Hendikep klađenje - Bonus kladionica - Klađenje Online 

Hendikep klađenje

Hendikep klađenje je jedan od najpopularnijih oblika oklada među igračima. Hendikep klađenje ili Spread betting su zapravo dosta zabavne oklade koje vam omogućuju da navijate za momčad za koju mislite da će izgubiti. To znači da momčad na koju ste se kladili može i izgubiti utakmicu, a za vas to i dalje znači da ste osvojili okladu. 

 

Uz hendikep klađenje se možete kladiti i na favorita. U principu, hendikep klađenje je način na koji sportske kladionice osiguravaju da utakmice budu izjednačenije. Službena definicija hendikepa je ‘okolnost koja otežava uspjeh ili napredak’. Kladionica će doslovno dati ‘hendikep’ jednoj ekipi koja mora to prevladati da bi pobijedila. 

 

Bonus kladionica

 

Bonus kladionica je odličan način za veću zaradu. Svi igrači mogu iskoristiti bonus kladionica, a obično je u obliku besplatnih oklada, bonus depozita ili primjerice, povrata novca u slučaju gubitka oklade. Ako se volite kladiti na veće iznose ili na riskantne oklade onda je ovo idealan način da se dodatno osigurate i izbjegnete potpunu katastrofu. 

 

No, postoji i bonus kladionica koji vam može povećati zaradu. Odnosno, bonus kladionica koji će vam osigurati duplo ili troduplo veći iznos profita od onog koji ste već zaradili! Bilo koji bonus može biti koristan i sve ovisi o okladi koju želite postaviti. Ponekad će kladionice promovirati i posebne bonuse za određene sportove koje se isplati uhvatiti! 

 

No, prije nego prihvatite bilo koji bonus, pročitajte pravila i uvjete korištenja kako bi bili sigurni da je bonus prihvatljiv za vas. Neke kladionice nemaju baš previše dobre ponude, te su uvjeti bonusa dosta teški za ispuniti. To nije čest slučaj, no uvijek se bolje osigurati nego da kasnije imate poteškoće kod isplate svote koju ste zaradili.

 

Hendikep kladionica

 

Hendikep kladionica je odlična oklada kad se ne želite kladiti samo u ishod. Hendikep kladionica također može imati i dobre kvote. Obično se koristi kad je jedna momčad daleko superiornija od druge, stoga će hendikep kladionica koristiti kako bi se izjednačili uvjeti za igru. 

 

Kladionica će pružiti više koeficijenata od pobjede, remija ili poraza i ponuditi okladu na hendikep –  to znači da jedna momčad mora ispuniti određene kriterije da bi vi dobili okladu. 

 

Hendikep značenje kladionica

 

Mnogo igrača se pita koje je hendikep značenje kladionica. Kako bi vam bilo malo jasnije, uzmimo primjer utakmice između Bayerna i Slaven Belupa. Kvote na pobjedu Bayerna bi bile apsurdno niske, primjerice 1.01, dok bi kvote na pobjedu Belupa bile ogromne, recimo 40. Naravno, ovakva oklada ne bi zanimala igrače uopće! 

 

Ako primjerice, kladionica stavi pravilo da Bayern mora pobijediti sa najmanje četiri gola razlike da bi oklada prošla, situacija je mnogo drugačija! Sad vam je vjerojatno jasnije hendikep značenje kladionica. Kako bi bolje shvatili hendikep značenje kladionica, najbolje je uzeti primjer i vidjeti kako funkcionira u praksi. 

 

Kladionica hendikep objašnjenje

 

Kako bi dobili najbolje kladionica hendikep objašenjenje, najbolje je testirati sve u praksi. Naravno, dobro je prije i pročitati kladionica hendikep objašnjenje! Osnovne oklade na hendikep imaju objavljeni raspon i koeficijent. No, neriješeni rezultati ovdje će se smatrati gubitkom. Kladionica hendikep objašnjenje je uvijek potrebno da bi dobili širu sliku. 

 

Kladionica hendikep – vrste

 

Postoje različite vrste hendikepa te ih mnogo kladionica i nudi za različite sportove. To su primjerice kladionica hendikep bez remija, ligaški hendikep i azijski hendikep. Kladionica hendikep bez remija je jedan od sigurnijih oklada. Mnogi igrači bi radije riskirali opcije pobjede ili poraza nego da imaju sigurniju okladu gdje je moguć i remi. 

 

Iz tog razloga kladionice imaju opciju hendikepa bez remija. Ovakve oklade su osmišljene da u susretu nema neriješenog rezultata. Takve oklade nude kladionica hendikep na cijeli broj. Ligaški hendikep je također dosta zanimljiv.

 

Ovdje se kladite na izvedbu momčadi kroz cijelu sezonu. No, ovakve vrste hendikepa i nisu tako popularne još u hrvatskim kladionicama. Ovaj hendikep se uplaćuje prije nego je sezona počela te je oklada gotova tek kad se završi zadnja utakmica sezone. 

 

Hendikep kladionica značenje

 

Hendikep kladionica značenje za igrače je prilika da se klade na nemoguće! Ako dobro promotrite tržište, ima mnogo utakmica gdje se susreću favoriti i autsajderi te su kvote za klađenje neisplative. U slučaju da se kladite na autsajdera, zagarantiran vam je gubitak, a ako se kladite na favorita, nećete imati nikakav profit. 

 

Hendikep kladionica značenje je ponekad od velike važnosti, jer otvara dodatne mogućnosti. Igrači koji razumiju hendikep kladionica značenje imat će priliku osvojiti veliki profit. Uz pravi bonus, na hendikepu imate jako dobre prilike za zaradu! 

 

Što je hendikep u klađenju?

 

Objasniti što je hendikep u klađenju nije teško, te čim igrači shvate kako koristiti ovu odličnu opciju, mogu krenuti loviti dobre kvote. Što je hendikep u klađenju – ako nije profit! Od oklada koje bi u bilo kojem drugom slučaju bile neisplative, kladionica je osmislila savršen način kako da izjednači ekipe i osigura dodatna tržišta. 

 

Hendikep opcija postoji i u klađenju uživo. Znati što je hendikep u klađenju je definitivno ogromna prednost, pogotovo ako se odlučite kladiti uživo. Imajte na umu da za uživo oklade morate biti brzi i spretni, te dobro poznavati sport na koji se želite kladiti. 

 

Oklade uživo mogu biti brza i laka zarada za vješte igrače koji će znati prepoznati kad treba postaviti koju okladu. Budite sigurni da imate sve spremno prije klađenja uživo. Važno je i da si odredite koju svotu želite potrošiti na klađenje u tom trenutku. Nemojte trošiti na okladu više nego ste spremni izgubiti, jer uvijek postoji mogućnost da vas nešto u utakmici iznenadi. 

 

Azijski hendikep

 

Azijski hendikep je poprilično popularan te baš ovakvu vrstu oklade preferira većina igrača. Ovaj oblik hendikepa se postavlja sa korištenjem cijelog i polovičnog broja, kako bi se osiguralo to da je remi nemoguć ishod. Ovaj hendikep nije isto što i hendikep bez remija. Razlika je u tome što ovakav hendikep ima mogućnost podijeljenog hendikepa. To znači da vaša oklada ima i cijeli broj i polovičnu stavku koje se tretiraju kao dvije odvojene oklade – u jednoj okladi. 

 

Postoji čak i nekoliko različitih vrsta Azijskog hendikepa, primjerice draw no bet Azijski hendikep, hendikep na cijeli broj, na pola broja ili čak na četvrt broja. Vjerojatno nećete pronaći ovakvu ponudu u kladionicama baš za sve oklade, no bitno je biti informiran u slučaju da se otvori ovakvo tržište. 

Top Kladionice
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: do 300 eura na prvu uplatu
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: Do 300 eura bonusa na prvu uplatu+ 100 besplatnih vrtnji
4,3 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% bonus čak do 100 EUR + 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: do 1.000 eura na prvu uplatu
Kotač sreće do 1.000% na uplatu
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 700 eura+ Risk Free Bet 30 eura
PSK
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 100 eura+ 333 besplatne vrtnje
Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću