NetBet kladionica – klađenje online uz solidne koeficijente

NetBet kladionica – klađenje online uz solidne koeficijente

Među bezbroj online kladionica koje su dostupne posljednjih godina hrvatskih igračima, pažnju svojim oglašavanjem privukao je svojedobno NetBet, priređivač igara na sreću sa sjedištem za globalne operacije na Matli, a blizak britanskom tržištu.

NetBet kladionica već godina naglašava kako su kladitelji iz Hrvatske dobrodošli otvoriti korisnički račun i igrati, donoseći im zanimljivu razradu sportskih utakmica, pogotovo na popularnim natjecanjima i ligama.

Unatoč tome, mnogi domaći igrači nisu čuli za ovu online kladionicu niti imali prilike iskušati što im se sve nudi. Baš zbog toga donosimo NetBet Review, odnosno recenziju, kako bismo hrvatskim kladiteljima otkrili ono najvažnije što moraju znati o ovom priređivaču igara na sreću…

RIZK
Bonus do:
Do 1000kn bonusa na prvu uplatu
Paket dobrodošlice
* Do 1000kn bonusa na prvu uplatu Bonus Dobrodošlice

NetBet Hrvatska – kako pristupiti svom profilu?

Za razliku od vodećih europskih internetskih kladionica, koje su se još 2019. godine našle pod blokadom na teritoriju Republike Hrvatske, NetBet uspijeva proći ispod radara. Zbog manjeg broja registriranih korisnika iz naše zemlje, još se nije našao na popisu priređivača igara na sreću koje domaća nadležna tijela vide kao nelojalnu konkurenciju i to ga čini pogodnim za iskušavanje vlastitog znanja i pronicljivosti.

NETBET
Bonus do:
50€
Paket dobrodošlice
* Bonus Dobrodošlice 100% do 600 kn

No, čak i ako klađenje online u NetBet kladionici postane otežano, zbog blokiranog pristupa, iskustvo nam govori da to neće predstavljati ozbiljan problem igračima, jer VPN vas vodi izvan granica naša države i rješava sve nedoumice. Alternativni linkovi su također uvijek dostupni.

Što se pak NetBets registracije tiče, ona je prilično jednostavna i traži od vas manje podataka nego kod domaćih priređivača igara na sreću, dok se identifikacija provodi slanjem kopije osobnog dokumenta, nakon čega je vaš profil u potpunosti verificiran…

NetBet bonus dobrodošlice i besplatna oklada

Kad su u pitanju promocije, NetBet kladionica definitivno je više fokusirana na svoj online casino, nego na internetsku kladionicu.

20bet
Bonus do:
100% do 50€
Paket dobrodošlice
* 50% do 100€ Bonus Dobrodošlice

Ipak, postoji bonus dobrodošlice u vrijednosti 50% od vaše prve uplate, do maksimalnih 50 eura. To znači da morate uložiti 100 eura da biste dobili dodatnih 50, što je lošija ponuda od konkurencije, a da biste se dokopali novca morate upisati bonus kod “WELCOME50EN” prilikom prvog depozita.

Uvjeti i nisu baš dobri, jer morate reinvestirati dobivenu količinu novca čak 8 puta, puno više nego kod lidera na europskom tržištu, a priznaju se samo listići s tri događaja na njima, svaki s minimalnim koeficijentom 1.60. Ako ništa drugo, imate čak 60 dana na raspolaganju za klađenje online prije nego vrijeme za ostvarivanje uvjeta istekne, što je sasvim dovoljno za odigrati ukupno 400 eura, na listiće koji bi vam trebali osigurati barem nekakav profit.

22bet
Bonus do:
100% do 50€
Paket dobrodošlice
* 50% do 100€ Bonus Dobrodošlice

Tu je i besplatna oklada od 10 eura namijenjena igračima sportskog klađenja, koju morate odigrati na minimalni koeficijent 1.60. Naravno, bolje je da kvota bude što veća, jer ulog vam se ne računa prilikom konačne isplate ovog bonusa.

Nažalost, korisnička podrška nam javlja da i jedna i druga ponuda trenutno nisu dostupne hrvatskim igračima, kao ni treća pogodnost koju NetBet nudi, a to je multi bonus koji uvećava vaš dobitak ako odigrate kombinacijski listić s tri ili više događaja na njemu, svaki s koeficijentom 1.20 ili većim.

To znači da se ovdje domaći kladitelji praktički klade bez bonusa i promocija, što otežava svaku strategiju. No, postoje značajke NetBet kladionice koje se ipak isplati iskušati…

Klađenje online uz azijski hendikep i kombinacijske oklade

Nema sumnje, NetBet kladionica nije se proslavila svojim bonusima za hrvatske igrače, ali ako malo proučite razradu utakmica na popularnim sportovima kao što su nogomet, tenis, košarka i hokej na ledu, naći ćete zanimljive opcije za igru.

Izdvajamo azijski hendikep, kojeg ne nudi baš svaki priređivač igara na sreću, čak niti među liderima u Europi, a radi se o okladi u kojoj se vaš ulog dijeli na dvije uplate i to je jedna od omiljenih opcija iskusnih igrača.

Možete se kladiti i na broj postignutih golova svake od nogometnih ekipa, što je često najbolji put do dobitka, a ne zaboravimo ni brojne kombinacijske oklade, uključujući i BetBuilder, koje povezuju klađenje na ishod utakmice s različitim specifičnim tržištima, poput oba daju gol ili zbroja golova. Dostupno vam je i klađenje na učinak igrača.

Brojne hendikepe i razine postignutih golova, odnosno poena, pronaći ćete i na hokeju na ledu, kao i na košarci, a kladiti se možete i uživo, uz NetBet Cash Out opciju, koja vam omogućuje da svoj dobitak isplatite i prije završetka utakmice.

Kao i ostale kladionice usmjerene na britansko tržište, NetBet poseban fokus stavlja na konjske utrke i nudi detaljnu razradu svakog natjecanja pa ako se razumijete u ovaj sport, ova kladionica nudi vam priliku uloviti ogromnu kvotu, u slučaju da pogodite u kojem poretku će vodeći konji proći ciljem.

Što se pak koeficijenata tiče, NetBet kladionica rijetko će vam ponuditi najveći dostupan u Europi, pogotovo ne na favorite u nogometu, ali povremene uvećane kvote, kao i raznolika tržišta klađenja unutar iste utakmice znaju se pobrinuti da se dokopate obećavajućeg tečaja, kojeg drugdje ne biste mogli uloviti…

Usporeno sučelje i solidna mobilna aplikacija

NetBet je odradio solidan posao po pitanju dizajna svoje online kladionice, jer kombinacija zelene, tamno sive i bijele boje izgleda upečatljivo pa igrači imaju priliku iskušati svoje znanje u oku ugodnom okruženju.

Ipak, cijelo sučelje je prilično usporeno i to je već godinama tako. NetBet Mobile iskustvo u web pregledniku nešto je bolje nego na ekranu računala, ali najbolja odluka ipak je skinuti NetBet App, poznat po visokim ocjenama na stranicama koje ocjenjuju kvalitetu aplikacija za klađenje.

NetBet APK datoteku pronaći ćete na stranici samog priređivača igara na sreću ako koristite Android operativni sustav, a oni čije pametne uređaje pogoni iOS, mogu skinuti aplikaciju kao i svaku drugu iz App Storea.

Klađenje online u mobilnoj aplikaciji značajno je ugodnije nego u web pregledniku, jer ćete se lakše dokopati željenih oklada, u trenucima kada je izuzetno bitno što prije reagirati, kako biste maksimizirali svoj dobitak.

U aplikaciji su također dostupne sve metode plaćanja kao i na online stranici, koje uključuju debitne i kreditne kartice, kao i Skrill, najpopularniji e-novčanik za sportsko klađenje.

U svakom slučaju, radi se o priređivaču igara na sreću koji ima potencijala, ali fali mu raskošni program bonusa i promocija, dok čak ni ono što nudi trenutno nije dostupno hrvatskim igračima. Zato bi domaći kladitelji nakon otvaranja korisničkog računa u ovoj kladionici ipak trebali potražiti i alternativna rješenja, jer NetBet im ne bi trebao biti prvi izbor, već eventualno mjesto na kojem će povremeno zgrabiti isplative opcije koje se pojave…

5,0 rating

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nove Kladionice
5,0 rating
Bonus do:
100% do 1000€
5,0 rating
Bonus do:
100% do 200€
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : Do 1000kn bonusa na prvu uplatu+ 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 50€+ 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
100% up to €100 Welcome Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
4,3 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% bonus čak do 2.500 HRK + 50 besplatnih vrtnji
kladenjeonline.com