Bet at Home – klađenje online uz odličan bonus dobrodošlice

Bet at Home – klađenje online uz odličan bonus dobrodošlice

Hrvatski zaljubljenici u sportsko klađenje u stalnoj su potrazi za priređivačima igara na sreću koji će im ponuditi poštene uvjete za igru i priliku za dolazak do zasluženog dobitka.

Tu se odavno ističe Bet at Home kladionica, u kojoj su hrvatski igrači itekako dobrodošli, a časti vas primamljivim bonusima, kao i vrlo zanimljivim izborom sportova na koje se možete kladiti.

Ova njemačka online kladionica ističe se oku ugodnim sučeljem u kojem prevladavaju bijela, plava i zelena boja. Koeficijenti su uvijek pregledno ispisani, a navigacija intuitivna što olakšava korisničko iskustvo, dok je tu još pregršt različitih značajki koje zaslužuju visoku ocjenu.

RIZK
Bonus do:
Do 1000kn bonusa na prvu uplatu
Paket dobrodošlice
* Do 1000kn bonusa na prvu uplatu Bonus Dobrodošlice

U svakom slučaju, vrijeme je da hrvatskim igračima predstavimo sve ono najvažnije vezano uz Bet at Home, kako bi odlučili isplati li im se ovdje otvoriti korisnički račun i provoditi svoju dugoročnu strategiju klađenja…

NETBET
Bonus do:
50€
Paket dobrodošlice
* Bonus Dobrodošlice 100% do 600 kn

Bet at Home Hrvatska – kako pronaći alternativni link?

Kao ozbiljna kladionica koja je u posljednjem desetljeću već privukla brojne hrvatske igrače, Bet at Home privukao je pažnju Porezne uprave, koja mu je odlučila blokirati pristup s teritorija Republike Hrvatske, jer ga smatra nelojalnom konkurencijom domaćim priređivačima igara na sreću.

Međutim, Bet at Home je preveo kompletnu stranicu na hrvatski jezik i nema namjere odreći se naših kladitelja. Ubrzo su se pojavili Bet at Home alternativni linkovi, od kojih je trenutno aktualan onaj s dodatnim brojem 891 u nazivu domene.

Osim uz pomoć “mirror” stranice, klađenje online u Bet at Home kladionici možete prakticirati i uz pomoć besplatnih VPN aplikacija pa zapravo nije nikakav problem pristupiti vlastitom korisničkom računu, unatoč nametnutoj blokadi…

20bet
Bonus do:
100% do 50€
Paket dobrodošlice
* 50% do 100€ Bonus Dobrodošlice

Kakav bonus dobrodošlice nudi Bet at Home?

Bonusi i promocije jedna su od jačih strana ove online kladionice, koja nudi izdašnu nagradu svima koji se registriraju. Najvažniji Bet at Home bonus code 2022. godine zove se “first” i namijenjen je novim igračima, koji ga upisuju prilikom registracije.

Radi se o poklonu dobrodošlice od čak 200 eura pri prvoj uplati, što je dvostruko više od svote koju nudi većina vodećih europskih online kladionica hrvatskim igračima.

22bet
Bonus do:
100% do 50€
Paket dobrodošlice
* 50% do 100€ Bonus Dobrodošlice

No, treba naglasiti da je ovo bonus dobrodošlice u iznosu 50% od prvog depozita, što znači da morate uplatiti 400 eura, da biste dobili 200 eura. Dakle, ulog se ne udvostručuje.

Pravila kako osvojiti ovaj bonus i dobiti pravo isplatiti ga naizgled zvuče sasvim primamljivo. Piše da je potrebno reinvestirati samo 4 puta poklonjenu svotu, na listiće s ukupnim koeficijentom od najmanje 1.70. Međutim, kasnije dok čitate postane jasno da ne samo što morate okrenuti 200 eura bonusa koji ste dobili, već i vaš depozit od 400 eura.

To znači da ćete morati uložiti 2.400 eura na listiće s kvotom najmanje 1.70, kako biste dobili pravo nesmetano raspolagati darovanim novcem, što zvuči zahtjevno. No, dobra je vijest da imate punih 90 dana da to napravite i nema nekakvih dodatnih otežavajućih pravila, vezanih uz tržišta klađenja koja se uzimaju u obzir. Dakle, možete mirno igrati svoju igru i ako ćete u sljedeća tri mjeseca biti barem u egalu s kladionicom, osigurat ćete si zaradu od 200 eura…

Širok izbor sportova za klađenje online

Bet at Home u svojoj ponudi ima zaista raskošan izbor različitih sportova, koji uključuju one najpopularnije u Hrvatskoj, poput nogometa, košarke, hokeja na ledu, tenisa i rukometa, ali i mnoge druge.

Posebno izdvajamo motosport, jer ne samo da su u ponudi utrke Formule 1, već i utrke Formule E i NASCAR-a, dok ćete pronaći ovdje i pregršt zimskih sportova, kao i neke egzotične, poput floorballa, skvoša i australskog nogometa.

Bilo da koristite Bet at Home app ili igrate u web pregledniku, čeka vas ovdje pregršt hendikepa i ponuđenih razina zbroja golova ako se kladite na nogomet, a pri klađenju na točan rezultat nude vam okladu na tri rezultata, uz primamljivi koeficijent ako se jedan od njih ostvari.

Na košarci i hokeju nešto je skromnija razrada utakmica kod “pre-match” klađenja, no znatno je bolja ako igrate dok su dvoboji u tijeku, kada se nađe i besplatnih prijenosa na online stranici ove sportske kladionice. Na tenisu pak izdvajamo klađenje na broj osvojenih gemova svakog od igrača, što zna biti dobar izbor oklade.

Bet at Home kvote definitivno nisu najviše na europskom tržištu, ali nađe se primamljivih opcija za igru. Tu je i “cash out” opcija koja vam omogućuje isplatu prije završetka utakmica, što dodatno olakšava klađenje online…

Bet at Home HR – kako do isplate profita?

Ova njemačka online kladionica ima jednu od najboljih korisničkih službi, koja se zaista trudi dati vam prave informacije kad jednom naiđete na problem. Čak će vam dati i savjete kako zaobići blokadu stranice, za razliku od drugih europskih priređivača sportskog klađenja koji ne idu tako daleko.

U takvoj klimi ne iznenađuje da Bet at Home isplata prolazi nesmetano i bez problema, pod uvjetom da ste proveli verifikaciju svog profila, slanjem kopije osobnog dokumenta. Na raspolaganju imate brojne metode plaćanja, uključujući debitne i kreditne kartice, ali i e-novčanik Skrill te paysafecard i NETELLER, kao dodatne alternative.

Bet at Home PayPal također drži među svojim opcijama za novčane transakcije, no nije dostupan hrvatskim igračima, kao ni Giropay te SOFORT, koje njemački korisnici imaju pravo koristiti.

U svakom slučaju, klađenje online u Bet at Home kladionici daje vam fantastičnu priliku za dolazak do profita, zahvaljujući velikodušnom bonusu od 200 eura, kojeg možete zgrabiti već nakon otvaranja korisničkog računa. Što je najbolje, 50 eura nagrade ovaj priređivač igara na sreću zapravo dijeli svakog dana slučajnim odabirom, a ako se igrač taj dan ne ulogira u svoj račun, gratis sredstva će sljedeći dan pripasti drugome, i to u dvostrukoj vrijednosti.

Bet at Home također je pogodan za igrače koji svoje listiće uplaćuju na manje popularnim sportovima, a svidjet će se i onima koji igru baziraju na “over/under” i hendikep okladama. Koeficijenti na favorite u nogometu mogli bi biti veći i to je najveći minus ove kladionice, no svakako se isplati ovdje otvoriti korisnički račun i koristiti bonuse kako biste došli do profita.

Dakle, možda vam Bet at Home ne bi trebala biti primarna kladionica, no svakako dobro dođe registrirati se i imati ono što nudi na oku, jer s vremena na vrijeme ugodno će vas iznenaditi svojim darovima, kao i povremenim obećavajućim opcijama za klađenje…

4,8 rating

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Nove Kladionice
5,0 rating
Bonus do:
100% do 1000€
5,0 rating
Bonus do:
100% do 200€
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : Do 1000kn bonusa na prvu uplatu+ 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 50€+ 50 besplatnih vrtnji
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
5,0 rating
100% up to €100 Welcome Bonus
5,0 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% Bonus
4,3 rating
Bonus Dobrodošlice : 100% bonus čak do 2.500 HRK + 50 besplatnih vrtnji
kladenjeonline.com