Bet365 – klađenje online uz raskošni live streaming

Bet365 kladionica – klađenje online uz raskošni live streaming

Ako postoji online kladionica za koju su baš svi čuli u Europi, onda to mora biti bet365, ambiciozni priređivač igara na sreću iz Britanije, sa sjedištem za globalne operacije na Malti.

Kladionica bet365 ističe se brojnim zanimljivim značajkama, od uvijek visokih koeficijenata na pobjede favorita u nogometu do širokog izbora sportova za klađenje, kao i detaljne razrade svake ponuđene utakmice.

No, ono po čemu je bet365 kladionica najpoznatija to je klađenje online uz bezbroj video prijenosa, besplatnih za svakog korisnika koji na svom računu ima uplaćena novčana sredstva.

RIZK
Bonus do:
Do 1000kn bonusa na prvu uplatu
Paket dobrodošlice
* Do 1000kn bonusa na prvu uplatu Bonus Dobrodošlice

Nema sumnje, sve što ova ugledna kladionica nudi definitivno zaslužuje našu malu recenziju. Analizirat ćemo ovom prilikom prednosti i nedostatke bet365, kako bi oni rijetki hrvatski igrači koji još uvijek nisu ovdje iskušali svoju vještinu dobili uvid što ih čeka nakon što otvore svoj korisnički profil…

NETBET
Bonus do:
50€
Paket dobrodošlice
* Bonus Dobrodošlice 100% do 600 kn

Bet365 Croatia – kako do vlastitog korisničkog računa?

Istina je, kladionicu bet365 hrvatska zajednica kladitelja već dugo prati i koristi, zbog čega nije iznenađenje da su je nadležna tijela u našoj zemlji proglasila nelojalnom konkurencijom domaćim priređivačima igara na sreću.

Zbog toga što u njoj možete igrati bez manipulativnih troškova i poreza na dobitak bet365 je već tri godine blokiran na području Republike Hrvatske, no to nije spriječilo naše igrače da nastave igrati u ovoj internetskoj kladionici, u kojoj njihov novac vrijedi više nego drugdje.

Klađenje online ovdje zapravo i nije pretjerano otežano, jer brzo su se pojavili alternativni bet365 linkovi i to njih mnogo, a pomoću VPN-a elegantno izbjegavate svaku blokadu i nesmetano dolazite do svog korisničkog profila.

20bet
Bonus do:
100% do 50€
Paket dobrodošlice
* 50% do 100€ Bonus Dobrodošlice

Dakle, blokada nije naštetila popularnosti bet365 kladionice kod hrvatskih kladitelja, koji nastavljaju u velikom broju baš ovdje provoditi svoju dugoročnu strategiju klađenja…

Postoji li bet365 bonus za hrvatske igrače?

Da, unatoč svim zaprekama hrvatski igrači još uvijek su itekako dobrodošli otvoriti račun i igrati u kladionici bet365, što će vam potvrditi i korisnička podrška, ako je pitate smijete li igrati kod ovog priređivača igara na sreću.

22bet
Bonus do:
100% do 50€
Paket dobrodošlice
* 50% do 100€ Bonus Dobrodošlice

A naši kladitelji prilikom registracije mogu uloviti i bonus dobrodošlice. On se mijenjao s godinama, a trenutno je dostupno 25 eura žetona za klađenje, koje možete uzeti nakon prvog depozita i kvalifikacijske oklade od 5 eura.

Pravila isplate bonusa su jednostavna. Na listiću morate imati tek jedan događaj s koeficijentom 1.20 ili većim, a ne računaju se one uplate pri kojima koristite bet365 cash out opciju, odnosno isplatu prije nego što utakmica završi.

Važno je naglasiti da se žetoni za klađenje ponašaju tako da ako listić bude dobitan, pripast će vam samo profit koji ste ostvarili, ne i ulog pa zbog toga uvijek treba ciljati veći ukupni tečaj, kako bi vam se ovaj tip bonusa isplatio.

Bet365 također nudi multi bonus na kombinacijske listiće s više od tri događaja na nogometu, dok možete sudjelovati i u promociji u kojoj ako vaš nogometni klub vodi dva razlike i na kraju ne pobijedi, svejedno dobivate novac. Isto vrijedi i za vodstvo u košarci od 20 razlike, što pokazuje koliko je kreativna ova kladionica, koja definitivno zna kako dati igračima darove koji će im se svidjeti…

Klađenje online uz odlične kvote i oklade

Kladionica bet365 oduševit će vas brojnim odličnim opcijama za klađenje. Na favorite u popularnim nogometnim utakmicama koeficijenti su uvijek visoki, a odlične opcije za igru pronaći ćete i u razradi samih sportskih dvoboja, gdje ćete uočiti stotine različitih oklada, uključujući i one s uvećanim kvotama, nastale na prijedlog samih kladitelja.

Kladiti se možete na učinak igrača, a tu su i brojne kombinacijske oklade, poput one na ishod utakmice i oba tima daju gol. Dostupan je i azijski hendikep, kojeg ne nudi svaka online kladionica.

Bet365 ne samo što nudi temeljitu razradu ponude na nogometu, nego i na mnogim drugim sportovima popularnima u Hrvatskoj, poput košarke, tenisa i hokeja na ledu, a poseban je naglasak ovdje na konjičke utrke, na koje se možete kladiti baš svakog dana.

Treba naglasiti da je poseban užitak klađenje uživo u ovoj kladionici, jer korisnici imaju na raspolaganju više od stotinu video prijenosa svakog dana. Možete uživati u streamingu gotovo svake atraktivne sportske utakmice koja postoji i kladiti se na nju, uz brojne opcije za igru i odličnu razradu oklada pa se definitivno u bet365 isplati uplaćivati listiće dok su dvoboji u tijeku…

Bet365 aplikacija za još bolje iskustvo igre

Brojne video prijenose koje nudi bet365 ne samo što možete gledati na svom računalu, već i na pametnom telefonu, jer online bet365 stranica u potpunosti je optimizirana za mobilno sučelje.

A osim verzije za mobilni web preglednik, postoji i mobilna aplikacija koju je moguće skinuti na samoj stranici priređivača igara na sreću, ako koristite Android. Za sve one koji imaju uređaje pogonjene iOS operativnim sustavom, poput iPhonea, aplikaciju mogu skinuti u App Storeu.

Bet365 app vrlo je pregledan i brže se otvaraju podstranice. Navigacija je intuitivna, a ako posjedujete mobitel s barem 4 GB radne memorije bez problema će vam raditi live streaming, koji je najjača strana ovog priređivača igara na sreću.

Međutim, iako aplikacija postoji, trenutno nije dostupna igračima u Hrvatskoj, koji to mogu nadoknaditi kreiranjem prečaca na mobilnu web verziju na ekranu svog mobitela, kako bi mogli brzo doći do svog profila, u trenucima kad treba što prije uloviti obećavajući koeficijent…

Bet365 isplata bankovnim transferom

Ako vaše klađenje online u bet365 kladionici urodi plodom, samo je jedan način na koji možete isplatiti svoju zaradu. Slanje novca izravno na bankovnu karticu nije dostupno, ali možete obaviti bankovni transfer, za koji doduše treba pokoji dan više da se uspješno provede.

Morat ćete ispisati komplicirani obrazac, u kojem je najvažnije navesti broj svog računa, adresu vaše banke i SWIFT kod, a sve ostalo zanemarite. Ako zapnete, potražite pomoć korisničke službe koja će vam ljubazno pomoći.

U svakom slučaju, unatoč malom broju opcija za isplatu sredstava, svejedno bet365 kladionica ostaje odličan izbor za online klađenje. Korisnici cijene odlične koeficijente, brojne dostupne sportove i temeljitu razradu ponude, kao i bezbroj video prijenosa koje možete gledati u bilo koje doba dana.

Zato hrvatski igrači nastavljaju upravo ovdje iskušavati svoje sportsko znanje i tražiti put prema zaradi, koju je uvijek lakše ostvariti ako se kladite tamo gdje imate priliku maksimizirati svoje dobitke…

4,3 rating

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nove Kladionice
5,0 rating
Bonus do:
100% do 1000€
5,0 rating
Bonus do:
100% do 200€
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : Do 1000kn bonusa na prvu uplatu+ 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 50€+ 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
100% up to €100 Welcome Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
4,3 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% bonus čak do 2.500 HRK + 50 besplatnih vrtnji
kladenjeonline.com