Po čemu je posebno uživo klađenje online?

Klađenje uživo – kako se kladiti online dok su utakmice u tijeku?

Kada su se prve sportske kladionice pojavile u Hrvatskoj prije dvadesetak godina, imali smo priliku predviđati ishod utakmica isključivo prije njihovog početka. Nerijetko se događalo da zakasnite minutu na uplatu željene oklade, koja bi bila odbijena čim bi sudac označio početak dvoboja.

Međutim, klađenje online donijelo je mnoge velike novosti, a jedna od njih je i mogućnost predviđanja ishoda utakmice dok se ona odvija pred vašim očima.

Nema sumnje, uživo klađenje u potpunosti je promijenilo svijet igara na sreću, jer sada točno možete vidjeti kakvo je stanje na terenu, prije nego se odlučite na koga ćete odigrati, a sa sobom je donijelo i neke primamljive značajke, kao što su besplatni video prijenosi.

U svakom slučaju, danas svaka sportska kladionica uživo klađenju pridaje posebnu pažnju, a mi ćemo analizirati prednosti i nedostatke oklada dok su dvoboji u tijeku, koje mora znati svaki ambiciozan igrač željan unovčiti svoje sportsko znanje…

Po čemu je posebno uživo klađenje online?

Klađenje uživo ima nešto drukčije zakonitosti od uplata listića prije početka utakmice. Najvažnija razlika je da se koeficijenti mijenjaju iz minute u minutu, a zelene i crvene oznake obično vam pokazuju povećavaju li se ili smanjuju.

U pravilu se nikako ne isplati igrati pretjerano niske koeficijente, jer se u sekundi odnos snaga promijeni na terenu pa vaša prognoza odjednom dođe u pitanje, a mala kvota koji ste uzeli pokaže se potpuno promašenom.

Kladionica uživo nogomet stavlja u prvi plan, ali tu su i brojni drugi sportovi, od košarke, tenisa, hokeja na ledu sve do rukometa i odbojke.

Kad je u pitanju jedna moderna sportska kladionica rezultati uživo uvijek će pratiti ponudu oklada koja je pred vama, na posebno izdvojenoj stranici. Tržišta klađenja koja su najpopularnija pri live klađenju svakako su zbroj golova, tko će sljedeći zabiti gol i ishod utakmice, dok neka oklade kao što su oba tima daju gol ili hendikep ipak bolje funkcioniraju pri uplatama uoči početka sportskih dvoboja.

SuperSport i Prva Sportska Kladionica uživo nude i prijenose

Danas ne samo što možete pratiti rezultate i kladiti se, već i gledati što se događa na terenu, unutar svog korisničkog profila za klađenje online. Da, Prva Sportska Kladionica uživo prenosi brojne zanimljive nogometne, košarkaške, rukometne i teniske dvoboje, a istu praksu ima i SuperSport, kao i brojne europske ugledne online kladionice.

Dakle, Prva Sportska Kladionica uživo nudi mogućnost prognoziranja ishoda utakmica, ali i besplatne prijenose, koje kablovske televizije skupo naplaćuju. To je veliki korak naprijed industrije sportskog klađenja, jer igrači za uloženi novac danas dobivaju puno više, ne samo šansu ostvariti dobitak.

Kao što Prva Sportska Kladionica uživo nudi odlično korisničko iskustvo, isto vrijedi za još barem desetak priređivača igara na sreću dostupnih hrvatskim igračima. Izdvajamo svakako SuperSport u Hrvatskoj, ali i brojne inozemne priređivače igara na sreću, od Bet365 i 22bet do Betfaira i Betwinnera, koji su krcati besplatnim streamingom utakmica, na radost registriranih igrača…

Pratiti rezultate uživo i uskočiti

Za “pre-match” klađenje online gotovo da je svejedno u kojem trenutku uplatite listić, jer koeficijenti se sporo mijenjaju i samo je bitno da odigrate zamišljenu okladu prije nego sudac označi početak sportskog okršaja.

Pri live okladama situacija je nešto drukčija. Svaka kladionica uživo rezultatima na posebnoj stranici prati dvoboje koji su u tijeku, a na vama je uključiti se u trenutku kada smatrate da postoji obećavajući koeficijent, koji će vam donijeti dobitak.

Kad je u pitanju Prva Sportska Kladionica rezultati uživo nalaze se u izdvojenom sučelju, kao i kod ostalih domaćih kladionica, a klikom na onu utakmicu koja vam se čini zanimljivom moći ćete vidjeti koja su sve tržišta klađenja dostupna, kao i statistiku dosadašnjeg tijeka utakmice.

Drugim riječima, ne morate pratiti utakmicu od njezinog samog početka, kako biste se mogli kladiti uživo, već je na vama uključiti se u onom trenutku kada kretanje rezultata otvori zanimljive mogućnosti za uplatu. Tada je na vama tek provjeriti je li stanje na travnjaku u skladu s vašim predviđanjima i zatim brzo reagirati, ako je koeficijent kojeg planirate zgrabiti na nivou koji u tom trenutku zadovoljava vaše ambicije…

Koje su najbolje strategije klađenja uživo?

Postoji nekoliko strategija koje koriste iskusni igrači, kako bi dugoročno zarađivali igrajući live oklade. Jedno im je zajedničko, a to je naravno da nikad ne igraju pretjerano niske koeficijente.

Za uživo klađenje online definitivno se ne isplati igrati kvote manje od 1.85, a dobro bi bilo da budu barem 2.00 i to na onim okladama za koje ste sigurni da postoji šansa veća od 50% da ćete pogoditi. Ako je vaša procjena dobra, to vam jamči profit, no morate i pametno raspoređivati ulog, kako vas neka crna serija ne bi potpuno uništila.

Postoje i kladitelji koji smatraju da je koeficijent 2.00 nedovoljno visok na online listićima, čak i na klađenju uživo. Pa igraju koeficijente iznad 3.00, a nekad i puno veće, koristeći azijski zbroj golova u posljednjih 10 minuta dvoboja. Također se nadaju preokretu u završnici, nakon što značajno poraste koeficijent na favoriziranu momčad koja se našla u rezultatskom deficitu ili nikako da povede.

Pri live klađenju najčešće se igraju pojedinačni listići, a rjeđe kombinacijski, koji su ipak pogodniji za uplate prije početka utakmica. Ipak, kad se igraju dva sportska događaja u isto vrijeme, može se povremeno odigrati i “double”, ako ste uvjereni da će se vaše predviđanje ostvariti.

Ne zaboravimo niti “cash out” opciju, koja je izuzetno važna pri okladama dok su utakmice u tijeku, jer pomoću nje možete anulirati mogućnost drame u sudačkoj nadoknadi, isplatom zasluženog dobitka prije nego što je dvoboj uopće završio. Ako se igra 92. minuta u nogometu, a vi odlučite unovčiti listić, isplata će vam možda biti malo niža od originalne, ali u puno situacija bit će to spasonosno rješenje za vaš listić.

Dakle, bilo da koristite ono što Prva Sportska Kladionica uživo nudi ili prakticirate live klađenje kod bilo kojeg drugog priređivača igara na sreću, ako želite biti uspješni, na vama je paziti da gađate isključivo koeficijente dok su na svom vrhuncu, na one oklade za koje postoji velika vjerojatnost da će se pretvoriti u realnost.

I naravno, uvijek pametno raspoređujte svoja ulaganja, jer samo sustavnom igrom imate izgleda pobijediti kladionicu, kako na klađenju uživo, tako i na okladama koje uplaćujete prije početka utakmica…

Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću