SOFORT klađenje online – sigurna i jednostavna uplata

SOFORT klađenje online – sigurna i jednostavna uplata

Što raznolikiji izbor metoda plaćanja, tim bolje za zaljubljenike u igre na sreću. Svjesne su toga i online kladionice, koje nude pregršt različitih kanala za novčane transakcije, uključujući sportsko klađenje SOFORT uplatom, sve popularnijom u Europi.

Web-mjesta koja koriste SOFORT danas je pregršt, a ova usluga zapravo je dodatna zaštita vašeg bankovnog računa, koja vam također omogućuje da bez puno upisivanja podataka obavite novčanu transakciju.

SOFORT klađenje online prevladava u Njemačkoj, ali koristi se i drugdje u Europi. Hrvatski igrači također su dobrodošli koristiti ovu platformu, koju prihvaćaju i SOFORT web stranice za sportsko klađenje.

RIZK
Bonus do:
Do 1000kn bonusa na prvu uplatu
Paket dobrodošlice
* Do 1000kn bonusa na prvu uplatu Bonus Dobrodošlice

U svakom slučaju, vrijeme je za malu analizu. Predstavit ćemo prednosti i nedostatke SOFORT platforme, kao i one priređivače igara na sreću koji koriste ovu uslugu…

NETBET
Bonus do:
50€
Paket dobrodošlice
* Bonus Dobrodošlice 100% do 600 kn

SOFORT Hrvatska – kako koristiti ovu uslugu?

SOFORT na njemačkom znači “odmah”, a ovu uslugu donosi Klarna, švedsko-njemačka tvrtka sa sjedištima u Stockholmu i Berlinu, koja se bavi financijskim uslugama na Internetu. Osnovana u Münchenu 2005. godine, do danas je proširila poslovanje na 15 zemalja, uključujući i SAD.

SOFORT kladionice nisu rijetkost, pogotovo na sjeveru i zapadu Europe, a postoji i SOFORT Hrvatska, gdje se na službenoj stranici Klarne mogu registrirati i sve one domaće online trgovine koje žele koristiti ovu platformu.

Ako želite koristiti kladioničarske stranice koje prihvaćaju SOFORT, morate znati kako funkcionira plaćanje unutar ove platforme. Naime, za SOFORT klađenje online morate izabrati ovu metodu u izborniku. Zatim trebate tek odabrati ime vaše banke te upisati svoje korisničko ime i lozinku iz internetskog bankarstva. Na kraju vam stiže sigurnosni broj kojim potvrđujete transakciju, nakon čega je proces završen, a vaše SOFORT kockanje može početi…

20bet
Bonus do:
100% do 50€
Paket dobrodošlice
* 50% do 100€ Bonus Dobrodošlice

Koje prednosti ima SOFORT klađenje online?

SOFORT stranice za klađenje donose vam s ovom platformom za online plaćanje priliku uplaćivati i isplaćivati novac u posebno zaštićenom prostoru, u kojem nema straha od upada treće strane.

Također, SOFORT kockarske stranice daju vam priliku na jednostavan način vršiti plaćanja. Naime, u uobičajenom Payment Gateway sustavu vi morate upisati svoje ime i prezime, adresu, 16 znamenki s bankovne kartice, sigurnosni kod i datum isteka. Sve to još morate potvrditi pomoću internetskog bankarstva.

22bet
Bonus do:
100% do 50€
Paket dobrodošlice
* 50% do 100€ Bonus Dobrodošlice

SOFORT Hrvatska omogućuje vam pak obavljanje cijelog tog procesa uz minimalan broj podataka koje morate upisati, a sve se na kraju svodi na sigurnosni kod koji dobivate kako biste mogli potvrditi transakciju.

Danas kladionice prihvaćaju SOFORT, ali i brojne online trgovine. Hrvatski web shopovi koji ciljaju na poslovanje s cijelom Europom masovno ugrađuju ovu platformu kao opciju prilikom plaćanja, a koliko dobro ide tvrtki koja stoji iza usluge govori godišnji promet od milijardu eura.

Dakle, SOFORT kockarske stranice nisu jedine koje nude ovu sigurnosnu platformu za internetsko plaćanje, a iako u Hrvatskoj Corvus Pay i dalje dominira, ne bi bilo iznenađenje da u budućnosti dobije konkurenciju u ovoj inovativnoj metodi provođenja online novčanih transakcija…

Koji su nedostaci SOFORT platforme?

SOFORT možda ima dobru ideju, ali u svijetu klađenja ova usluga zapravo i nije donijela ono što je većina hrvatskih igrača priželjkivala.

Naime, radi se tek o plaćanju s bankovne kartice, uz neutralnog posrednika. Vaša banka svejedno će dobiti podatak gdje šaljete novac i moći vas povezati s online igrama na sreću, što ne žele korisnici inozemnih kladionica, ali i oni koji pokušavaju podići kredit i boje se da će strast prema klađenju utjecati na procjenu njihove kreditne sposobnosti.

Zato SOFORT ostaje platforma za online plaćanje koja možete biti praktična, ali i ništa više od toga. A znamo kad je u pitanju sportsko klađenje da se traži puno više, pogotovo u uvjetima u kojima danas igraju hrvatski kladitelji, u kojima zaista moraju donositi pametne odluke, pogotovo ako mnogo zarađuju igrajući online…

Koje kladionice nude transakcije uz SOFORT?

Kad je u pitanju SOFORT hrvatska online casina, kao i domaće sportske kladionice još ne nude ovu platformu kao mjesto za uplatu i isplatu novca.

SuperSport, PSK i ostali nisu još uveli SOFORT klađenje online, no kladionice sa SOFORT metodom plaćanja dostupne su domaćim igračima, kod inozemnih priređivača igara na sreću.

Bet at Home koristi SOFORT, a naći ćete ga i u Unibet kladionici, kao i kod Bet365 te mnogih drugih. No, u pravilu hrvatskim igračima nije dostupna ova platforma čak ni u inozemnim kladionicama pa na nju zasad još ne biste trebali ozbiljno računati, dok provodite svoju strategiju online klađenja…

Koje alternative postoje za hrvatske igrače?

Istina je, SOFORT hrvatska online tržišta još uvijek ne vidi kao svoj prioritet pa bi domaći kladitelji trebali potražiti alternativne kanale.

Naravno, uvijek mogu uplaćivati i isplaćivati novac kreditnom i debitnom karticom, uz Corvus Pay ili neki drugi Payment Gateway. Morat će pritom nešto više podataka upisati, ali svodi se to zapravo na isto. Svaku transakciju zabilježit će vaša banka kao i pri korištenju SOFORT usluge, što se nekim iskusnim igračima zapravo previše i ne sviđa.

Zato je tu Aircash, aplikacija za online plaćanje. Nedavno je unaprijedila uslugu svojom Mastercard Prepaid karticom, koju možete koristiti na svakom bankomatu na svijetu, što vam daje priliku za anonimno i diskretno klađenje, tamo gdje vaš novac najviše vrijedi.

Ne zaboravimo ni sve ono što igračima nudi ugledni PaySafe Group. Prije svega Skrill, najpopularniji e-novčanik u svijetu klađenja, kojeg biraju mnogi i u Hrvatskoj. Provizija prilikom isplate je minimalna, a na vama je samo izabrati pri registraciji onu valutu, koju ćete i koristiti igrajući igre na sreću.

Tu su još NETELLER i paysafecard, još dva načina kako prebaciti novac na korisnički račun kladionice. Neki pak vole koristiti A-bon za anonimne uplate, kao i HL bon ili Germania bon, a u krajnjem slučaju uvijek možete novac poslati bankovnim transferom ili se prošetati do poslovnice i tamo obaviti transakciju.

Dakle, postoji prilikom klađenja pregršt vrijednih alternativa SOFORT platformi za novčane transakcije, a to je dobra vijest za domaće igrače. Koliko ozbiljno će ova njemačko-švedska tvrtka ući u Hrvatsku u budućnosti zasad ne znamo. No, jasno je da u ovom trenutku ne donosi nešto što bi predstavljalo revoluciju u svijetu online klađenja pa ne vidimo buđenje masovnog interesa u našoj zemlji, čak i ako SOFORT postavi kao svoj cilj osvajanje lokalnog tržišta igara na sreću…

kladenjeonline.com