Što je Affiliate Marketing? - Klađenje Online 

Affiliate Marketing

Što je Affiliate Marketing?

 

Pitate se što je affiliate marketing i kako izgleda internetska prijevara? Onda ste na pravom mjestu. Prvo ćemo razjasniti što je affiliate marketing. U industriji sportskog klađenja ovaj pojam je sve poznatiji i postao je jedan od ozbiljnijih biznisa u zadnje vrijeme. Kako bi dobili bolji uvid u to što je affiliate marketing, potrebno je objasniti da se ovdje radi o reklamiranju, odnosno predstavljanju kladionice. 

 

Dakle, što je affiliate marketing? To je građenje mreže, odnosno vi se obvezujete da ćete privlačiti što više korisnika u zamjenu za pogodnosti kladionica. Dok su neke ovakve opcije legitimne i mogu osigurati igračima dobre pogodnosti, postoji i puno prevara koje se baziraju baš na ovo. 

 

Bonus kladionica

 

Bonus kladionica je odlična opcija za sve igrače, bez obzira na vaš stil igre i na ono što želite postići. Postoje razni bonusi tako da smo sigurni da ćete i vi pronaći onaj koji baš vama odgovara. Bonus kladionica dolazi u različitim oblicima, a najčešći su bonus depozit, besplatne oklade i povrat novca nakon izgubljene oklade. 

 

Ako ste jedan od igrača koji vole ulagati više novca, te preferiraju visokorizične oklade, onda je bonus za povrat novca idealan za vas. Postoji i bonus kladionica koji će uvećati vaš dobitak. Takav bonus kladionica može uvećati vašu dobit za dva ili tri puta. Zamislite da podignete dva ili tri puta više novca od onoga što ste osvojili! 

 

Bonus se nudi i za posebne sportove te posebne prigode. Postoje i bonusi dobrodošlice koje kladionice nude svim igračima koji se prvi put prijavljuju na tu stranicu. Ako imate vještine da napravite kvalitetnu okladu, podebljate si dobitak uz odlične bonuse!

 

Affiliate marketing za pocetnike

 

Affiliate marketing za početnike je jednostavno objasniti. Affiliate marketing za početnike predstavlja promociju nekog proizvoda ili usluga te se u zamjenu dobiva provizija. Kao affiliate ne vršite prodaju, već samo promovirate uslugu ili proizvod. Affiliate marketing za početnike nije kompliciran, važno se samo uhodati. Znači, vi ne prodajete, ali dobivate proviziju samo kad se izvrši prodaja tog proizvoda pomoću vaše promocije. Proučite affiliate marketing za početnike i okušajte se u novoj vrsti marketinga!

 

Affiliate programi

 

Affiliate programi mogu biti odlični, no važno je primijetiti razliku između korektne stranice i onih koji bi mogli biti prevara. Sa razvojem socijalnih mreža, nije teško nabasati na prevare. U posljednje vrijeme je porastao trend gdje su affiliate programi u ponudi malih stranica koje nude besplatna predviđanja, odnosno savjete za klađenje. Affiliate programi mogu funkcionirati pod krinkom stranica za recenzije ili pomoć u klađenju, dok će zapravo biti samo ništa drugo nego marketinški trik. 

 

Što je affiliate marketing prevara i kako je prepoznati? 

 

Ako ste strastven kladitelj, onda trebate znati što je affiliate marketing, a posebno što je affiliate marketing prevara. Dakle, postoji puno stranica koje garantiraju da ćete osvojiti određeni iznos ako se kladite kod njih. Možda će vam na prvi pogled i djelovati ozbiljno, jer će imati i profile na društvenim mrežama i puno sljedbenika. Naravno, svi ti sljedbenici su zapravo samo plaćeni botovi, odnosno lažni profili.

 

Kako bi saznali što je affiliate marketing prevara, dovoljno je samo da malo pogledate nekoliko takvih stranica. Nudit će vam neprovjerene informacije, hrpu besplatnih savjeta koji vam neće služiti ničemu, a zauzvrat će tražiti vaš angažman. 

 

Kako započeti affiliate marketing?

 

Kako započeti affiliate marketing je odlično pitanje! Ništa se ne postiže preko noći, pa ni ovo. Prvi korak u tome kako započeti affiliate marketing je da izaberete platformu koju ćete koristiti. Nakon toga, izaberete nišu, te pronađete i priključite se affiliate predavanjima. 

 

Kako započeti affiliate marketing nije neka komplikacija, s tim dijelom ćete biti brzo gotovi. No, ono što će potrajati je kreiranje kvalitetnog sadržaja i privlačenje ljudi na svoju platformu kako bi kliknuli tvoj affiliate link. 

 

Affiliate marketing Hrvatska

 

Affiliate marketing Hrvatska je u punoj snazi a vi to možda niste ni primijetili! Dakle, pravi primjer affiliate marketing Hrvatska bi bili blogovi i čak recenzije. Zbog toga što affiliate marketing Hrvatska je toliko ukorijenjen, treba paziti s recenzijama koje mnogo puta mogu biti lažne. 

 

Affiliate marketing meaning

 

Affiliate marketing meaning, odnosno bit tog marketinga je profit. Kako bi vam bolje dočarali affiliate marketing meaning, recimo da imate blog gdje dijelite savjete o kladionicama i klađenju. Naravno, ako vaš blog postane popularan, pojavit će se interes kladionica za promocijom na vašem kanalu, odnosno na vašoj web stranici. Kako bi zaradili novac od te kladionice, vi ćete je morati pokazati u najboljem svjetlu, čineći to pritom potpuno prirodno kako nitko ne bi posumnjao da je recenzija lažna. 

 

Naravno, affiliate marketing meaning nije uvijek u lažnim recenzijama. Možda je ta kladionica zapravo odlična, ili se vi zbilja držite toga da dajete potpuno iskrene recenzije. Što se tiče klađenja, affiliate je još uvijek u nekakvoj granici sive zone. Dosta nekonkretnih stranica je bacilo sjenu na one konkretne, što je poljuljalo povjerenje korisnika.

 

Loše stranice ćete prepoznati lako i po tome što nude veliki broj predviđanja i savjeta, dok se kvalitetne kladionice obično fokusiraju na njih nekoliko dnevno. U kvalitetnoj kladionici, odnosno na stranici za savjete uvijek će se promovirati odgovorno kockanje, dok je na ovakvim nepovjerljivim stranicama situacija sasvim suprotna. 

 

Što je affiliate marketing? – Zaključak

 

Nakon što smo vam objasnili što je affiliate marketing, znate na što trebate paziti prilikom traženja pravih oklada. Ako ste jedan od stručnjaka koji može predvidjeti dobre rezultate, onda je možda ovo i prilika za vas da se počnete baviti ovim. Što je affiliate marketing, ako ne i dodatan izvor zarade! 

 

No, što je affiliate marketing bolji, to ne znači da će i ono što se krije iza toga biti bolje. Svejedno, postoji puno korektnih web stranica koje se bave affiliate marketingom, tako da potpuno zabraniti ga nije rješenje, odnosno barem ne bi bili fer prema onima koji pošteno obavljaju taj posao. 

 

Kladitelji trebaju biti svjesni da nekorektne web stranice za affiliate su te koje ih svjesno tjeraju u gubitak i ostvaruju profit za sebe. Sportsko klađenje bi prije svega trebalo biti zabavno i često je igračima potreban dodatni savjet ili ‘potvrda’ za njihovo predviđanje igre. No, ako sumnjate da su predviđanja utakmica kojima se koristite namjerno nekorektna, odustanite prije nego izgubite puno više. Budite pažljivi kada tražite savjete za klađenje!

Top Kladionice
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: do 300 eura na prvu uplatu
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: Do 300 eura bonusa na prvu uplatu+ 100 besplatnih vrtnji
4,3 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% bonus čak do 100 EUR + 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: do 1.000 eura na prvu uplatu
Kotač sreće do 1.000% na uplatu
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 700 eura+ Risk Free Bet 30 eura
PSK
4,5 rating
Bonus Dobrodošlice: 100% do 100 eura+ 333 besplatne vrtnje
Copyright 2023. @ Kladenjeonline.com | Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću