoj ponudi za gotovo sve sportove. Ovdje predviđate hoće li pobijediti favorit ili će autsajder pružiti žestoki otpor te možete pronaći dobre kvote. 

Zbroj golova – Ako niste sigurni tko će biti pobjednik u utakmici, uvijek se možete kladiti na neku drugu okladu, poput recimo zbroja golova. Kladionice će postaviti granice, a vi možete odabrati hoće li zbroj golova biti veći ili manji. 

Učinak ekipe – Nekad je najbolje fokusirati se na jednu momčad te kladiti se neovisno o tome što protivnik napravi na terenu. U floorballu se možete kladiti na više postignutih pogodaka od ponuđene granice ili suprotno, te obje opcije nose primamljive kvote. 

 

Web-mjesta koja koriste bitcoin

 

Web-mjesta koja koriste bitcoin vas mogu iznenaditi mogućnostima oklada u ponudi za važnije floorball utakmice. Upoznajte se s osnovnim okladama koje vam mogu ponuditi web-mjesta koja koriste bitcoin. 

 

Oklada na ishod utakmice – Ovo je jedna od osnovnih oklada koje ne nude samo web-mjesta koja koriste bitcoin, već i sve druge kladionice. Sve kreće od predviđanja ishoda utakmice, a floorball ima dosta visoke kvote na ovu klasičnu okladu. 

Pobjednik turnira – U floorballu postoje kraći turniri i nacionalne lige, gdje se okupljaju najbolji klubovi i reprezentacije svijeta. Ovdje ćete imati mogućnost predvidjeti tko ide do kraja i osvaja turnir te uloviti velikodušne koeficijente. 

Oklada na specifičan događaj – Ako mislite da vam oklada na konačan rezultat neće poći za rukom, postoje i oklade na događaje unutar utakmice koji će vas dovesti do zarade. To može biti bilo što unutar utakmice, ovisno o ponudi kladionice. Ponekad je to pogađanje hoće li utakmica biti neizvjesna ili ne i da li će se dvoboj pretvoriti u festival golova. 

 

Kladionice sa bitcoin uživo opcijom

 

Kladionice sa bitcoin klađenjem neće uvijek imati velikodušne opcije za floorball, tako da ako se želite kladiti na ovaj sport trebat će vam malo više istraživanja. Uz kladionice sa bitcoin opcijom uživo, imat ćete daleko bolje izglede za brzu zaradu, a ponekad i za uhvatiti bolje kvote. Naravno, sve ovisi o vašem iskustvu i vještinama. 

 

Klađenje uživo, bilo da birate kladionice sa bitcoin opcijom ili klasične online kladionice, je malo zahtjevnije. Kad se kladite dok je utakmica već u tijeku, morate biti brzi i imati izoštrene vještine zapažanja, tako da bi prestigli kladionicu dok kvote počnu padati. Neke kladionice će vam nuditi i prijenos uživo, tako da ne morate tražiti gdje ćete pratiti ovaj sport. 

 

Sportsko klađenje bitcoin – najpopularnija floorball natjecanja

 

Sportsko klađenje bitcoin će imati u ponudi razna natjecanja na koja se možete kladiti, kao svjetsko prvenstvo. U ovom turniru sudjeluje 16 različitih reprezentacija te se naizmjenično igra iz godine u godinu u muškoj i ženskoj konkurenciji. 

 

Sportsko klađenje bitcoin ima mnoge mogućnosti za uplatu listića na ovo natjecanje. Postoji još popularnih floorball turnira koje ćete pronaći u ponudi za sportsko klađenje bitcoin poput Champions Cup ili Czech Open. 

 

Kladionice prihvaćaju bitcoin!

 

Danas kladionice prihvaćaju bitcoin, te su kriptovalute postale prihvatljiv način plaćanja na puno mjesta. Postoje kladionice koje isključivo koriste bitcoin kao način plaćanja, a postoji i opcija da kladionice prihvaćaju bitcoin uz ostale načine plaćanja. Ako želite potpunu anonimnost i privatnost, onda je bolje odabrati isključivo bitcoin stranice. 

 

No, ako volite kombinirati, onda je dovoljno da kladionice prihvaćaju bitcoin kao jednu od mogućih opcija plaćanja. Sve ovisi o osobnom odabiru i onome što vi očekujete od kladionica. Bitno je da pronađete tržište na kojima se volite kladiti i da kladionica koju ste odabrali ima dobru ponudu. Kvote će se razlikovati od kladionice do kladionice, no imajte na umu da se kvote uvijek mijenjaju. 

Top Kladionice
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: do 300 eura na prvu uplatu
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: Do 300 eura bonusa na prvu uplatu+ 100 besplatnih vrtnji
4,3 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% bonus čak do 100 EUR + 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: do 1.000 eura na prvu uplatu
Kotač sreće do 1.000% na uplatu
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 700 eura+ Risk Free Bet 30 eura
PSK
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 100 eura+ 333 besplatne vrtnje
Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću